Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kaze predsednik ovi vise sunca nece videti aludirajuci na dozivotne robije. Mali ne moze da se osudi jer nema 14 godina, a ovom iz Mladenovca maks. kazna moze da bude 20 godina jer nije navrsio 21.

И ти и ја "знамо сигурно" буџу Марјанову!

Ал' има нешто што можемо да видимо код људи које познајемо. А оно што сам ја видео је довољно људи у својој непосредној околини (тако зовем људе са којима комуницирам) да су били једни пре короне, а други људи после ње. Негде мање, негде више, али болест их је променила и никако на боље.

А да сам оном типу са цвећам, кога сам поменуо, на његову причу о томе шта је преживео, одговорио са тим твојим тезама, сигуран сам да би ме на фињака послао у qooratz.
Nepodnistavam ja niciju bolest i patnju... Nego pricam o manipulaciji sa ljudima, lecenjem i zastitom
Ti si u jednoj grupi ljudi ja u drugoj...
Bilo mi je zanimljivo citanje tvojih komentara u vezi rata u ukraini...zapadne propagande i sl.... pa kad si danas spomenuo koronu...setio sam se tvog stava u vezi korone, vakcinacije itd. gde si istim medijima verovao

Kaze predsednik ovi vise sunca nece videti aludirajuci na dozivotne robije. Mali ne moze da se osudi jer nema 14 godina, a ovom iz Mladenovca maks. kazna moze da bude 20 godina jer nije navrsio 21.
Mislim da ce jos stvari koje se objavili da se posle par dana promene, jer i moratorijum na 2 godine da niko ne moze da podnosi zahtev za oruzije da se nece doneti kao i oduzimanje 90% legalnog oruzija, jer to odma povlaci moguce probleme za sve prodavnice oruzija i municije , pa cak i streljane nece imati svrhu postojanja.
Takodje mislim da je apsurdno da se lekarski pregledi vrse na svakih 6 meseci ili godinu dana, sam primer ova dva slucaja , maloletnik koji uopste ni nema godine za podnosenje zahteva za oruzje i lekarski pregled i drugi koji ima 21 godinu ali verovatno nikada ni nije imao oruzje na svoje ime(predpostavljam) . Prosto ove mere nece uticati na osobe koje planiraju da ovako nesto ucine jer one nit ce podnositi zahteve za oruzije (jer ce ionako koristiti ilegalno oruzije ili ce ga ukrasti od onog ko ima legalno oruzije, a takodje ce zaobici i lekarske preglede.
A vec je bila izjava iz rema, Zekic je cini mi se vec pocela da brani rijalitije i ostale propuste na nacionalnim frekvencijama tako bar sto se tice toga tu nece biti nikakvih sankcija .

До разоружања ће доћи јер је велики страх од народа и краљ Милан Обреновић којег народ није волео и подржаво је донео закон да се сав народ у Србији разоружа. Поводом тог чина је кренула и Тимочка буна овде буне неће ни бити тако да јбг биће како буде било. А што се тиче рема њега штите ЕУ и нво све у циљу заштите "људских" права и слободе. А за оружије он већ одавно има подршку истих тих нво и ЕУ о разоружању Србије које није могао тек тако да изведе, а ово му легло као кец на десетку.

Poslednja izmena:
Nepodnistavam ja niciju bolest i patnju... Nego pricam o manipulaciji sa ljudima, lecenjem i zastitom
Ti si u jednoj grupi ljudi ja u drugoj...
Bilo mi je zanimljivo citanje tvojih komentara u vezi rata u ukraini...zapadne propagande i sl.... pa kad si danas spomenuo koronu...setio sam se tvog stava u vezi korone, vakcinacije itd. gde si istim medijima verovao
Говорећи о корони, ја сам ти наводио примере конкретних људи из чијих прича сам ја донео закључак да им је та корона није прошла као неки грип и прехлада. У томе нема ни "М" од медија и њихових начина да манипулишу публиком и гурају нечије интересе.

Исто тако нема ни "М" од медија у мом ставу да је вакцина била и остала најбољи начин да се најширем кругу популације изазове имуни систем на одговор на некакав патоген са којим та популација може да се сусретне, јер у другом случају, можда и не буде гарантовано да "неки ћете да погинете, а неки ћемо и да се вратимо".

А си бре зап'о медији па медији!

Како су ти медији и то што су гурали утицали на то што сам ја закључио о корони и ставу према ствари каква је вакцина?

Ako sam dobro razumeo ti tvrdiš ili pretpostavljaš da je vakcina bila spas.Što znači da ne priznaješ da je bilo smrtnih slučajeva prouzrokovanih vakcinom,u tvom širem krugu poznanika.Vakcine služe da bi te zaštitile od bolesti za koju je namenjena.Da li je taj čikica vakcinisan što je 3 puta zahvatio koronu.Meni je mnogo takvih slučajeva poznato da su i pored vakcina više puta bili zaraženi.Negiraš da od obične gripe i obične upale pluća nema smrtnog ishoda.Itekako ga je bilo i pre korone i posle korone će ga biti samo neće biti statistike o tome.
Ja iz mog kruga poznanika znam par slučajeva gde su umrli u par dana posle vakcinacije i znam par slučajeva onih koji su umrli a nisu imali nkakve dodirne tačke sa koronom ali su zavedeni kao da su umrli od kovida.Sve su radili da napumpaju brojke.Da li si možda razmišljao o neadekvatnom lečenju od kovida ( naravno ne namerno već po protokolu SZO).Po priči je bilo oko 10-ak protokola,tj. eksperimenata.U 99% slučajeva su ljudi umirali po bolnicama jer su ih lečili ginekolozi,hirurzi i još kada se doda neadekvatna terapija,to je to.
Nikad te neću ubediti u ono u šta ti ne veruješ i ne želim,jer nema smisla.
Za Zorgea je post.

A kako bi ljudi drugacije shvatili da se radi o ozbiljnoj bolesti.
Pa vecina stvari prezentovanih su bile lazne ....
Nacin sigurno postoji da se da ozbiljnist problemu ali stvaranje panike nije sigurno doprinela boljoj situaciji...
A niz donesenih mera doprinelo je goroj epidemioloskoj situaciji

Аха, значи теби је проблем у томе што објави западни медиј и то ћеш одмах да одбациш као лаж само што је западни, а нпр. домаћег доктора Несторовића и то што прича ћеш да се држиш као ауторитет?

Или дај боље овако - на шта конкретно мислиш да сам се позивао, а ти сматрао да то није - то.

А мог'о би и да кажеш јеси ли нешто направио са оним што си се интересовао прошле године, са носачима за мотор, за ауто приколицу. Си склеп'о нешто за ту намену?

Pa vecina stvari prezentovanih su bile lazne ....
Nacin sigurno postoji da se da ozbiljnist problemu ali stvaranje panike nije sigurno doprinela boljoj situaciji...
A niz donesenih mera doprinelo je goroj epidemioloskoj situaciji
Sigurno je bilo propusta, ali sve to je bilo nesto novo za celu planetu. Lako je sad mrsiti muda i prosipati pamet.

Аха, значи теби је проблем у томе што објави западни медиј и то ћеш одмах да одбациш као лаж само што је западни, а нпр. домаћег доктора Несторовића и то што прича ћеш да се држиш као ауторитет?

Или дај боље овако - на шта конкретно мислиш да сам се позивао, а ти сматрао да то није - то.

А мог'о би и да кажеш јеси ли нешто направио са оним што си се интересовао прошле године, са носачима за мотор, за ауто приколицу. Си склеп'о нешто за ту намену?
Pa u najmanju ruku skeptican...
Nosac nisam napravio...nisam motor jos zavrsio pa zamisao o nekom nasem putovanju jos stoji u mislima...

У вези Шизојевог излива бриге за људе и најаве ревизије издатих дозвола за држање оружја, један мало обимнији, али из више аспеката интересантан текст на ту тему из пера Драгана Шапоњића, бившег припадника специјалних јединица, полицијског инспектора, колумнисте "Калибра" и којечега другог:

https://www.mycity-military.com/Pes...a/Zakon-o-oruzju-i-municiji_528.html#p2556745

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh