Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najveci problem je taj sto se trenutna vlast uopste ne pridrzava zakona na nacin da su svi jednaki pred zakonom, da javno tuzilastvo ima odresene ruke da sprovodi protiv svakog istrage bilo on predsednik drzave ili najnizi cinovnik, da moze da se podizu optuznice za bilo koju aferu, da niko od clanova stranke nije zasticen, da kad neko pobegne sa lica mesta saobracajne nesrece a ima veze na visokim mestima dobije istu kaznu kao i onaj koji nema nikakve veze . Da se REM pridrzava svojih propisa i radi profesionalno i da je stvarno nezavisan, onda bi se drugaciji programi videli na nacionalnim frekvencijama... takodje kad dodje do skandala i afera da je lako smeniti ministre i funkcionere na vlasti . Poostravanjem zakona nece doprineti poboljsanju stanja u drzavi, vec samo pogorsanju .

Kako se zove ovo drvo,zbun ?.
https://postimg.cc/YGmmYPLT]

IMG-20230505-171035.jpg
[/URL]

IMG-20230505-171041-1.jpg
[/url]gay boy names[/url]

Nemam kontakta sa takvima pa ne bih znao...

Mislim da ce jos stvari koje se objavili da se posle par dana promene, jer i moratorijum na 2 godine da niko ne moze da podnosi zahtev za oruzije da se nece doneti kao i oduzimanje 90% legalnog oruzija, jer to odma povlaci moguce probleme za sve prodavnice oruzija i municije , pa cak i streljane nece imati svrhu postojanja.
Takodje mislim da je apsurdno da se lekarski pregledi vrse na svakih 6 meseci ili godinu dana, sam primer ova dva slucaja , maloletnik koji uopste ni nema godine za podnosenje zahteva za oruzje i lekarski pregled i drugi koji ima 21 godinu ali verovatno nikada ni nije imao oruzje na svoje ime(predpostavljam) . Prosto ove mere nece uticati na osobe koje planiraju da ovako nesto ucine jer one nit ce podnositi zahteve za oruzije (jer ce ionako koristiti ilegalno oruzije ili ce ga ukrasti od onog ko ima legalno oruzije, a takodje ce zaobici i lekarske preglede.
A vec je bila izjava iz rema, Zekic je cini mi se vec pocela da brani rijalitije i ostale propuste na nacionalnim frekvencijama tako bar sto se tice toga tu nece biti nikakvih sankcija .
Ljudi jel vi mislite da dete moze da ubije na 16,75 metara cuvara u skoli. Da ga tako lako pogodi. I sve ove druge da tako poubija? I da li ste culi od nekog privatno koga znate,da je isao u streljanu,ili samo preko medija,to jest na necijoj konferenciji. Ovde nesto opasno smrdi.

Šta je tvoje objašnjenje ?

Evo baš sam slušao Nestorovića post br.2161 , pametan čovek , rado slušan al se ovde nalupetao za medalju , kakve strane službe kakvi bakraci .
Ne samo da su strane službe idejni tvorci već i direktni izvršioci zločina ?

Poslednja izmena:
А јесте приметили да се Косово у опште не спомиње?
Ucatali se skroz . Uplasili su se jer krece i tamo oduzimanje oruzja posto je KiM Srbija . Opasne stvari se rade i posle ovoga ne bih me cudilo da Kurti krene da srbima uzima oruzje . I bas me zanima koliko ce gradjana iz pogranicnih mesta gde svaki dan gledaju migrante da predaju oruzje . Nisam se oglasavao ovih dana jer i dalje ne mogu da skapiram sta se desava . Ali u jedno sam siguran da mnoge interesne grupe ( lobiji ) zele da ovu situaciju iskoriste .
@Lole - uf ne bih isao u teorije . Ali moze se recimo pitati sledece . Treba videti vakcinalni status monstruma . A zanimljivo je da je ovom starijem matori drugi covek kontraobavestajne sluzbe . Cak su juce neki mediji preneli da je matori dobio srcani udar ali su brzo povukli tu vest .

"То што се звало вакцина", колико сам ја скапирао, није била само једна ствар, са једним механизмом деловања, па мислим да није коректно да се трпа у један кош, јер и ми земљоделци, иако нам то није најужа струка, јасно делимо пестициде на групе и подгрупе. Ја бих рекао да само дилетанти могу да кажу "ма то ти је исто", за било шта чега се дохватиш - тих вакцина, пестицида, моторних уља, јабука, обуће, туцане паприке, бицикала...

A ја сам склон да поверујем у тезу вирусолога изнесену још у доба док сми међ' свет излазили са маскама, да ће нови вирус, после почетне високе вируленције, ићи у правцу њеног снижавања до нивоа прехладе, јер је тај пут једини начин да вирус преживи, што је фаза коју сада видимо. За сво то време, од када је Шизоје говорио о препуњеним гробљима, до данашњег дана, немам никаквав утисак нити податак да смо почели чешће да се запирамо или клопамо нешто другачије.

Не могу поуздано да знам да ли су за то време вакцине успеле (и у којој мери) да шутну у **greška и покрену имунитет оних који су их примили, али видим епилог - изгледа да корона постаде к'о прехлада.

Ово ми је кљакава теза, због неколико ствари које знам и питања која бих могао да поставим.

На висини од 30 до 42 хиљада стопа (угрубо, 9 до 12 хиљада метара), које су висине лета никоме сумњивих комерцијалних авиона (окривљених као распрострањивача вируса), температура је од -44 до -57 степени Целзијуса.

Због боље слике, то су оне температура када на оним клиповима људи бацају у вис шољу вреле воде, а она се моментално замрзне и пада као снег или када из тањира виљушком подигну топле шпагете, држе минут изнад тањира, а онда пусте виљушку, а шпагети заједно са њом остају да стоје у ваздуху.

Ако су ти авиони "ширили" то "нешто", а што је био вирус ("корона" је вирус или не?), којим начином су успевали да вирус заштите деловања тако ниске температуре, која би свакако сатрла макар протеински омотач вируса? Који су ти то вештачки носачи употребљени за десантирање вируса са великих висина.

П.С.

Накнадно додајем у свој пост оно што сам заборавио: у време короне, негде сам покупио да је количина тог вируса која кружи у свету међшу популацијом довољна да се њоме напуни једна кофа. Ако је тако, како онда добити довољно биолошког агенса да се из авиона засипа по читавом свету?

А да ли сти ти приметио да си рекао "да ли сте приметили да ни једна политичар није умро, осим оних који су умрли"? ;)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh