Verujem da je po sredi neka vrsta nerazumevanja. Počeo sam sa 5.5h svoje zemlje, sada došao do 22h, pre neki dan kupio još 4h za 21 000e. Ostatak je Kirija i ukupno je 150h. Logično je da za 15 god rada čovek ide napred. Sve zavisi od konkurencije, kvaliteta zemljišta a i ponude iste. Po meni poljoprivreda nikad ne može sama da funkcioniše i pravi efekat je da imaš još nešto uz to. Stočarstvo nikad nisam radio jer nemađ sa kim, živim sam sa ženom i dvoje dece 11i 15g. Dok sam radio do 30h radio sam u firmi, i uvozio traktore iz Francuske opravljao radio sa njima i prodavao. Kada sam podigao na 70h, dao sam otkaz, mašine iz Francuske su se ispraznile, nema ih tako povoljnih, krenuo sam da radim puzne transportere za žitarice, za 3 god sam ih napravio više od 300kom. To mi je više dosadilo i kupio sam kamion sa kojim radim prevoz žitarica. Svo to vreme dizao sam kirije i došao do 150h. Žena ima svoj posao, radi torte i dekoracije za svadbe i rođendane. Od skoro imam i još jedan kamion. Da kažem da dobro živim. A da, još i protestvujem na ulici, ne trpim nepravdu. Eto ukratko