Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne pratim . Znam te izraze , al nisam cuo dugo da neko koristi pa me iznenadilo . A i drale mene cesto bez razloga etiketira pa mi nije bilo tesko da ukazem.😀

.......имам другове који поседују и преко 50 комада дугих и кратких цеви....... Зашто је то проблем по чему се одма хватате за психопатију?
Imam kolegu , posedovao je 5 komada pušaka , razume se u oružje , uživa u lovu to vidimo svi iz svakodnevnog razgovora .
Ove godine je dete koje je inače dobar učenik ispisao sa fakulteta jer kako nam je rekao finansijski to nije više mogao da priušti .
3 meseca nakon toga kupio je i šestu , polovnu pušku ( za keš ) od 200 000 din ( objašnjavao nam je zašto je ona toliko dobra ali nisam ga baš najpazljivije slušao ) .
Na naše čuđenje kako je uspeo da plati rekao je " ovakvu priliku nisam smeo da ispustim , podigao sam kredit a ako i zapne uvek mogu da prodam neku od starih pušaka "
Ovo zadnje je slagao ......
Mučenik stvarno nema novaca , od usta je odvajao za svaku cevku , porodica mu ne zna šta je more a on sanja neku wincesterku-repetirku ?

Poslednja izmena:
Има нас разних, има код нас исто један лик у она несретна доба 93 када је била она хипер инфлација оде за Мађарску и да 700марака за пецаљку. Жена кад је видела шта је купио спаковала себе и децу и напустила га.

Sta usna majmusko **greška lupeta po konfernecijama, dark web,oduzimanje oruzija, net, zapadne vrednosti ? :haha:

Vide korist za jos vecu diktaturu. Kontrolu neta i medija.

Za ovog u Mladenovcu je kriva vlast odnosno drzava i njihovi stranicki dupelizci.Upravo sto mu je tata izgleda neki mudanja u vojsci, vecito su problemi pravila deca pandura i mudanja iz vojske.

Ako je ovo istina neka krenu lepo od sebe, evo pa citajte.

Mislim da ove represalije nece doneti smanjenje oruzja posle ovakvih dogadjaja moze doneti samo povecanju broja nelegalnog oruzja jer posle ovakvih dogadjaja svako je nesiguran i smatrace ako se naoruza moguce je da ce da se spasi, pa cak ce ljudi nositi oruzje sa sobom vise nego ranije jer kad nidje budala sa kalasnjikovim pucacu i ja pokusa ti da ga zaustavim. Ko i prohibicija sto nije zaustavila alkohol. Pojacane kontrole kod izdavanja i cuvanja oruzja jaca kaznena politika za nemar itd, pojacanim prisustvom policije, patrola, pretresa itd da se policija bavi ozbiljno svojim poslom itd.

И још једна ствар ово око предаје илегалног оружја ко би сад веровао кад преда да га неће кад тад цимати за нешто? Пре ће бацати по каналима и шумама као што се дешавало. Сад гледам на првој водитељка завршила експресно интервју кад је једна жена питала ако следећи психопата узме секиру да ли ће се и секире одузимати? Ова одма нашкрабала као готово питање и крај. Видно препотентна али није имала одговор...

Prvo da bi se mrdnulo sa mrtve tacke moralo bi da se pohapsi pola naprdne stranke na celu sa predsednikom a kada psihopata vodi drzavu nije realno ni ocekivati nesto normalno jer sve sto je normalno postalo je nenormalno i obrnuto celokupno drustvo i sve moralne vrednosti drustva su izvrgnute ruglu i taj kriminal koji se radi u Srbiji JE POTPUNO LEGALAN .
Sinoc emisija na nekom kanalu K1 vodi Jovana i nekoliko ljudi u studiju i malo malo pa svi gosti pominju predsednika i u slengu STO KAZE NAS PREDSEDNIK 🚾❓ ili LEPO JE REKAO PREDSEDNIK 🚾 ❓TO NE MOZE DA BUDE NORMALNO OKRUZENJE a na komentarima ispod svakog novinskog clanka se utrkuju hiljade botova ko ce vise da se uvuce u guzu predsedniku .Reakcija ovakvih stvari kod moralnog coveka i patriote su gadjenje i neverica da nacija moze ovako nisko da se sroza i da se ponizava. Sinoc ili je neko trazio od ovih gostiju u studiu da ga pominju i da mu se zahvaljuju ili su oni najgori oblik mazohizma .A kada kazem da su morali da pricaju po direktivi to onda znaci da psihopata koristi svaki dogadjaj u drzavi za licnu promociju i za uzdizanje sebe ❓🚾
A vrh septicke jame bi bio recenica JA SAM ZA UVODJENJE SMRTNE KAZNE ALI SE NE SLAZE BRNABICKA ⁉️I VLADA ⁉️TJ DA SE NE LJUTI EVROPSKA UNIJA ⁉️

Sta si ti rekao zemljace ❓

Dzabe kazna kad je sud selektivan, svako mora da radi svoj posao kako treba. Ne mozes da kazes ja ne dam Gasica ili ovog ili onog, ne moze tona marihuane da ostane ne kaznjena, da plagijator bude ministar, koja je razlika izmedju dzipa i pistolja poginu devojka na pesackom, naplatna rampa, eps, isto i za ove pre, mi tonemo sve nize i nize kao društvo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh