Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ok ako znas

na primer ja imam ljude koji rade u elektro-vojvodini pa totalno drugo pricaju nego ti sad ovde ali ok

To je najčešće do roka kad popisuju. Nova godina, sveci, prebaci se dosta u u par januarskih dana kad su svi kući (ako uopšte popisuju). Često se desi da onaj ko popisuje upiše neku ofrlje cifru jer ko će ići od kuće do kuće po minusu, poslije se to ispegla na narednim računima.

Ja imam brojila na četiri objekta i problem sam imao samo na jednoj lokaciji gdje je brojilo u objektu pa zadnjih par godina sam očitavam da izmjegnem nesporazume.
Nema vise upisivanja ofrlje potrosnje.Sada nose telefone sa nekim djavolom na njemu moraju da slikaju.

Znaš li šta je nisko profitabilan rad?
Sta misliš koliko kukuruza ili krompira treba za 1 kg čipova?
Kad to izracunas onda vidi koliko je to ha...
Hoću da ti kažem a ne samo tebi nego i ostalima da ste zloupotrebljeni ,lupate ko bas ili šerpe prazne....Lopovluk je.svuda a to je poenta priče..
Nego muda imas kao mrav pa ne.smes da pričaš sta ne u tvom selu i okolini pa ti onda kriv neki radnik koji radi za 50 ili 100 soma...
Kad si pametan i hrabar pomeni prvo one najbliže tebi .
Blago ovima što zloupotrebljavaju kad imaju koga.
Toliko i neću više o ovome jer gubljenje energije na nešto što je suludo je i ne racionalno.
Citirao si moj post, a kao da ga nisi procitao. Nit sam uporedjivao hektare i cipove niti sam optuzivao nekog radnika za visoku platu. Procitaj jos jednom sta sam napisao pa ako znas kakve su cinjenice bile iz tog vremena o kojem sam pisao komentarisi.

Sad se vracas na neku prošlost.
Mani prošlost.
Nego kaži meni koji si to porez platio da ti uzeo neko?Ni u pekaru Leba pojedinci ne plaćaju i opet kukaju.
Jel placas porez na zakup,pdv ,dobit.....?
Nego da se priča da se ne uhvati paučina.....
Drugo sta si konkretno to proizveo da te neko iz bg pokrao.
Uhvatio bi te za uši pa.doveo u bg ali ne tamo gde ti ispralimmozak nego bi te odveo da vidiš kako živi običan narod....

@ putin

Nema ovde nikakvog udruzenja, niti skupova. U selu mozda radi 10 kuca poljoprivredu, nemozes ovde da skupis 3 coveka a kamoli udruzenje.

Pominjem proslost zato sto je podela kolaca bila drugacija i pravednija. Zasto da idem u Bg da vidim kako zivi obican narod, zar ovde pored nas nema naroda koji tesko zivi?? Ako je tako lose u BG zasto se u zadnjih 10 godina broj stanovnika povecao za 500 000?? Ne treba ti ono da me uhvatis.
Sad se vracas na neku prošlost.
Mani prošlost.
Nego kaži meni koji si to porez platio da ti uzeo neko?Ni u pekaru Leba pojedinci ne plaćaju i opet kukaju.
Jel placas porez na zakup,pdv ,dobit.....?
Nego da se priča da se ne uhvati paučina.....
Drugo sta si konkretno to proizveo da te neko iz bg pokrao.
Uhvatio bi te za uši pa.doveo u bg ali ne tamo gde ti ispralimmozak nego bi te odveo da vidiš kako živi običan narod....

Ne krade ga mk komerc,ne krade ga Matijević, Raca...opština ,Vojvodina vode....i ko zna ko ali ga kradu Srbijanci........
Cccccccccc klasična funjara ,itdddddslobodno me pošaljite na odmor ako zasluzujem.

Pominjem proslost zato sto je podela kolaca bila drugacija i pravednija. Zasto da idem u Bg da vidim kako zivi obican narod, zar ovde pored nas nema naroda koji tesko zivi?? Ako je tako lose u BG zasto se u zadnjih 10 godina broj stanovnika povecao za 500 000?? Ne treba ti ono da me uhvatis.
A sad jel ti odgovara ova podela?

Gde je lakše naći posao u Vlasotincu ili u Bg?Eto ti zašto se dešava ekonomska migracija ka Bg koji je glavni grad i logično najveće čvorište svega u zemlji.

Gde je lakše naći posao u Vlasotincu ili u Bg?Eto ti zašto se dešava ekonomska migracija ka Bg koji je glavni grad i logično najveće čvorište svega u zemlji.
Opet para komunisticko razmisljanje . Bez ljutnje , to nam je pod kozom .
Cim se rodis , ti si radnicka klasa , i trazis zaposlenje.
A gdje je preduzetnicki duh?
Gdje je lakse napraviti posao , proizvodnog tipa , da nesto napravis proizvodis , sto se jede, obuva, vozi, alat, neki hemijski proizvod , muziku, sliku,..... da nadjes radnike , prostor, komunalije,.. u Vlasotincu ili bg ?

Jesi siguran da znas sta je komunisticko razmisljanje? Ne pricamo o migracijama radnicke klase a ni srbijanaca nego boli da su sva sredista firmi koja vuku debelo poreklo odavde premestena potezom olovke.Pa ne moze sediste NIS da bude u BG.Ni BG nije svuda velelepan pogledajte Palilulu nisu ni do kanalizacije stigli drugi grade metro.Zao mi je sto sam i ovo napisao ali necu da brisem i da se povlacim mozda ce i mene Sloba za usi.Pozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh