Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je samo naš MomTi se zausta SPRDAŠ sa nama. Ja pišem o ozbiljnim stvarima, a ti se zajebavaš sa svim temama na forumu. Prvo: to mi je struka i ja sam učio šta je vakcina i kako se pravi. Drugo: bio sam svaki dan u kintaktu sa ljudima koji su bili SVAKI DAN U CRVENOJ ZONI !!! Teće: pričali su mi pre 10+ godina o problemima nekih savremenih ,,vakcina". Četvrto: dve decenije od bjih iz prve ruke imam izveštaje o svako gripu, o bolesnim, o umrlim, o tuberkoloznim i td. Dok se ti SPRDAŠ sa svakom temom. Odjebi i prestani da mi komentarišeš komentare !!! Pozivam javno administratora da reaguje na tvoje provokacije i sprdanje. Ja nisam piz.a da to činim tajno. Ako ti se ne sviđsju moji komentari, a ti ih preskoči. Hvala.
Nazalost jos jedan clan biblioteke trece oko.Možete smejati do mile volje ali je to istina. Ne bi da obrazlažem hiljade činjenica. Jednostavno projekat. Očekujte ponovo kada neko bude imao potrebe za tim. Ali i monogim lekarima je trebalo bar pola godine da uvide istinu, a neki je neće videti nikada
Ne sme predaleko od kuće, da ne padne preko ivice Zemlje.Nazalost jos jedan clan biblioteke trece oko.
To je samo tvoj problem, ja za sve imam logično objašnjenje iz prve ruke, a valjda sam nešto naučio u školi i na fakultetu. A ti od argumenata imaš samo sprdnju. Zbog takvih kao vi vlast nas jaše decenijama i jahaće nas.Nazalost jos jedan clan biblioteke trece oko.
Pametni, da li znaš zašto je pokrenuta rasprava ,,ravna zemlja" ? A pokrenuli su je učeni filozofi sa konkretnim ciljem. Probaj nekada da nešto naučiš, nije život sprdnja iako tako izgleda. PS: za razliku od 99% forumaša ja sam obišao ceo svet, naravno turistički, samo na Kubi sam bio pet (5) putaNe sme predaleko od kuće, da ne padne preko ivice Zemlje.
Naravno, bio sam odmah po otvaranju i za razliku od ostalih imam mišljenje drugačije o Kubi stečen odlascima, druženjima i td. A onda opet dolazimo do teorija zavere. Tvrdim da niko od vas ne zna za čega služi RESPIRATOR, a začega služi EKMO, da niko ne zna šta se dešava u plućima u procesu upale, kako se do Korone taj proces odvijao a kako u Korini i td. Ali mnogo dobro pojedinci znaju da se sprdaju.Kolega @baderljica , dali si propratio kako je Kuba sprovodila mere protiv korone?
Čini mi se da su primenjivali i vakcinaciju a i one njihove lekove?
Inače, sve ovo oko korone i svega kako je proteklo se zaista vrlo čudnim tokom odvijalo. Ljudi su bolovali, umirali, ali mislim da ćemo se složiti da je zdravstvo vrlo nezgrapno reagovalo.. Takođe, da sve tako naprasno nestane, prosto neverovatno..
Severna Koreja je u sličnom klimackom području kao mi i zato mi nije primamljiva. Ćerka mi priča Korejski, ona je jedini razlog zašto bih otišao u taj deo svetaJesi bio u Severnoj Koreji?![]()
Ne treba komentar, apsolutno netacna informacija. Prilikom davanja krvi i ne pitaju da li si vakcinisan. Tako je bar kod nas.[/URL]
Da li treba komentar.