Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е то питаш кандидате. Ако ћемо да кривимо вакцине рачунај онда да нас за 100 година нема. Ни једних, празан балкан. Радим на фармама где је скоро 50 % жена ради у тешким условима. Само једна колегиница има једно дете. Највише их има 3-4. Ево само са те стране како узети у обзир вакцину било коју?
Ne znaju kandidati sem šta im lekari kažu, kroz hodnike ne možeš proći od žena koje traže poslednju šansu dok rijaliti izrodi imaju po 10 abortusa. Nisu samo vakcine problem, više nam je "milosrdni andjeo" 99e doprineo zdravlju i porodu a sada se ide na stresan način života, uništavanje porodice, nezdrava ishrana...

Auu, sad pogledah na netu, ne mož' prebrojati cifre u ceni... :)

Meni treba nešto do 2-3000 din, da nisu bubice ali ni velike slušalice, veličina poput onih starih vokmenskih... I da, na kabel.

Ne treba, imala je neke slušalice ali su se raspale pa sad ajd' ujo kupi druge... :)

Kolega je kupio preko Alija neke vrhunske slušalice na kabal za oko 30$.
Ako nije problem da sačekaš isporuku, poslaću ti link sutra pa poruči.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Hvala! Pošalji mi link svakako, ali ja moram uzeti nešto u narednih desetak dana. Tako da ću ili otići do prve radnje, ili pregledati oglase pa uzeti koje joj se vizuelno najviše sviđaju.

Kad smo kod slusalica, koliko su dobre bluetooth, ne mogu opisati.
U voznji ih koristim uvek, vrhunska stvar, jos su neke kineske za smesne pare, tipa 2-3 crvene.
Autonomija nekih 3-4h

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Možemo se šaliti na neku drugu temu, što se ove tiče nije mi smešna, za tri meseca je u mojoj porodici preminulo četvoro ljudi od kojih su troje bili zdravi, bez nekih hroničnih oboljenja. Tast i tašta su se jedva izvukli a Teča je umro sa 32 godine zbog infarkta koji su izazvali trombovi, drugar koji radi u žandarmeriji i koji je u izvanrednoj formi je jedva pretekao, prepolovio se. Od njih 7 ozbiljno bolesnih samo tast je bio vakcinisan. Zaista imam strpljenja za raznorazne gluposti, čak sam prestao da čitam i učestvujem u raspravama na forumu zbog ogromne doze istih ali ovakve priče me lično vređaju, posebno od osoba koje poznajem.

Drzave koje imaju najbolje i najvise bolnica na svijetu su Italija ,Njemacka,Japan,SAD,Korea ,Francuska ... Nemoze se reci da su i oni svi imali neadekvatna lijecenja

U veoma teskom trenutku po naciju kada su se aktivirali psihopate i ludaci po celoj Srbiji i kada nije vreme za bilo kakve vece skupove predsednik organizuje miting podrske ❓ 😩 Predsednik je podrzan do sada mnogo puta sa ucenjenim i ucveljenim radnicima sa budzeta medjutim sada se zakazuje najveci miting u istoriji Srbije gde ce najverovatnije da se prisilno organizuje jedno 1500 autobusa sa parolom NEMOJ DA NISI KRENO DA VIDIS STA CE DA TI SE DESI :sta: LJUDI SU PRENERAZENI PLASE SE ZA SVOJU BEZBEDNOST STO JE I NORMALNO ALI PREDSEDNIK ZELI SVIMA DA POKAZE KOLIKO GA UMORNI ,RAZVALJENI ,DEPRESIVNI I POTROSENI RADNICI BUDZETA VOLE .Ima tu i bolesnih ALI OPRAVDANJA NEMA MORA SVI DA KRENU . ::vadjenje_repe::
Ovaj bizarni miting bi trebao da bude jedan od najvecih u istoriji raspolozenje u narodu i atmosfera nisu bas u ovom trenutku na odgovarajucem nivou i nikome nije do slavlja a i postoji odredjena doza straha od nepoznatog ali predsednik je ocenio i osetio da je bas sada taj trenutak
Pozeleo bih svim simpatizerima i clanovima stranke prijatno putovanje i neka im je bog u pomoci ::pomoc:;

Nacija je mnogo posrnula okruzenje je mnogo bolesno narod je potrosen, zapusten,umoran ali sada je trenutak da se trgne nacija iz delirijuma a predsednikove reci ce da odzvanjaju po razvaljenoj narodnoj labrnji sa dalekometnim posledicama .Ovo je sada mnogo bitno jer na predhodnih 7 819 mitinga nije stigao sve da kaze .Sada ce da saopsti nesto mnogo vazno i zato treba aktivirati i ove sto zive na 300 km od Beograda .Oni su to mogli da cuju i na televizoru ali mnogo je bolje uzivo .
OVAJ MITING NAJVECI U ISTORIJI NECE MNOGO NI DA KOSTA :sta: ::novac:: ALI SVE CE TO ROBOVI DA PLATE A KOLONIJA SRBIJA SE VISE SAGINJATI NECE BICEMO LIDERI LUDILA I BEZNADJA 🚾

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh