ma najbolje da umesto sto popijemo pivo-svaki dan roknemo jedno drugog po jednoЛуле, ја ти кажем да знам немерљиво више жртава тог двојца него жртава оружја, а да се мало шта чини да се то спречи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma najbolje da umesto sto popijemo pivo-svaki dan roknemo jedno drugog po jednoЛуле, ја ти кажем да знам немерљиво више жртава тог двојца него жртава оружја, а да се мало шта чини да се то спречи.
To je tačno ali ali nije za poređenje-oružjem se ubijaju druga lica,naročito vatrenim gde je moguć masakr.Луле, ја ти кажем да знам немерљиво више жртава тог двојца него жртава оружја, а да се мало шта чини да се то спречи.
Jel vi sa oružjem smanjujete porast kriminala i kaknda hajde da se svi naoružamo pa da se rešimo kriminala.Oruzje je sigurnost doma...
Bez toga svi ce biti laksi plen razbojnika...razoruzavanjem ce dovesti do porasta kriminala
Nemam oruzijeJel vi sa oružjem smanjujete porast kriminala i kaknda hajde da se svi naoružamo pa da se rešimo kriminala.
odakle razbojniku oruzje?Oruzje je sigurnost doma...
Bez toga svi ce biti laksi plen razbojnika...razoruzavanjem ce dovesti do porasta kriminala
Држимо га на биолошком минимуму. Кад више не буде легалног оружија онда ће криминалци, и лопови да трљају руке јер ће они поред војске и полиције једини бити наоружани. Па кад ти упадну у кућу ти их понуди кафом и слатким, да тебе и твоје најмилије оставе у животу.Jel vi sa oružjem smanjujete porast kriminala i kaknda hajde da se svi naoružamo pa da se rešimo kriminala.
Ne možemo porediti babe i žabe.Па сад Зоки, ако ћемо да терамо мак на конац, да се подсетимо колико у својој околини знамо пострадалих због нпр. вожње у пијаном стању, када су убили себе или друге?
A danas kada neki upadne u kuću i gazda ga ubije.Da li će gazda odgovarati za ubistvo.Po našim zakonima.Ovo sa teroristima je OK.Држимо га на биолошком минимуму. Кад више не буде легалног оружија онда ће криминалци, и лопови да трљају руке јер ће они поред војске и полиције једини бити наоружани. Па кад ти упадну у кућу ти их понуди кафом и слатким, да тебе и твоје најмилије оставе у животу.
А ево ти, један податак пре пар година када су почели масовни терористички напади по целој Европи, у један кафић улете двојица терориста са аутоматима и почну да прангијају, по људима. На срећу у кафићу седе три лика са утокама легалнин ваде утоке и испрангијају ову двојицу терориста, спасу преко тридесет људских живота шта мислиш колико би их ови још убили да ови нису били наоружани?
Поредимо жртве.Ne možemo porediti babe i žabe.
Ако баш дође до такве екстремне ситуације, рађе бих да ме у недељу посећују у бајбоку, него на гробљу.A danas kada neki upadne u kuću i gazda ga ubije.Da li će gazda odgovarati za ubistvo.
Eto ja nisam cuo ni za jedan slucaj da je neko nekog ubio tim dvojcem .Луле, ја ти кажем да знам немерљиво више жртава тог двојца него жртава оружја, а да се мало шта чини да се то спречи.
Utoke ,prangijati ,..?Држимо га на биолошком минимуму. Кад више не буде легалног оружија онда ће криминалци, и лопови да трљају руке јер ће они поред војске и полиције једини бити наоружани. Па кад ти упадну у кућу ти их понуди кафом и слатким, да тебе и твоје најмилије оставе у животу.
А ево ти, један податак пре пар година када су почели масовни терористички напади по целој Европи, у један кафић улете двојица терориста са аутоматима и почну да прангијају, по људима. На срећу у кафићу седе три лика са утокама легалнин ваде утоке и испрангијају ову двојицу терориста, спасу преко тридесет људских живота шта мислиш колико би их ови још убили да ови нису били наоружани?
Ако ти ниси чуо, онда сигурно и не постоји.Eto ja nisam cuo ni za jedan slucaj da je neko nekog ubio tim dvojcem .
Нећеш по новом закону имаш право да употребиш оружије и третира се као, крајња нужна самоодбрана. А када ти је породица у кући јеб.е ти се бре за лопова и затвор рокаш га не мислиш ни нашта друго осим на своје најмилије и њихову безбедност. Чика Тома Фила је то лепо својој госпођи рекао, ако провалник упадне у кућу пуцај да га убијеш јер ми је лакше из затвора да те извучем него са гробља.Ne možemo porediti babe i žabe.
A danas kada neki upadne u kuću i gazda ga ubije.Da li će gazda odgovarati za ubistvo.Po našim zakonima.Ovo sa teroristima je OK.
Gledao sam i ja taj film . Glavni glumac Mel Gibson cini mi se .Држимо га на биолошком минимуму. Кад више не буде легалног оружија онда ће криминалци, и лопови да трљају руке јер ће они поред војске и полиције једини бити наоружани. Па кад ти упадну у кућу ти их понуди кафом и слатким, да тебе и твоје најмилије оставе у животу.
Nužna samoodbrana i ja u zatvor.Ovo sa familijom je ok.Sad ćete me naterati da kupim jedan komad.Prilično sam dobro gađao ali nisam se odavno susretao sa oružjem.Ali u noge bih mogao da pogodim.Нећеш по новом закону имаш право да употребиш оружије и третира се као, крајња нужна самоодбрана. А када ти је породица у кући јеб.е ти се бре за лопова и затвор рокаш га не мислиш ни нашта друго осим на своје најмилије и њихову безбедност. Чика Тома Фила је то лепо својој госпођи рекао, ако провалник упадне у кућу пуцај да га убијеш јер ми је лакше из затвора да те извучем него са гробља.
Жаргон у Србији утока(пиштољ), прангијати из речи прангија некад се са прангијом пуцало за Православни Божић(чуди, ме да као Србин то не знаш шта је прангија) па жаргонски, за пуцати, каже се прангијати чак и пиштољ називају прангија.Utoke ,prangijati ,..?
И то је довољно деда Тирке је бабу и себе спасио од провалника тако што је пуцао провалник у ноге. Јесте да га је наш накарадни закон после разоружао иако су код провалника нашли илегалне пиштоље.Nužna samoodbrana i ja u zatvor.Ovo sa familijom je ok.Sad ćete me naterati da kupim jedan komad.Prilično sam dobro gađao ali nisam se odavno susretao sa oružjem.Ali u noge bih mogao da pogodim.