Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I treba da diignu cenu i to po vertikali. Prvo proizvodjacima pa na kraju u maloprodaji. Dosta je bilo socijale.Hoće da mu dignu cenu.
Zavrnuta svima,navodni razlog curenje koje je otkriveno tokom odrzavanjazvanicno od pre nekih pola sata Rusija totalno prekinula snabdevanje Nemacke gasom preko severnog toka 1 na neodredjeno vreme,slavina zavrnuta
Pa jel to opravdava njihove potomke da sada rade to što rade?Platili su i moji komunjarama kolko su im napravili račun, pa niko nije pomislio da zavlači do lakata ruke u narodnu kasu i da beskrupulozno radi samo za sebe kao da su besmrtni.Мирости, та гологузија из херцеговине је много платила у другом рату а и у овоме последњем на овим просторима. Изгори, чемерно, зеленгора и даље према гацку и према горажду.
Tamo ima, siguran sam, ali ovi koji su stigli ovamo retko se mogu pohvaliti čestitošću..Verujem da tamo i dalje ima mnogo cestitih ljudi
A ko je Lalošima krivTamo ima, siguran sam, ali ovi koji su stigli ovamo retko se mogu pohvaliti čestitošću..