Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj da se sakrivaš iza ljudi-ja njih ne vređam-već sam ih pozdravio.Pozdravio bih i tebe da se ne ponašaš bahato ali to nećeš da priznaš jer si umislio da si bog i batina.Sigurno tvoji iz udruženja bi te podržali u pretnji batinama nekom traktoristi što ide da prska a nije bio na protestima.Ja sam ti samo napisao da to nije u redu a ti si osuo salvu uvreda po meni.I to pokaži tvojima iz udruženja.Bolje ti nego ja.Na žalost NOVI je to sve izbrisao da nema dokaza.Pored mene si vređao još par članova.
Ne trpim komentare i nezadovoljstvo onih koji sede kući a to ne radim zbog sebe već zbog ljudi koji su spavali na ulici . Ja se ne krijem iza nikog već idem prvi

sta nisam odgovorio objasni mi

neko ko je imao 10-tak hektara 80tih ima i dan danas nije napredovao ni malo,nema bas ni jednoga koji je namakao bar na 20h svoje zemlje u subotickom ataru a da je radio posteno i da su pare zaradjene direktno u poljoprivedi a ne ubacene sa strane od nekog drugog posla,tipa trgovine zitaricama tj transport robe i drugo,posao u firmi,posebno inostrani posao itd jer ako se na to misli onda ne gledamo na poljoprivredu isto
dakle od stocarstva i poljoprivrede ti koji su imali 10h imaju i dan danas,nazalost mnogi su i propali i nestali tako receno
oni koji su se bavili stocarstvom u vecoj meri pa krenuli u drzavnu zemlju drze odredjeni broj grla da bi se dobilo na pravu preceg i posla

nemoras odgovarati jer se iskljucujem sa foruma do vrsidbe,mada moguce da ce protesti biti opet pre vrsidbe tako da moguce da se javim pre :haha:
uzivajte (y) (y) (y)

PS
e da sutra ili veceras prskam kukurico pa postavljam slike da vidite sta je Medeya uradila,vrlo zadovoljan
Pitao sam konkretno tebe i za tvoj slučaj, ti pišeš o drugima.

Druže, nemam ja ništa protiv tebe, ali čovek koji se od 80-ih pa na ovamo nije pomerio smesta i nije ni malo napredovao u ovom poslu, problem je do njega.

Ali po tebi svi koji su napredovali su ovakvi i onakvi, manipulatori, nepošteni itd.

Gde ima kvalitetnih creva za hidrauliku, treba mi obicno gumeno, ali da je do 30bara pritisak. Nasao sam samo takva creva do 10bara. Uglavnom imaju ili do 10 ili ona ojacana od 150-200bara.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Pitao sam konkretno tebe i za tvoj slučaj, ti pišeš o drugima.

Druže, nemam ja ništa protiv tebe, ali čovek koji se od 80-ih pa na ovamo nije pomerio smesta i nije ni malo napredovao u ovom poslu, problem je do njega.

Ali po tebi svi koji su napredovali su ovakvi i onakvi, manipulatori, nepošteni itd.
Ne kontas ti sta ja pisem
Pozz

Na duge staze SNS ne moze da se takmici u organizovanju kontramitinga protiv protesta -Srbija Protiv Nasilja- jer ako na jednom mitingu ljudi velika vecina dolazi pod prisilom i verovatno jedna vecina su statisti, jednostavno nije moguce svake nedelje organizovati ovakve kontramitinge jer kostaju puno i moze da izazove kontraefekat kod ljudi koji su prisiljeni da dolaze., jer na drugoj strani ljudi dolaze dobrovoljno i zato se moze protest organizovati svake nedelje, e sad ovaj drugi protest zavisi od volje gradjana koliko dugo imaju zelju i volju da izdrze.

Mada kako izvestavaju provladini mediji ako sacica ljudi protestvuje onda SNS nema razloga ne da ispuni uslove vec nema razloga ni da cela vlada podnese ostavku.

Malo pre slusam na radiu govor ovog psihica, slicne gluposti i lazi ni ja zenama nisam govorio
Covek je ozbiljno skrenuo.
A u pozadini se cuju uzvici: "Aco Srbine"

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Gde ima kvalitetnih creva za hidrauliku, treba mi obicno gumeno, ali da je do 30bara pritisak. Nasao sam samo takva creva do 10bara. Uglavnom imaju ili do 10 ili ona ojacana od 150-200bara.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Pronađi na netu firmu flexcev Subotica. Momci imaju raznih creva i šalju brzom poštom.

Aleksandar Vucic kaze misli sve najgore o opoziciji koja je protestvovala ali eto njegova vrata su otvorena za razgovore?
Kaze cim zavrsi govor odma ide na sednicu saveta za nacionalnu bezbednost,,,,kad ono ipak sednica tek sutra u 9 sati,,,,ipak se nista vazno nije desilo na kosovu pa da sastanak mora biti hitan.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh