Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako sad gledas na sve to...Невероватно колико је та вест прошла незапажено и колико су људи заборавили на то. Ја пре неки дан завучем руку у џеп неке своје лаке "жакете" и тамо нађем маску. Само сам се насмејао...
Valda i kod kume.Odlicno pitanje.
Ja odo turit noge pod astal ito kod kuma a vi nastavite
Ocekivao sam malo opsirniji odgovor...Као на ствар која је прошла, а не као да је није било.
Znaci nekad i zapadni mediji govore istinu....Да сам шта погрешио? Да је корона била само нека глупост пренадувана у медијима, а не вирусна епидемија са својим током?
Не зезај. Ево и данас у својој околини имам људе који вуку последице од короне. Можеш да кажеш да је то и због њиховог узраста, али нема сумње да је обољевање узрок тог наглог погоршања здравља. Њихова искуства и приче о периоду боловања и директним последицама на здравствено стање, баш тачно по граници пре и после короне, мени говоре да је то био вирус и за многе, далеко не безопасан.
Ено пре неку недељу човек који држи цвеће, брат колегинице моје мајке, сав се избечио док нам је причао како је заглавио на апаратима и тамо био месец и по, а пре месец дана умре један чикица, пријатељ наших кућних пријатеља, током своје треће инфекције короном - плућа му колабирала. То му дође као да је погинуо задњег дана рата.
To je ono o čemu sam sve vreme pričao.Da nisu digli toliku halabuku sve bi drugačije bilo.Nisi ništa mogao pogledati a da ti korona ne izađe iz TV,računara,novina...Nešto slično se dešava i ovih dana.I kao posledica se javlja strah,koji prouzrokuje pad imuniteta i još svašta nešto.Meni je najviše smetalo što su mnogi potcenili grip i upalu pluća i od toga se isto može umreti.Došlo je do opšteg haosa i ne lečenje i dijagnostikovanje drugih bolesti i to je prouzrokovalo veću smrtnost.O vakcinama kao spasonosnom rešenju ne bih jer je to glupost neviđena.Najviše su širili zarazu baš vakcinisaniNikog više ne želim da ubeđujem.Do neke nove korone.Пре неких недељу дана је најављено. Није незапажено него да цитирам" што се мање спомиње пре се заборави".
Nije to zadnji dan rata.Čuvajte se vi još.Sad tek sledi čišćenje terena i moguće je još žrtava.I tako do drugog rata.Да сам шта погрешио? Да је корона била само нека глупост пренадувана у медијима, а не вирусна епидемија са својим током?
Не зезај. Ево и данас у својој околини имам људе који вуку последице од короне. Можеш да кажеш да је то и због њиховог узраста, али нема сумње да је обољевање узрок тог наглог погоршања здравља. Њихова искуства и приче о периоду боловања и директним последицама на здравствено стање, баш тачно по граници пре и после короне, мени говоре да је то био вирус и за многе, далеко не безопасан.
Ено пре неку недељу човек који држи цвеће, брат колегинице моје мајке, сав се избечио док нам је причао како је заглавио на апаратима и тамо био месец и по, а пре месец дана умре један чикица, пријатељ наших кућних пријатеља, током своје треће инфекције короном - плућа му колабирала. То му дође као да је погинуо задњег дана рата.
И ти и ја "знамо сигурно" буџу Марјанову!Znaci nekad i zapadni mediji govore istinu....
A sad lazu u vezi situacije sa ukrainom ...
Nisam rekao da nije bilo nesto...
Ali znam sigurno ono sto je prezentovano nije istina...
A pogotovo sto se tice zastite vakcinom...al dobro svako sebi zeli najbolje
Uglavnom dosta njih je preminulo zbog loseg lecenja...lecenja po protokolu i ne lecenja...otkazivanja bitnih operacija...haosa u zdr sistemu