Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio je i misa vacic...veliki patriotajedan od glavnih,bolje tako?
pa on ih je i okupio,sluzba tj vucko...bosko obradovic je dobio zadatak da samo o tome sada prica,kakve litije kakvi bakraciBio je i misa vacic...veliki patriota
Poslat da ljudima ogadi skup...
Sigrno i jos mnostvo takvih gnjida koji su u sluzbi vlasti
Jedno mi nije jasno. Da li podrzavas odrzavanje tog prajda zbog stete koje cemo imati ukoliko se zabrani ili smatras da su njihovo shvatanje, ponasanje i zahtevi u redu??pa banat premijerka ti je vec iz njihovog lobija ili si to tek sad skontao? ti pises progurace nekog da bude ministar a mi imamo premijerku vec 5 godina a pre tog bila ministar
https://rs.n1info.com/vesti/u-pismu...ruzila-punu-podrsku-kandidaturi-za-evroprajd/
ja vam kazem da se on igra sa vama a i treba ocigledno,nismo za bolje definitivno
Ma malo je to cak to moze da ide i do 50%Можда нас не могу навести јер смо сви зрели људи,али ако ти деци у основној школи почнеш да тупиш о томе бар 30% деце ће застранити.
Pogledaj film Nebojse Glogovca gde je glavni lik upravo on kao gey i transrodna osoba iz 2016te---Ustav Republike HrvatskeMene brine to što više ne postoji ni serija ni film u kome nema pripadnika LGBT zajednice.Jbt ni epska fantastika ne može da prođe bez njih, još malo pa će i mitološka stvorenja prikazivati kao peškire i lezbače a ko zna moguće i dinosauruse.Deca naravno gledaju sve to jer su za njih nova saznanja zanimljiva i treba da formiraju svoju ličnost ali ne na ovakve načine, ni slučajno.
Ti sad stvarno meni nisi jasan ili ja nisam dobro shvatio: podržavaš gej paradu iz kog razloga a osuđuješ litije.Do onomad je to bila bolest i svi će ti doktori to potvrditi jer su to učili na fakultetu.Sada to više nije bolest nego manjina.Šta je uskraćeno recimo Šerifovićki,po tebi.coci serifovicka,brnabicka,stefi graf i ostale nisu postale nego se rodile kao lezbejke isto tako pederi onaj riki martin,elton dzon itd itd
to se nesto sjebali hormoni kod ploda u trudnoci i rodi se takav(ovo je licno moje misljenje)pa vidis i sam da su ove ko muskarace
niko tebe nemoze navesti da budes peder o cemu ti?
A stace ce im onda usvojena deca? Dete kad ga usvajaju ne moze da bira, zar ne mislis da je to dete diskriminisano??coci serifovicka,brnabicka,stefi graf i ostale nisu postale nego se rodile kao lezbejke isto tako pederi onaj riki martin,elton dzon itd itd
to se nesto sjebali hormoni kod ploda u trudnoci i rodi se takav(ovo je licno moje misljenje)pa vidis i sam da su ove ko muskarace
niko tebe nemoze navesti da budes peder o cemu ti?