Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedan od glavnih,bolje tako?
pa tu masu izveo vucic
posto prajd mora da se odrzi,sada ce on posto je rekao da je otkazan ibit u win situaciji jer eto mora biti ali sto se njega tice on to nebi dozvolio
vi i dalje ne kontate igru,posto smo prihvatili da budemo domacini istog ovi mogu da nas tuze...e sad razmisli iz kog dzepa ce ovaj da plati to?
bosko obradovic njegov satelit,uporedio kosovo i prajd kao iste probleme,vucic sledeca konferencija odmah to rekao kako nekima to dodje isto
njemu veci problem pederi sto se setaju nego sto nam se sva kanalizacija tj govna uliva u reke

Igra je vise slozenija nego sto ti mislis . Sada radi punom parom taj lobi . Naravno da ce iz ovoga izvuci najvise . Verovatno ce nasi dozvoliti usvajanje nekih njihovih zakona ( brak , usvajanja ) u zamenu da Srbija ne dobije tuzbu . Verovatno ce i progurati nekog ministra iz njihovih redova i win , win situacija za lobi . AV ce biti kralj jer nije popustio pred njihovim prednjama u ocima penzosa .

Koga ce misa okupiti a i boskic je malo jaci
Vecina je bila iskrenih ljudi kojima su porodicne vrednosti na prvom mestu...
Ali vec po poznatom rrceptu...kamera snima olos i degenere da nirmalnom coveku koji se dvoumio da izadje ogadi

pa banat premijerka ti je vec iz njihovog lobija ili si to tek sad skontao? ti pises progurace nekog da bude ministar a mi imamo premijerku vec 5 godina a pre tog bila ministar :ROFLMAO:
https://rs.n1info.com/vesti/u-pismu...ruzila-punu-podrsku-kandidaturi-za-evroprajd/
ja vam kazem da se on igra sa vama a i treba ocigledno,nismo za bolje definitivno
Jedno mi nije jasno. Da li podrzavas odrzavanje tog prajda zbog stete koje cemo imati ukoliko se zabrani ili smatras da su njihovo shvatanje, ponasanje i zahtevi u redu??

Lule 28 - Ona se ne racuna . Ona je tu odavno posadjena. Ocito joj treba podrska muskog iz tog lobija . I stvarno te ne izvaljujem . Imas zanimljivu pricu koja se kosi po mnogim pitanjima ali ok imas prava da pises sta zelis . Samo mi kazi jel gotivis DS ? Nekako mi ide Lutovac uz tvoj nick na forumu 😆

Ta parada ponosa je skretanje teme zamajavanje naroda , to je bitnije od onoga sto je potpisano za Kosovo , to sto su namerno uništili Elektroprivredu da bi od njega napravili gubitasa pa eto mora da se proda , pa teška susa pa sad će poplave , a o inflaciji i ostalim problemima nikom ništa jer Srbiji je najbitnije da li će tamo neki gejevi pederi da prošetaju par sati po Beogradu itd

evo konacno da neko napise ono sto ja pisem @markojx

banat ds,ssp odmah na vlast

coci u starom egiptu bilo pedera,antickoj grckoj,u rimu,japanu cak kod samuraja evo ti sa vikipedije--Među samurajima postojao je običaj zvan shudo (衆道 – put mladosti). Mlađi samuraj imao bi starijeg za ljubavnika i njihov odnos je imao i vaspitni i edukativni karakter nalik na grčku pederastiju.
to je veliki lobi,novac je u igri
mi i dalje kuburimo u negde u polovini 20 veka po svim pitanjima i shvatanjima pa jbg,svakako kasnimo za svetom bar 30 godina
a pisao sam vec da sto se mene tice neka setaju

Da li bi mi postojali da su nam ocevi bili pederi? Da li cete zaboleti ako ti dete pod utiskom tog prajda postane gej? Ti isti se zalazu da se u 14toj godini deca opredeljuju da li ce biti musko ili zensko. Da li mozes da zamislis da imas devojcicu koja u 14 godini zeli da postane musko?? Mozda smo zaostali 30 godina za svetom, ali mi je to milije nego da dozivim takve neke stvari.

coci serifovicka,brnabicka,stefi graf i ostale nisu postale nego se rodile kao lezbejke isto tako pederi onaj riki martin,elton dzon itd itd
to se nesto sjebali hormoni kod ploda u trudnoci i rodi se takav(ovo je licno moje misljenje)pa vidis i sam da su ove ko muskarace
niko tebe nemoze navesti da budes peder o cemu ti?

Mene brine to što više ne postoji ni serija ni film u kome nema pripadnika LGBT zajednice.Jbt ni epska fantastika ne može da prođe bez njih, još malo pa će i mitološka stvorenja prikazivati kao peškire i lezbače a ko zna moguće i dinosauruse.Deca naravno gledaju sve to jer su za njih nova saznanja zanimljiva i treba da formiraju svoju ličnost ali ne na ovakve načine, ni slučajno.

Можда нас не могу навести јер смо сви зрели људи,али ако ти деци у основној школи почнеш да тупиш о томе бар 30% деце ће застранити.
Ma malo je to cak to moze da ide i do 50% 🤣🤣🤣
u fazonu sam kao ona azdaja iz filma Munje kad izadje iz kuce i kaze--Jeboteee gde ja zivim 😆😆😆

Mene brine to što više ne postoji ni serija ni film u kome nema pripadnika LGBT zajednice.Jbt ni epska fantastika ne može da prođe bez njih, još malo pa će i mitološka stvorenja prikazivati kao peškire i lezbače a ko zna moguće i dinosauruse.Deca naravno gledaju sve to jer su za njih nova saznanja zanimljiva i treba da formiraju svoju ličnost ali ne na ovakve načine, ni slučajno.
Pogledaj film Nebojse Glogovca gde je glavni lik upravo on kao gey i transrodna osoba iz 2016te---Ustav Republike Hrvatske

coci serifovicka,brnabicka,stefi graf i ostale nisu postale nego se rodile kao lezbejke isto tako pederi onaj riki martin,elton dzon itd itd
to se nesto sjebali hormoni kod ploda u trudnoci i rodi se takav(ovo je licno moje misljenje)pa vidis i sam da su ove ko muskarace
Ti sad stvarno meni nisi jasan ili ja nisam dobro shvatio: podržavaš gej paradu iz kog razloga a osuđuješ litije.Do onomad je to bila bolest i svi će ti doktori to potvrditi jer su to učili na fakultetu.Sada to više nije bolest nego manjina.Šta je uskraćeno recimo Šerifovićki,po tebi.

A stace ce im onda usvojena deca? Dete kad ga usvajaju ne moze da bira, zar ne mislis da je to dete diskriminisano??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh