Deca rade.Nastavili su gde sam stao.Cenim to što si rekao da od 2018 ne radiš poljoprivredu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Deca rade.Nastavili su gde sam stao.Cenim to što si rekao da od 2018 ne radiš poljoprivredu
Pusti decu i da pišu onda ...Deca rade.Nastavili su gde sam stao.
Јок, јер искрено, немам ни воље да гледам такав тип материјала. Обично ме заинтересује неки сирови материјал, без тумачења и објашњавања.Зорге, јеси ли успео ово да погледаш пре него што су склонили.
Na funkciju se ne postavlja već se bira. Nema šta ko da se boji, ti si dokaz toga. A ne verujem da si neustrašiv, ti si tastatura ratnik, to svi vide. Najglasniji su oni koji se ne bave poljoprivredom a pišu onima koji se bave kako treba da se bave. U mladosti radio u hitnoj pomoći i domu zdravlja i sada prosipa pamet, krave nezna da umatiči i zato mu ne odgovara subvencija od 40 000 po kravi. Dal si toliko nenormalanTi nemoj čitati to što pišem i nema jeda.Tebe su postavili na funkciju,pa istu i obavljaj.Vidim i na forumu da se neki boje da ti napišu šta imaju ili da ti se ne zamere.
sta nisam odgovorio objasni miNije mi odgovorio.
Jedno sam ga pitao, pisao je drugo. Ali nema veze, iz toga što je napisao sve se vidi.
Ti Zorane da si bio uporan u pojoprivredi kao što si u pisanju gde bi ti kraj bio.
Loše si obavešten šta sam radio a napisao sam.Ako nisi znao operisao sam tumor grkljana i zato se ne bavim fizičkim radom.pomognem prilikom teljenja koliko mogu i nešto sitno.Nisam zaboravio kako se radi u poljoprivredi i u toku sam.Tebe da su birali ne bi bio izabran.Verujem da i tvom ocu pričaš kako nema pojma ili si ti sam stekao 150ha poštenim radom.Kako si se rodio si spreman bio za vođu.I ja sam vodio i odgovarao za ljude i 91 i 99.Mene su postavili.Nisam posle išao po Srbiji i hteo da tučem sve vojno sposobne kao ti traktoriste.Ne zaboravi da neki iz tvog kraja nisu izašli na proteste baš zbog tebe i bahatog ponašanja.Razmisli malo.Postoji i FB-tamo te se niko neće bojati.Ja nisam nikakav tastatura ratnik niti sam toliko hrabar kao ti i tebi slični.Na funkciju se ne postavlja već se bira. Nema šta ko da se boji, ti si dokaz toga. A ne verujem da si neustrašiv, ti si tastatura ratnik, to svi vide. Najglasniji su oni koji se ne bave poljoprivredom a pišu onima koji se bave kako treba da se bave. U mladosti radio u hitnoj pomoći i domu zdravlja i sada prosipa pamet, krave nezna da umatiči i zato mu ne odgovara subvencija od 40 000 po kravi. Dal si toliko nenormalan
Odgovor tebi i sl tastatura ratnicima. Mladost na slici i ljudi spremni da se bore za svoja pravaLoše si obavešten šta sam radio a napisao sam.Ako nisi znao operisao sam tumor grkljana i zato se ne bavim fizičkim radom.pomognem prilikom teljenja koliko mogu i nešto sitno.Nisam zaboravio kako se radi u poljoprivredi i u toku sam.Tebe da su birali ne bi bio izabran.Verujem da i tvom ocu pričaš kako nema pojma ili si ti sam stekao 150ha poštenim radom.Kako si se rodio si spreman bio za vođu.I ja sam vodio i odgovarao za ljude i 91 i 99.Mene su postavili.Nisam posle išao po Srbiji i hteo da tučem sve vojno sposobne kao ti traktoriste.Ne zaboravi da neki iz tvog kraja nisu izašli na proteste baš zbog tebe i bahatog ponašanja.Razmisli malo.Postoji i FB-tamo te se niko neće bojati.Ja nisam nikakav tastatura ratnik niti sam toliko hrabar kao ti i tebi slični.
Ima jedna lepa tema ,koja se zove kako sam stekao imovinu-ne znam da li si tamo nešto napisao.
Odgovor tebi i sl tastatura ratnicima. Mladost na slici i ljudi spremni da se bore za svoja pravaLoše si obavešten šta sam radio a napisao sam.Ako nisi znao operisao sam tumor grkljana i zato se ne bavim fizičkim radom.pomognem prilikom teljenja koliko mogu i nešto sitno.Nisam zaboravio kako se radi u poljoprivredi i u toku sam.Tebe da su birali ne bi bio izabran.Verujem da i tvom ocu pričaš kako nema pojma ili si ti sam stekao 150ha poštenim radom.Kako si se rodio si spreman bio za vođu.I ja sam vodio i odgovarao za ljude i 91 i 99.Mene su postavili.Nisam posle išao po Srbiji i hteo da tučem sve vojno sposobne kao ti traktoriste.Ne zaboravi da neki iz tvog kraja nisu izašli na proteste baš zbog tebe i bahatog ponašanja.Razmisli malo.Postoji i FB-tamo te se niko neće bojati.Ja nisam nikakav tastatura ratnik niti sam toliko hrabar kao ti i tebi slični.
Ima jedna lepa tema ,koja se zove kako sam stekao imovinu-ne znam da li si tamo nešto napisao.