Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti sad stvarno meni nisi jasan ili ja nisam dobro shvatio: podržavaš gej paradu iz kog razloga a osuđuješ litije.Do onomad je to bila bolest i svi će ti doktori to potvrditi jer su to učili na fakultetu.Sada to više nije bolest nego manjina.Šta je uskraćeno recimo Šerifovićki,po tebi.
Ono sto je sama sebi uskratila. Ku.ac.

coci serifovicka,brnabicka,stefi graf i ostale nisu postale nego se rodile kao lezbejke isto tako pederi onaj riki martin,elton dzon itd itd
to se nesto sjebali hormoni kod ploda u trudnoci i rodi se takav(ovo je licno moje misljenje)pa vidis i sam da su ove ko muskarace
niko tebe nemoze navesti da budes peder o cemu ti?
U novije vreme, sto je najgore, moze...

Retki su oni koji drze do sebe i ceni ono sto ima i od cega je nastao, sve se gleda drugi, sve se gleda nesto strano, sve je tudje bolje... I sa tim tudjim dodjosmo tu gde jesmo, da je Dusanov zakonik potrajao (koliko hod bio staromodan i srednjevekovni) ne bi drustvo bilo ni slicno kao sto je danas..

Mene brine to što više ne postoji ni serija ni film u kome nema pripadnika LGBT zajednice.Jbt ni epska fantastika ne može da prođe bez njih, još malo pa će i mitološka stvorenja prikazivati kao peškire i lezbače a ko zna moguće i dinosauruse.Deca naravno gledaju sve to jer su za njih nova saznanja zanimljiva i treba da formiraju svoju ličnost ali ne na ovakve načine, ni slučajno.
Citao sam da je u Americi takav zakon da mora gej lobi da se provlaci u svakoj seriji koju prave od nzm koje godine..

Ti sad stvarno meni nisi jasan ili ja nisam dobro shvatio: podržavaš gej paradu iz kog razloga a osuđuješ litije.Do onomad je to bila bolest i svi će ti doktori to potvrditi jer su to učili na fakultetu.Sada to više nije bolest nego manjina.Šta je uskraćeno recimo Šerifovićki,po tebi.
pa vidis da je clan demokratske ili djilasove stranke iz prethodnih poruka kad kaze da one moraju doci na vlast, a te stranke organizuje protest 17. septembra u podrsku pederima posto je to najveci problem u drzavi, pa je stigla naredba da i clanstvo mora da botuje za pedere i podrzava ih

auu drugovi moji,vladace ovaj vucic jos 10godina ovde

kao prvo lezbace mogu da rode decu nemoraju da usvajaju to je bar razumljivo
kao drugo imas evo ima bas u onoj emisiji o jelima sto sam postavio u drugoj temi -gastro trazilica-gay lik,ima cerku
kao trece da bi se usvojilo dete postoji niz papira i odobrenja da bi postao kandidat,dete koje se usvaja je napusteno,oduzeto iz porodicnog nasilja,socijalne nemoci itd itd
kao cetvrto kad vidim ko seta sve na litijma i koji je to stepen ludila zao mi ih je,neka setaju ne smetaju mi
kao peto evo provalio me ovaj petar,najbitnije se odbraniti od pedera,kad to prodje onda cemo polako na vucica koji vlada 10 godina....jeb.m te zivote

Ееее кад се спомене традиционални начин живота већина овде на форуму је била у фазону "не, то је тежак живот и треба себи олакшати".
Услови живота су никад бољи (да не цитирам даље) и можда корен проблема одатле потиче. Што би се рекло све је на изво'лте.
Кроз историју свако девијантно понашање је решавано прогоном, ватром и под мач. Негде је неговано као у старој грчкој и римском царству.

Ove sa litija takozvanih, nestor, misa pisa, sin srpske majke i ostali bez mozgasi treba da paradiraju zajedno sa pedererima i lezbacama.Pa sve zajedno u Kovin ludnicu.

Lule ne izlazi iz teme. Potreban nam je kontras 🤣
Mozda ces jednog dana svatiti sta si danas zagovarao kada budzet trans osoba bude veci od poljoprivrednog 🤣
Sve je to lepo i neka se setaju po EU gradovima . Tamo se narod oseca ponosnim kako su veliki za ljudska prava a kada cuju da kod nas nema setnje verovatno idu u wc solju da povracaju . I lepo poslovica kaze , gledaj u svoje dvoriste i ostavi se toga sta ko misli o nama u svetu .

A sto se tice skidanja ovih pa pre ce se skinuti ako se ne odrzi . I jos svi u oktobru ukljucimo klime i radijatore i pun pogadak . Misli o tome i predlozi ovo tvojim EU opozicionarima 👍

pa vidis da je clan demokratske ili djilasove stranke iz prethodnih poruka kad kaze da one moraju doci na vlast, a te stranke organizuje protest 17. septembra u podrsku pederima posto je to najveci problem u drzavi, pa je stigla naredba da i clanstvo mora da botuje za pedere i podrzava ih
Jedna šteta 100 grehova.Dok mi ne odgovori,ne mogu donositi zaključke.

Lule ne izlazi iz teme. Potreban nam je kontras 🤣
Mozda ces jednog dana svatiti sta si danas zagovarao kada budzet trans osoba bude veci od poljoprivrednog 🤣
Sve je to lepo i neka se setaju po EU gradovima . Tamo se narod oseca ponosnim kako su veliki za ljudska prava a kada cuju da kod nas nema setnje verovatno idu u wc solju da povracaju . I lepo poslovica kaze , gledaj u svoje dvoriste i ostavi se toga sta ko misli o nama u svetu .
Ćak će se iz budžeta davati novci za promenu pola.Nije bitno šta ćemo jesti i kako se grejati.
Samo me zanima ko je roditelj 1 a ko roditelj 2.Sreća pa sam sa godinama zaobišao ovaj cirkus.
Kako su nas zajebavali sa koronom tako će i sa ovom agendom.Ne bi me čudilo da za desetak godina žene počnu da nose brkove a muškarci suknje i još će nas ubeđivati da je to normalno.I ovaku su muškarci počeli da se depiliraju.Pa izgleda da je Bog stvorio muškarca i ženu ali nije stvorio i brijač-verovatno je imao razloga.

Ćak će se iz budžeta davati novci za promenu pola.Nije bitno šta ćemo jesti i kako se grejati.
Samo me zanima ko je roditelj 1 a ko roditelj 2.Sreća pa sam sa godinama zaobišao ovaj cirkus.
Kako su nas zajebavali sa koronom tako će i sa ovom agendom.Ne bi me čudilo da za desetak godina žene počnu da nose brkove a muškarci suknje i još će nas ubeđivati da je to normalno.I ovaku su muškarci počeli da se depiliraju.Pa izgleda da je Bog stvorio muškarca i ženu ali nije stvorio i brijač-verovatno je imao razloga.
Procitao nedavno post koji kaze nesto tipa: (ne secam se tacno pa cu da prepricam)

- Rodio sam se u vreme kad je biti peder bilo sramota
- Odrastao sam u vreme kad je biti peder postalo normalno
- Zivim u vremenu kad je biti peder ponos
- Daj da umrem dok nije postalo obavezno.....

@zoki - vec cveta taj biznis . Subvencija za to ima a stranci navalili ovamo na menjazu jer je jeftinije . Kako je samo medicina napredovala u toj oblasti . Fascinantno skroz . Ali jos uvek ne znaju nista o virusu a tek o nekim tezim bolestina .
Formiran je odbor za poljoprivredu . Dva velika poljoprivrednika . Bice nade za poljoprivredu 😆
- Članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu su za predsednika Odbora izabrali poslanika Marijana Rističevića iz poslaničke grupe Aleksandar Vučić-zajedno možemo sve a za zamenika predsednika Dejana Bulatovića iz poslaničke grupe Ujedinjeni-ŠP,PSG, Preokret, Sloga.

Pa sad bas da si izbegao,pederastija je vekovna tvorevina.Viznatija je recimo propali zbog pederastije i izopacenosti.

Danas jednostavno,nema problema kao pre pola veka pa je gej lobi ojacao.

Muski se sad utezu u neke tesne pantalone, trenerke, cupaju obrve.Lepo ja kazem samo im jos menstruacija fali.

Muski se sad utezu u neke tesne pantalone, trenerke, cupaju obrve.Lepo ja kazem samo im jos menstruacija fali.
Pa to je to.Nesmem ni da pišem jer sam sam sebi smešan.
Odrastao sam u siromašnoj porodici pa se dešavalo da se farmerice poderu.Meni sramota,dok mi ne kupe nove.Sada u poderane farmerice,kul ( kako to omladina kaže).Muškarci se šišaju kao Hitlerova omladina ili kao u 18 veku.Uzane trenerke i farmerice da jedva uđeš u njih je još iz doba Lujeva.Tako su nekako i klovnovi izgledali.Odakle se to pokupi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh