Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kolega @baderljica , dali si propratio kako je Kuba sprovodila mere protiv korone?
Čini mi se da su primenjivali i vakcinaciju a i one njihove lekove?
Inače, sve ovo oko korone i svega kako je proteklo se zaista vrlo čudnim tokom odvijalo. Ljudi su bolovali, umirali, ali mislim da ćemo se složiti da je zdravstvo vrlo nezgrapno reagovalo.. Takođe, da sve tako naprasno nestane, prosto neverovatno..
Pojavio se drugi problem koji je mnogo veći.Posledice korone /ekonomski/ ćemo još dugo trpeti.Da se drugačije razmišljalo ne bi toliko dugo opstalo.Samo koliko koštaju ventilatori koji nisu nikad korišćeni.Imali smo dovoljno i bez kupovine.Uvek je bilo ljudi na ventilatorima taman koliko ih je bilo,manje je moglo,više ne.Ne znam da li su maske još uvek preporučljive ili obavezne.Mislim na one što se nose i peru jednom mesečno.

Bio sam dovoljno po grobljima i gledao ljude koje je sjebao virus.

Zasto nas jase vlast zbog mene ? Nit za Milosevica, niti za smrdikale. Ni za jednu komunitsicku stranku nisam glasao.

To kako nam je drustvo bi trebalo pretezno vas koji ste starija generacija da se pita. Od moje generacije starji deceniju i mladji deceniju su po inostransvu.

Još samo da počnu štampati hranu pa da odahnemo od ovih poljoprivrednih radova.
Piće su već prikazali na nekom sajmu gdje je sve samo hemija. Naručiš šta želiš a oni smućkaju od hemijskih sastojaka. Nema ništa prirodno osim vode.

Ako se baš takmičiš čiji je najveći 3D print, ja vid'o 3D štampu kuće za stanovanje.
Вид'о и ја неке Русе који од бетона то раде - тотално лудило и невиђене могућности, ал' то је као некретнина, па кад поставе, то ту стоји, а ово чамац, да плови, бију га валови и бла-бла. То ми је било интересантно.

Него, у вези Шизојевог разоружавања, малочас сам наишао на пост једног типа који је добио ову СМС-ку од другара:

upravo mi bili iz policije

nenajavljeno

znaci zvone, cim sam otvorio, traze odmah ormar da vide

traze da vide da je oruzje razdvojeno od municije

Тако да вас наоружане молим да се усагласите са законом, да вас багра не лови на глупостима јер им се може.

Разгласите даље, не било вам заповеђено.

Вид'о и ја неке Русе који од бетона то раде - тотално лудило и невиђене могућности, ал' то је као некретнина, па кад поставе, то ту стоји, а ово чамац, да плови, бију га валови и бла-бла. То ми је било интересантно.

Него, у вези Шизојевог разоружавања, малочас сам наишао на пост једног типа који је добио ову СМС-ку од другара:

Тако да вас наоружане молим да се усагласите са законом, да вас багра не лови на глупостима јер им се може.

Разгласите даље, не било вам заповеђено.
Na osnovu čega da vide ormar :D Nekome dosadno pa širi gluposti.

Bez naloga ne može preko praga,a ne da zagleda kako se drži naoružanje.

Simpatično kako uvek neki drugar drugara,a nikako neko uživo :D

Na osnovu čega da vide ormar :D Nekome dosadno pa širi gluposti.

Bez naloga ne može preko praga,a ne da zagleda kako se drži naoružanje.

Simpatično kako uvek neki drugar drugara,a nikako neko uživo :D
За проверу држања оружија им не треба налог. А мислим да су и изменили закон на пречац да могу да ти упадну у кућу и изврше преметачину без судског налога.

Tako je.
Vidim da kolega koji ima lovački karabin se sprema da ga vrati/pokloni državi, jer kaže nema račun da kupuje neki specijalni sanduk koji je propisan.
Inače, i on čuo da će ići od kuće do kuće i kontrolisati.
Nije mi jasno šta će država raditi sa svim tim oružjem..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Meni su trazili da vide pre dve god kad sam nabavio oruzje.
Iz lokalne stanice bila dvojica pandura.
Ja sam zadivljen na koji nacin nasa drzava pristupa jednom ozbiljnom problemu, nemam reci...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Vidim da kolega koji ima lovački karabin se sprema da ga vrati/pokloni državi,
Без да га педантно осакати, да он или неки његов део не може да се користи ни за шта осим декорацију?

Па немојте људи, ако имате душе! :cautious:

Kad je bilo oduzimanje oružja, a oduzimali su i svjetski policajci i naši i sa zakonom i bez zakona, nije bilo dozvoljeno da sam onesposobiš oružje i da ga tako vratiš. Kažu da ima neki zakon koji kaže da samo ovlašteno i stručno osposobljeno lice može to da učini. Sve ostalo je kažnjivo iako je tvoje vlasništvo.

Meni kasa u sred spavaće sobe i da ga vidim kako će tu da udje bez naloga :D Može da dobije na uvid u dvorištu,za sve ostalo bez naloga slaba vajda :D

Tako je.
Vidim da kolega koji ima lovački karabin se sprema da ga vrati/pokloni državi, jer kaže nema račun da kupuje neki specijalni sanduk koji je propisan.
Inače, i on čuo da će ići od kuće do kuće i kontrolisati.
Nije mi jasno šta će država raditi sa svim tim oružjem..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Па Неша слина је то извозио односно његов рахметли татко.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh