Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Невероватно колико је та вест прошла незапажено и колико су људи заборавили на то. Ја пре неки дан завучем руку у џеп неке своје лаке "жакете" и тамо нађем маску. Само сам се насмејао...

Пре неких недељу дана је најављено. Није незапажено него да цитирам" што се мање спомиње пре се заборави".

I šta je bilo rešenje ?
:::::Bolest je mutirala u bezazlen oblik ?
:::::Vakcine su podigle imunizaciju celoj planeti ?
:::::Svi smo bili zaraženi i tako stekli odbrambeni mehanizam ?
:::::Nije ni postojala ?
Ili nešto peto !

Невероватно колико је та вест прошла незапажено и колико су људи заборавили на то. Ја пре неки дан завучем руку у џеп неке своје лаке "жакете" и тамо нађем маску. Само сам се насмејао...
Kako sad gledas na sve to...

Да сам шта погрешио? Да је корона била само нека глупост пренадувана у медијима, а не вирусна епидемија са својим током?

Не зезај. Ево и данас у својој околини имам људе који вуку последице од короне. Можеш да кажеш да је то и због њиховог узраста, али нема сумње да је обољевање узрок тог наглог погоршања здравља. Њихова искуства и приче о периоду боловања и директним последицама на здравствено стање, баш тачно по граници пре и после короне, мени говоре да је то био вирус и за многе, далеко не безопасан.

Ено пре неку недељу човек који држи цвеће, брат колегинице моје мајке, сав се избечио док нам је причао како је заглавио на апаратима и тамо био месец и по, а пре месец дана умре један чикица, пријатељ наших кућних пријатеља, током своје треће инфекције короном - плућа му колабирала. То му дође као да је погинуо задњег дана рата.

Да сам шта погрешио? Да је корона била само нека глупост пренадувана у медијима, а не вирусна епидемија са својим током?

Не зезај. Ево и данас у својој околини имам људе који вуку последице од короне. Можеш да кажеш да је то и због њиховог узраста, али нема сумње да је обољевање узрок тог наглог погоршања здравља. Њихова искуства и приче о периоду боловања и директним последицама на здравствено стање, баш тачно по граници пре и после короне, мени говоре да је то био вирус и за многе, далеко не безопасан.

Ено пре неку недељу човек који држи цвеће, брат колегинице моје мајке, сав се избечио док нам је причао како је заглавио на апаратима и тамо био месец и по, а пре месец дана умре један чикица, пријатељ наших кућних пријатеља, током своје треће инфекције короном - плућа му колабирала. То му дође као да је погинуо задњег дана рата.
Znaci nekad i zapadni mediji govore istinu....🤔🤔🤔
A sad lazu u vezi situacije sa ukrainom ...
Nisam rekao da nije bilo nesto...
Ali znam sigurno ono sto je prezentovano nije istina...
A pogotovo sto se tice zastite vakcinom...al dobro svako sebi zeli najbolje
Uglavnom dosta njih je preminulo zbog loseg lecenja...lecenja po protokolu i ne lecenja...otkazivanja bitnih operacija...haosa u zdr sistemu

Пре неких недељу дана је најављено. Није незапажено него да цитирам" што се мање спомиње пре се заборави".
To je ono o čemu sam sve vreme pričao.Da nisu digli toliku halabuku sve bi drugačije bilo.Nisi ništa mogao pogledati a da ti korona ne izađe iz TV,računara,novina...Nešto slično se dešava i ovih dana.I kao posledica se javlja strah,koji prouzrokuje pad imuniteta i još svašta nešto.Meni je najviše smetalo što su mnogi potcenili grip i upalu pluća i od toga se isto može umreti.Došlo je do opšteg haosa i ne lečenje i dijagnostikovanje drugih bolesti i to je prouzrokovalo veću smrtnost.O vakcinama kao spasonosnom rešenju ne bih jer je to glupost neviđena.Najviše su širili zarazu baš vakcinisaniNikog više ne želim da ubeđujem.Do neke nove korone.
Ali i dalje vode statistiku i stoji u pripravnosti.Ove brojke su bile strašne a sad....

Nije to zadnji dan rata.Čuvajte se vi još.Sad tek sledi čišćenje terena i moguće je još žrtava.I tako do drugog rata.

Mnogo je lakse oduzimati legalno oruzije posto je ono registrovano i zna se gde se nalazi, ali cini mi se da se vise ubistava desava sa ilegalnim oruzijem a to je vec teze da se pronadje i oduzme.
Naravno ovo su dva extremna slucaja masovnog ubistva ali koliko se pocini ubistav u toku godine pojedinacnih pa vlast nista ne cini?
Takodje ko kontrolise oruzije u vojski i policiji jer i sa njima se moze pociniti ubistva.

Pre par godina U francuskoj se jedan sa automobilom zaleteo u pesacku zonu namerno da pregazi ljude i ne znam koliko je njih poginulo, ako idemo tom logikom , da bi sprecili da se to vise ne desi treba svi sa vozackom dozvolom isto da idu na reviziju i da im se oduzmu dozvole.

Znaci nekad i zapadni mediji govore istinu....🤔🤔🤔
A sad lazu u vezi situacije sa ukrainom ...
Nisam rekao da nije bilo nesto...
Ali znam sigurno ono sto je prezentovano nije istina...
A pogotovo sto se tice zastite vakcinom...al dobro svako sebi zeli najbolje
Uglavnom dosta njih je preminulo zbog loseg lecenja...lecenja po protokolu i ne lecenja...otkazivanja bitnih operacija...haosa u zdr sistemu
И ти и ја "знамо сигурно" буџу Марјанову!

Ал' има нешто што можемо да видимо код људи које познајемо. А оно што сам ја видео је довољно људи у својој непосредној околини (тако зовем људе са којима комуницирам) да су били једни пре короне, а други људи после ње. Негде мање, негде више, али болест их је променила и никако на боље.

А да сам оном типу са цвећам, кога сам поменуо, на његову причу о томе шта је преживео, одговорио са тим твојим тезама, сигуран сам да би ме на фињака послао у qooratz.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh