Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je samo naš Momo_On tako funkcioniše.Čekaj da ovi ostali izađu iz rupa.Zorge nije razumeo pa je tvoj post drugačije protumačio to jest izvukao iz konteksta.Ti si tvrdio da vakcine nisu spasile čovečanstvo,kako tvrdi struka već promena uslova života (higijena i ishrana...)To ne treba da te čudi jer oni su sa druge strane što se tiče korone naravno misle da ih je vakcina protiv korone spasila.Pitaj ih samo jel su preležali zauške i pored vakcinacije.Da li su imali koronu i pored vakcine.Šta ćeš pročitati: da se nisam vakcinisao ne bih dobro prošao.Ne znam na koji način su širili zarazu do vakcine a od tada je činjenica da su vakcinisani širili zarazu.Ali oni nemaju argumente a ubeđeni su da su u pravu.Naravno da su neki gore prošli zbog pada imunog sistema.Šta je izazvalo taj pad.Konstantno bombardovanje o bolesti,punim grobljima.krizni štab.Italijanski,Španski scenario.Mora se priznati da su veoma dobro manipulisali. i opet moram ponoviti da se i od Gripa umire kao i od upale pluća ali su slučajevi ređi kao i kod korone.Kako je SZO objavila da je korona prošla odmah u izveštaju nema umrlih iako ih je do sada bilo svakodnevno.Ali kod nas i dalje radi ambulanta.Ali smo zato zaboravili na Migrante,Kosovo,užasan standard....jer je bolest gora solucija od svega navedenog.Da li postoji neko da je nije preležao.I desi se Ukrajina-pojede koronu za doručak.Sad ovi masakri.Mediji ih dižu na najviši nivo i takođe se širi panika.Nekada se nisu podaci iznosili zbog ugrožavanja istrage a sada znamo i koji broj cipela nosi ubica.Zašto to rade.Da bi nam opet skrenuli misli.Ne treba dalje da idemo,da ostanemo samo na poljoprivredi i da vidimo koju stavku zahteva poljoprivrednika sem premije za mleko će prihvatiti vlast.Povećanje premija ništa ne znači jer su nam skinuli cenu mleka.Mi lično smo imali najviše 50 dinara a sada je 45.

Kolega @baderljica , dali si propratio kako je Kuba sprovodila mere protiv korone?
Čini mi se da su primenjivali i vakcinaciju a i one njihove lekove?
Inače, sve ovo oko korone i svega kako je proteklo se zaista vrlo čudnim tokom odvijalo. Ljudi su bolovali, umirali, ali mislim da ćemo se složiti da je zdravstvo vrlo nezgrapno reagovalo.. Takođe, da sve tako naprasno nestane, prosto neverovatno..

Ljudi su umirali i zato sto nestrucna STRUKA preko noci postavljana u kovid bolnice nije znala da koristi respiratore pa su nenamerno gušili ljude. Druge bolesti nisu adekvatno lečene jer su svi bili zauzeti koronom a posle smrti je upisivano razlog smrti kovid, zdravi ljudi bez ikakve bolesti posle vakcinacije su umirali posle par sati ili posle par dana. Bracni parovi koji piju vodu iz iste čaše jedan partner pozitivan, drugi negativan. Zabranjene posete a pacijenti se preko telefona zale da su uslovi katastrofa i da ih niko ne obilazi i ne dobijaju potrebnu negu i terapiju a lekari i sestre porodicu uveravaju da je sve u redu i da pacijent sve to govori usled stanja šoka zbog kovida. I na sve to, medicinski radnici nisu smeli reč o kovidu da progovore privatno, lično znam neke koji su odgovarali disciplinski jer su prokomentarisali nesto na fejsbuku ili rekli nesto nekom pacijentu u hodniku. Sve ovo znam provereno jer se desilo ljudima koje poznajem i nije rekla kazala preko društvenih mreža.

Vakcine se testiraju godinama, toliko nas uče o genetici i svemu ostalom i odjednom za 3 meseca pronadju vakcinu koja je dobra za sve genetske sklopove i sve hronicne bolesti i svu populaciju, u to samo neko hipnotisan televizijom moze da poveruje. Kovid je uticao na sve, od kurjeg oka do moždanog udara.

Ljudi ne slušajte samo medije, pričajte malo sa narodom. Nije baš sve tako kao što je ofarbano na televiziji.

Nisam davno gledao survival posto nemam kablovsku, a koliko sam procitao izjavu Predcednika da je taj realiti grozan? Ja sam gledao taj rialiti kad je on bio na nacionalnom kanalu, da li se toliko srozao i postao grozniji i od zadruge od kad se emituje na NOva S ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh