Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Narode u subotu 3.9. održava se Srbobranska brazda na parceli ad. Pionir iz Srbobrana, ko voli nek izvoli dal da se takmiči ili da bude posmatrač, kažu i bika peku na ražnju ali će vidimo.

inace ubacio je preko iparda finansiranje vinarija,pa mu jos ni to nije bilo dosta pa je preko nacionalnih mera dodao neke pomoci pa zbog toga nema novca premije za mleko,stocare,ratare.....preko 150miliona evra ode na vinarije umesto u hranu....od pre 5 6 dana uvozimo mleko iz madjarske(ne mislim na prah)
pre 2 godine kupio je Danilu leskovacki vinograd(oko 700h)

a ovo kumuniciranje sa sinom kao da je idiot tj retard je posebno zanimljivo
mesec dana rat sa kosovom,jedan dan nema nafte uglja,drugi dan nema struje gasi frizidere rasvetu,treci dan opija se na sajmu vina-bol u kurcu za narod level pro

Juče popodne kiša pa i ja malo otišao do sajma.
Bolumenta je otišla posle pola pet, pa su posle mogli ući i obični posetioci.
Što jest-jest, sajam je zaista vrhunski skockan, nema greške.
Pio sam jako male doze vina koja su mi bila interesantna, ali sam ipak bio dranki na kraju. Ako je predsednik ispijao ove doze kao sa videa, mislim da su ga na kraju morali odneti..
Uzgred, sa Istre su doneli malvaziju, i namerno sam probao i nju, i pitam ljude kako im ide prodaja sada kada je predsednik rekao da je loša, oni kroz sladak smeh rekoše da im se prodaja znato povećala..

a i ovaj otvoreni balkan je gurala merkelova(koje vise nema) i to zbog migranske krize koja se desavala i svi zatvarali granice a kod nas bio beli sengen uspostavljen,bila korona pa sad rat ukr-rusi i ovaj otvoreni balkan nema vise nikakvog smisla jer su se svi opredelili osim nas

za to vreme dole na jugu dok ovi piju vino

Daj Lule budi realan ako verujes u ta sranja sa twitera. Pa da je 50 gutljaja popio ne moze da se usika . To bi mozda bila jedna casa sve ukupno . Voli covek vino kao ja pivo . Bogami bih svako probao na nekom ovakvom sajmu a za vino me zabole . Bolje da su lozu odradili . Ali gospoda vole vino 😤

hahaha twiter mrezu je podigao donald trump koji je gotovo sve vazne vesti dok je vodio ameriku prvo objavljivao na twiteru,e to su ta sranja sa twitera
evo danas na zajednickoj konferenciji ga brani premijer albanije edi rama da to sto malo popio nije nista strasno jer svi popiju-citaj zajebava ga :ROFLMAO:
nije se olesio hvala bogu pa trebalo je ko jelcin da bude ili

kod nas imlek otkupljuje od bazendzija a mlekara iz sente uzima iz bazena sa jednog mesta gde donosi otprilike 6-7 ljudi
pre nekih mesec,mozda malo vise imlek je ponudio vecu cenu da ovi sa jednog mesta predju kod njih a razlog je bio-jer nedostaje mleka,ponudili su 10din vise...glavna je bila neka jelena iz imleka
tacne detalje ne znam,posto od onih 6-7 2 su veca a ovi ostali prezivljavaju tako pa nisam siguran da li bi to znacilo poseban bazen ili nastavak otkupa sa jednog mesta

Паковање млека од 1463 милилитра је 152 динара. Јуче ујутру сам отишао на отварање маркета стигло је невероватних 6 флаша. Узео две.
Ако загрди овако нема друге купује се коза. Остало ми је 20-так бала сена то не продајем док не видим развој ситуације.

Eno mu zena Danica(76 godina) jos od 2009 u NIS-u kao clan upravnog odbora a od 2014 clan odbora direktora Nisa(pazi naziv)....plata 800 000 dinara mesecno
Vuk se proserava,reko sebi bolje da zivim i budem govno nego mrtav i castan

Neznam šta draškovići rade sa tolikim parama, nemaju ni kučeta ni mačeta, a i dalje samo otimaju gde god mogu. Ništa gore kada se gologuzija dočepa narodnih para..hercegovačke veze, pola vlade u bg i ns hercegovci. Dosada jahali crnogorci, sada su u pasivi, ali zato 'ercegovci vladaju sirovom snagom.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Паковање млека од 1463 милилитра је 152 динара. Јуче ујутру сам отишао на отварање маркета стигло је невероватних 6 флаша. Узео две.
Ако загрди овако нема друге купује се коза. Остало ми је 20-так бала сена то не продајем док не видим развој ситуације.
Tako nije bilo 94-te ovamo kod nas, nista vam ne vjerujem

Мирости, та гологузија из херцеговине је много платила у другом рату а и у овоме последњем на овим просторима. Изгори, чемерно, зеленгора и даље према гацку и према горажду.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh