Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto se mislilo da nema Slobe cvetali bi, pa da nema Kostunice, da nema Tadica a i posle ovog olosa bi dosao jos gori. Tesko je i zamisliti da ima gori ali nasao bi se.
Isto i da nema BGa ovi drugi bi bili u najboljoj opciji isti.

upravo zbog toga ovaj vlada ovako jer je u narod usla fraza---dosao bi jos gori

e pa neka dodje i gori jer ovde ocigledno propadas osim ako nisi blizu njegove ekipe
a tek cemo kada sutne eps
meni je dosao racun duplo veci nego prosli mesec,neznam kako je kod vas stanje
a tek za decembar i januar kad krenu sijalice oko kuce,jelka ovo ono verujem da ce biti troduplo
razlog je taj sto puste nisku frenkvenciju i onda se vuce struja duplo vise nego inace-ko se razume u to zna jos bolje da objasni

sto se tice Dinkica on je glavni bio za cuvene kiparske pare
takodje pokojna Borka Vucic-koja je poginula u sumnjivoj saobr. nesreci u 83 godini 2009 godine

A ne spominjes odkud da budzet za poljoprivredu imaju veoma velik i BG i PO i KG i KS i svi veci gradovi juzno?? Koliki je budzet za poljoprivredu grada Backa Palanka posto vidim da je navodis ko mesto boravka…
Kragujevac i Krusevac imaju veci budzet za poljoprivredu od Backe Palanke? Daj primer, dokaz? Potvrdi sebe da ne lupas ko maksim po diviziji. Evo ja cu te korigovati, backa palanka budzet 152 miliona - Krusevac 51 milion. E sad ko tu krade vise, nasi u Backoj Palanci ili u Krusevcu? Hoces za druge gradove mozda?

A koliku povrsinu obradivog zemljista ima Backa Palanka a koliko Krusevac
Jel budzet za poljoprivredu samo za obradvo zemljiste? Da slucajno ne ide nesto i po broju gazdinstava, poljoprivrednika i sl? Koliko ima stanovnika i sela Backa Palanka a koliko Krusevac?
Kragujevac je do prosle godine imao 25 miliona budzet za poljoprivredu, ove ina 50. Jel i kragujevac manji od backe palanke?

Mislim nemo se ljutis samo pitam, valjda treba da postoji neki reciprotitet ne znam po kom osnovu dal po broju gazdizdinstava ili po povrsini

Cesto se pominje taj Dinkic . A sta je on to u stvari uradio , koji kriminal? Nisam bas pratio , neznam da je osudjen za nesto ? Mozda jes pa da se ne provaljujem?
Kad smo kod njega , nije mi isto jasno sta bi sa tuzbama njegovim Vucicu ? Navodno povukao ?
Samo je petog oktobra 2000 godine prvi upao u NBS u pratnji dugih cevi i samo je on vodio istragu na Kipru o navodnim tajnim racunima Milosevica i Borke Vucic. Bio u prici sa prodajon Mobtela, u kupovini famoznog satelita...... Mnogo muljaze, a sve oko para, tesko da je slucajno sve ovo navedeno.

Meni je dovoljno da vidim da Mitrovacka bolnica u kojoj se lece ljudi od Sida do Stare Pazove nema magnetnu rezonancu koja kosta 300 hiljada evra. Za to vreme sipaju se pare od 5 milijardi za metro i slicne budalastine.
Pa za onog jednog igraca sto je dosao u psihopatin klub pre par dana moglo se kupiti 15 magnetnih rezonanci da se pokrije skoro svaki grad u Vojvodini.

Zato cim bude bilo sanse otcepiti se pa nek gospoda Beogradjani nastavlje da pljackaju preostale buddale, samo sumnjam da ce iko preostati.

Neka nam vrate Elektrovojvodinu i Naftagas i neka realno naplacuju rudnu rentu od Rusa koja bi opet delom treba da pripadne tamo gde se ti rudni resursi i nalaze. Vojvodjanska administracija ne treba da sluzi samo kao salter za transfer para u republicku kasu.

Rusi pljackaju Vojvodinu smesnom rudnom rentom, a za uzvrat oni finansiraju sportske beogradske Titove blizance svake godine desetinom miliona evra.

@ lule28

Mislim da spustaju napon pa zato dolazi do vece potrosnje.Elektricari to znaju bolje.

@ putin

Gde si naso cifre za gradove? Bas me interesuje da pogledam.

Meni je dovoljno da vidim da Mitrovacka bolnica u kojoj se lece ljudi od Sida do Stare Pazove nema magnetnu rezonancu koja kosta 300 hiljada evra. Za to vreme sipaju se pare od 5 milijardi za metro i slicne budalastine.
Pa za onog jednog igraca sto je dosao u psihopatin klub pre par dana moglo se kupiti 15 magnetnih rezonanci da se pokrije skoro svaki grad u Vojvodini.

Zato cim bude bilo sanse otcepiti se pa nek gospoda Beogradjani nastavlje da pljackaju preostale buddale, samo sumnjam da ce iko preostati.

Rusi pljackaju Vojvodinu smesnom rudnom rentom, a za uzvrat oni finansiraju sportske beogradske Titove blizance svake godine desetinom miliona evra.
https://luftika.rs/sremska-mitrovica-rekonstrukcija-bolnice-malverzacije/ Да и за ово је београд крив. Људино ти своју кућу отцепљуј од кога хоћеш,за све даље можеш добити да не кажем шта.

Te jakne nikad nisu skupe,mislim na strauss,videces kad budes nosio. Po meni no.1 radna odeca,ali je cijena momacka al vredi. Jednostavno traju. Ja sam najskuplju platio 180e pre 4 godine,jos je bez ostecenja. Sada kupujem sve od njih,od cipela pa do jakni. I radnicima takodje.
Nisi ništa rusko našao?
Ja mislio da tebi tamo sve bolje.
;)

Ne pratim sa punom pažnjom ovu diskusiju ali primetih da se spominje glavni grad. Da se ja pitam nešto glavni grad (ili bar sedište svih državnih institucija) bih prebacio u najsiromašniji ili najprazniji deo Srbije. Srbiju će uništiti to što su joj pojedini delovi prazni, bez naših ljudi, a gde nema naših ljudi doći će tuđi ljudi pa će onda hteti i da zemlja bude njihova...

Ne pratim sa punom pažnjom ovu diskusiju ali primetih da se spominje glavni grad. Da se ja pitam nešto glavni grad (ili bar sedište svih državnih institucija) bih prebacio u najsiromašniji ili najprazniji deo Srbije. Srbiju će uništiti to što su joj pojedini delovi prazni, bez naših ljudi, a gde nema naših ljudi doći će tuđi ljudi pa će onda hteti i da zemlja bude njihova...
Vlast, koja bi držala do razvoja zemlje ko celine bi svaku novu službu i/ili organ locirala u lokalnu zajednicu s najnižim prihodom po glavi.

I evo, odmah bi se pojavila problematika o tome, kog tamo nać za radit, kako doć tamo...

Dok se u velikim gradovima planiraju službe sa brojem zapošljenih, koji je u procentu populacije mnogo viši od službe sa recimo 15 zaposlenih ljudi u nekim Pržogrnjcima. Pa se uzima za normalno, da će svi morat doć u veliki grad i snać se, ako žele državni posao.
Time, da je u unutrašnjosti xy više praznog stambenog fona po ceni kirije, koja je za stanje u recimo BG na rangu naučne fantastike.

Poslednja izmena:
@ lule28

Mislim da spustaju napon pa zato dolazi do vece potrosnje.Elektricari to znaju bolje.

@ putin

Gde si naso cifre za gradove? Bas me interesuje da pogledam.
како не знаш сам буџет своје општине а бавиш се пољопривредом. Зар немате у зиму скупове за такве ствари и расправе буџета преко удружења или слично. Можеш наћи на општинским страницама, јавном огласнику. За сваку општину или град је то јавна информација, е сад како се то користи то је до општине. Највећи проблем је што се 80 посто буџета проћерда на бирократију,плате у том сектору,рачуне по кафанама,гориво и наравно швалерке.
А ми какви смо мртви и неактивни нико се и не буни против тога,а нпр нико да очисти комуналије у селима,путеве итд. Све је то на локалним властима и то је то.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh