Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa mi i nismo ljudi mi smo VOJVODJANI!!!!!!
Ако ти је то сав аргумент и све чињенице које имаш,замолио бих те да се уздржиш даљих потезања на овакве теме,јер очигледно је.Да сад не употребљавам теже речи сада,укопаћу те до краја.Можда једном дођеш себи,надам се.

Зар је толико тешко свима вама потврдити чињеницама то што тупите без икакве залеђине? Дај те фирме,имена које је Београд отео и однео тамо? Још чекам земљака из Вајске са буџетима,нема га ево цео дан. О Кикинђанину не треба трошити ријечи.
Gde se sliva budzet Republike Srpske u Banja Luku ili u Sarajevo??

Зар је толико тешко свима вама потврдити чињеницама то што тупите без икакве залеђине? Дај те фирме,имена које је Београд отео и однео тамо? Још чекам земљака из Вајске са буџетима,нема га ево цео дан. О Кикинђанину не треба трошити ријечи.
Ne citas.. reko sam da si pobedio… a i imam bitnijeg posla od ovoga…
I da nije pitanje do su nam pare.
Nego čije su nase pare…

Gde se sliva budzet Republike Srpske u Banja Luku ili u Sarajevo??
Бања Луку. Ти хоћеш да повучеш паралелу Бања Лука -Сарајево и Београд -Нови Сад ? Јеси толико како да најблаже кажем,умно заостао?

Ако ти је то сав аргумент и све чињенице које имаш,замолио бих те да се уздржиш даљих потезања на овакве теме,јер очигледно је.Да сад не употребљавам теже речи сада,укопаћу те до краја.Можда једном дођеш себи,надам се.
Koji si ti moron da ukopas nekog.Nisam nikog uvredio ni jednom recju probam da napisem svoj stav pa makar i neispravan pa valjda to mogu jedini ako mi ti zabranis onda je uredu.

Чуј сад,мењамо тему. Ајде кад си најашио цели дан,дај образложи како је то Бг узео НИС. Ето кад ниједну другу не знаш.јер да знаш рекао би. На који начин ? Јесам ли ја нешто написао што није тако? А Бог те,какви сте људи мајко мила.
Pa ko ga je prodao Rusima Novi sad ili Beograd??

Koji si ti moron da ukopas nekog.Nisam nikog uvredio ni jednom recju probam da napisem svoj stav pa makar i neispravan pa valjda to mogu jedini ako mi ti zabranis onda je uredu.
Пробаш да напишеш свој став па макар и неисправан? И онда кад сконташ да је неисправан онда се убеђујеш да није и глумиш већег човека који ето боље да не пишем.И онда сам ја морон? Размисли два пута ко је ту морон.

Цоци ти то правиш разлику између политичара у Новом Саду и Београду?

Dok Sremci drze branik Novosadjanima od Beogradjana mirno spavajte. Em krivina na lakat u Irigu i jos Karlovci nema predaje.
https://ibb.co/4Z553NL][/url]
Ја сам на Златибору добио паркинг казну од фирме из Финске. Најебали смо, изгледа да смо сад сви под Финском влашћу.

Svi mi imamo jednu zajednicku stvar . Svako od nas hteo ili ne duzan je 6.000 eura . Imamo svi razlicita misljenja ali ovo nas spaja 💪
Inace @slobapatrola posto smo jedna drzava , verujem da ti je drago sto moramo da se lecimo u Pancevu . Bez veze do Bg. vojvodjanin ne moze doci . A jedna drzava smo 🤦
Putin nije dužan, on samo pređe u Bratunac i nema duga.
A i slobapatrola malo serucka, on povrtar u poslovima preko glave ima vremena da ćaska na autobuskoj stanici sa komšinicom koja mlati lovu i voza se busom, tj. švercuje se u busu svaki dan. Priče za malu decu.

Pa ko ga je prodao Rusima Novi sad ili Beograd??
A ko ce prodati u skorijoj buducnosti EPS ? Naravno da treba glavni grad da vodi glavnu rec i da bude centar svega . Problemi su nastali zato sto smo korumpirana nacija ( mislim na sve nas ) . Onda je centrala smanjila budzete opstinama . Opstine dobijaju neku sitnu lovu koja je bukvalno dovoljna samo za plate poslusnika . Resto je snalazenje predsednika opstina i dovijanje kako da dobiju jos love . Ako nisu 100% poslusnici centrale projekti i ostale ideje im nece prolaziti . Jedno vrzino kolo ali za centralu , strava .

To je socijalizam uradio poslije 2sv rata . Uzmi za primjer drzave koje nisu bile komu , npr Z Njemacka , Austrija ,... dali su tu mali gradici odumrli , dali je industrija , firme raznorazne skoncentrisane u najvecim gradovima ili ih ima po svim mjestima ?
Ako npr 1948g ti zelis od male kovacnice da pocnes proizvodnju npr dijelova za viljuskare , jel lakse da ides u Bec ili moze i u malom mjestu na Alpima ?
Jel znaš koliko je uredjenih saobraćajnica imala Jugoslavija nakon 45?Ne da bi merili "uspeh" komunizma već da vidiš kakva je ovo zabit bila u 20 veku.I koliko je mesta ostalo pripizdina i u 21 veku.Evo ti nek ostanemo na primeru Vlasotinca mestu u koje ulaziš preko mosta gde je prolazak regulisan uslovom tj ne mogu dva auta da se mimoidju na njemu.Ili recimo ulazak u Svilajnac sa pravca autoputa gde kad prolazi voz sav saobraćaj staje jer ide preko sličnog uskog mosta na kojem dva šlepera ne mogu da se mimoidju.

Kome je interesantno da tu pravi bilo kakav biznis,kad ima Beograd koji je otvoren sa svih strana.

Jel bi pre pravio firmu u Bg koji je odavno pod optikom i digitalizovan ili u Ivanjici gde kad padne sneg nemaš internet 20 dana?

Decentralizacija se ne radi preko noći ili za par godina, pogotovo ne u zemlji koja na svakih 50 godina ratuje i dolazi do prosjačkog štapa.

Možda da smo napadali bar 10% kao Nemci Golija bi bila kao Alpi ovako.

Шта је Комуњара на овим форуму па то је страшно јбт...Жале за оном Флоскулом (донећу то ја из Фирме)уље,шраф,зејтин,кључ,нафту,брашно итд ....
Ima jedan kod mene, nanio alata iz Incela ne zna ni za sta sluzi alat
Sad za to vreme kad se moglo lapati kaze "kad je bog po zemlji hodao"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh