Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemam kontakta sa takvima pa ne bih znao...
Ljudi jel vi mislite da dete moze da ubije na 16,75 metara cuvara u skoli. Da ga tako lako pogodi. I sve ove druge da tako poubija? I da li ste culi od nekog privatno koga znate,da je isao u streljanu,ili samo preko medija,to jest na necijoj konferenciji. Ovde nesto opasno smrdi.Mislim da ce jos stvari koje se objavili da se posle par dana promene, jer i moratorijum na 2 godine da niko ne moze da podnosi zahtev za oruzije da se nece doneti kao i oduzimanje 90% legalnog oruzija, jer to odma povlaci moguce probleme za sve prodavnice oruzija i municije , pa cak i streljane nece imati svrhu postojanja.
Takodje mislim da je apsurdno da se lekarski pregledi vrse na svakih 6 meseci ili godinu dana, sam primer ova dva slucaja , maloletnik koji uopste ni nema godine za podnosenje zahteva za oruzje i lekarski pregled i drugi koji ima 21 godinu ali verovatno nikada ni nije imao oruzje na svoje ime(predpostavljam) . Prosto ove mere nece uticati na osobe koje planiraju da ovako nesto ucine jer one nit ce podnositi zahteve za oruzije (jer ce ionako koristiti ilegalno oruzije ili ce ga ukrasti od onog ko ima legalno oruzije, a takodje ce zaobici i lekarske preglede.
A vec je bila izjava iz rema, Zekic je cini mi se vec pocela da brani rijalitije i ostale propuste na nacionalnim frekvencijama tako bar sto se tice toga tu nece biti nikakvih sankcija .
Ucatali se skroz . Uplasili su se jer krece i tamo oduzimanje oruzja posto je KiM Srbija . Opasne stvari se rade i posle ovoga ne bih me cudilo da Kurti krene da srbima uzima oruzje . I bas me zanima koliko ce gradjana iz pogranicnih mesta gde svaki dan gledaju migrante da predaju oruzje . Nisam se oglasavao ovih dana jer i dalje ne mogu da skapiram sta se desava . Ali u jedno sam siguran da mnoge interesne grupe ( lobiji ) zele da ovu situaciju iskoriste .А јесте приметили да се Косово у опште не спомиње?