Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nepodnistavam ja niciju bolest i patnju... Nego pricam o manipulaciji sa ljudima, lecenjem i zastitomИ ти и ја "знамо сигурно" буџу Марјанову!
Ал' има нешто што можемо да видимо код људи које познајемо. А оно што сам ја видео је довољно људи у својој непосредној околини (тако зовем људе са којима комуницирам) да су били једни пре короне, а други људи после ње. Негде мање, негде више, али болест их је променила и никако на боље.
А да сам оном типу са цвећам, кога сам поменуо, на његову причу о томе шта је преживео, одговорио са тим твојим тезама, сигуран сам да би ме на фињака послао у qooratz.
Mislim da ce jos stvari koje se objavili da se posle par dana promene, jer i moratorijum na 2 godine da niko ne moze da podnosi zahtev za oruzije da se nece doneti kao i oduzimanje 90% legalnog oruzija, jer to odma povlaci moguce probleme za sve prodavnice oruzija i municije , pa cak i streljane nece imati svrhu postojanja.Kaze predsednik ovi vise sunca nece videti aludirajuci na dozivotne robije. Mali ne moze da se osudi jer nema 14 godina, a ovom iz Mladenovca maks. kazna moze da bude 20 godina jer nije navrsio 21.
Говорећи о корони, ја сам ти наводио примере конкретних људи из чијих прича сам ја донео закључак да им је та корона није прошла као неки грип и прехлада. У томе нема ни "М" од медија и њихових начина да манипулишу публиком и гурају нечије интересе.Nepodnistavam ja niciju bolest i patnju... Nego pricam o manipulaciji sa ljudima, lecenjem i zastitom
Ti si u jednoj grupi ljudi ja u drugoj...
Bilo mi je zanimljivo citanje tvojih komentara u vezi rata u ukraini...zapadne propagande i sl.... pa kad si danas spomenuo koronu...setio sam se tvog stava u vezi korone, vakcinacije itd. gde si istim medijima verovao
A kako bi ljudi drugacije shvatili da se radi o ozbiljnoj bolesti.Uticali su tako da stvore dodatni strah kod ljudi i prihvate ne proverenu vakcinu kao spas
Uticali su tako da si za vreme korone i tih raspravki na forumu navodio i iz zapadnih medija neke podatke... znaci kao cinjenicu... sada tim istim medijima ne verujes...Како су утицали на мене и формирање мог става - то те питам.
Pa vecina stvari prezentovanih su bile lazne ....A kako bi ljudi drugacije shvatili da se radi o ozbiljnoj bolesti.
Sigurno je bilo propusta, ali sve to je bilo nesto novo za celu planetu. Lako je sad mrsiti muda i prosipati pamet.Pa vecina stvari prezentovanih su bile lazne ....
Nacin sigurno postoji da se da ozbiljnist problemu ali stvaranje panike nije sigurno doprinela boljoj situaciji...
A niz donesenih mera doprinelo je goroj epidemioloskoj situaciji
Pa u najmanju ruku skeptican...Аха, значи теби је проблем у томе што објави западни медиј и то ћеш одмах да одбациш као лаж само што је западни, а нпр. домаћег доктора Несторовића и то што прича ћеш да се држиш као ауторитет?
Или дај боље овако - на шта конкретно мислиш да сам се позивао, а ти сматрао да то није - то.
А мог'о би и да кажеш јеси ли нешто направио са оним што си се интересовао прошле године, са носачима за мотор, за ауто приколицу. Си склеп'о нешто за ту намену?