MOMOSARIC
Član
Što kaže onaj u monetarima , možda su ih prijavili što nisu dobro noge svezali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O njoj sam i mislio . Sve to stoji sto si napisao ali seti se jer primila bocu i jel pricala kako se zeznula sto je to uradila .Не знам роде, тачније, не сећам се тога, али ако кажеш умрла докторка, ја се сећам да је.... више и не знам које године, умрла сеоска докторка, Софија Каначки, али са њом је моја породица била кућни пријатељ, па знам да ју је дотукла старост и здравствено стање ( ако је се сећаш, тешко је храмала (шепала), била је гојазна и живела сама).
Зорге, друже, паметан си човек...али какве везе има шта је неко говорио или како се понашао са могући дешавањима у организму?Да си је познавао, знао би и то да је нажалост у старости развила параноју и вазда ју је неко пратио, врачао јој, радио јој о глави, мистериозно јој нестајале ствари из стана, људе који су јој се налазили у помоћ буквално деценијама пре тога, напрасно окривљивала за којешта, па је вршила неке ритуале, забијала секирче у довратак улазних врата да одбије..... некога или нешто. Најсажетије речено, све што је говорила у последњих пар година живота, требало је узимати са великом резервом.
Ма не сумњам ја у то што говориш. Само човек је изнео мишљење да је умрло неколико људи који су добили вакцину а ти говориш о понашању неке особе...какве везе то има? Осим да омаловажи некога...зато што се, ето...сумњиво понаша.Као члан породице у којој је та жена и без посебног позива долазила барем два пута у току месеца на недељни ручак и на чији позив за било какву врсту помоћи смо отац, мајка и ја моментално одазивали, немам сумњи да оно што је причала и на шта се жалила, како је време пролазило, имало све мање додира са реалношћу. То исто о њеном стању би могло да се чује и од осталих људи са којима је била у контакту, пријатеља, колега и родбине.
Не цитираш никога а пишеш после моје поруке. Нити знам о којем Славку је реч...а ни Михајла не знам. Колико ми је познато, није дозвољено објављивати имена чланова на форуму (ако они то нису одобрили).Незнаш човека па тако говориш Славко је јако интилигентан тип ишао је на тај факс што каже Михајлов отац шта год је радио имао је користи верујми пошто га знам да је паметан
Да ти кажем, нисам ја нешто ни вешт са мотиком. Грабуље, ашов, секира, лопата - све ми иде, ал' мотика слабо.Ова реченица ти је ко у Његоша дати баталиш мотику а да се ваташ оловке-тастатуре
Bilo je više dece ali sada su više 100tina x punije klinike za vantelesnu oplodnju tako da decu mnogi ne mogu ni da imaju a zbog čega sve to?Током 2019 године било је случајева код хронично болесних особа појава високе температуре која је трајала не ретко и недељама. Сви су отишли на болничко лечење. Ретко ко се вратио. Већ сам писао о томе. Ако погледате брзину ширења епидемије стиче се утисак да је вирус већ овде био само није на ни на који начин детектован. Опет кажем већина хроничних болесника ће сваку инфекцију покупити. Сад када кажу како је овај или онај оболео и умро да вас питам када сте били на систематском прегледу? Како знате да сте здрави?
Болест високог притиска људи скоро не осете, организам се навикне. Исто тако шећераши могу да буду годинама на ивици а да не знају. Превише празних информација.
Сада можете да урадите испитивање генетике и тачно видите од којих болести имате највећи ризик.
Ко мисли да ако прими вакцину било коју неће се разболети грдно се вара. Већа је шанса да не дође до смртног исхода и болест прође са неким блажим током.
Опет они који форсирају невакцинисање да пробам овако, колико је некада било деце у просечној породици на овим просторима уназад 70-80 година? Барем 5-6-7. Од тога ако је четворо преживело не глад него болести које је вакцинација решила.
Уназад 70 и нешто година је био рат и поратно време. Чиме су се људи тада хранили јер војске покупа скоро све. После рата комунисти покупили све....
Опет они који форсирају невакцинисање да пробам овако, колико је некада било деце у просечној породици на овим просторима уназад 70-80 година? Барем 5-6-7. Од тога ако је четворо преживело не глад него болести које је вакцинација решила.
То ти није вакцина. Питање је колико је опасних реакција на пеницилин било раније а колико сада, када је храна углавном затрована. Па је и пеницилин постао опасан по живот.Penicilin...