Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zdravo! posto nema teme uvezi domacim zivotinjama (ovce,svinje,krave to tako) hteo bi ovde da vas pitam,koliko je profitabilno imati ovce? koliko se placa vuna po kg,stene od ovce, to tako.
Stene od ovce??? Prvi put cujem za taj izraz. Samo da mi se ne smuci jagnjetina. :unsure:

Nazalost tako i stojimo sa Kosovom jer su ga vracali takvi sto zovu na kafu sa 300 km udaljenosti🤣 i moli Boga da je sa druge strane neko normalan pa da ga odjebe👍Umesto junak da dodje istog momenta. Kad budem tamo javicu ti se, ne brini, navesce me put nekad. Nemoj samo da bude u Minhenu sam🤣
Vidiš da neće :D A ja se baš ponadao,kad ono junak i nije baš junak :D Išao bi Kosovo da vraća,a ne sme na kafu.n

To može samo da mu prija :D Lepo ga ispoštuješ da mu dodješ pod noge,on nešto vrda :D Čovek očigledno ima neki problem,ali se plaši da se suoči sa istim,Al nije Bratunac Njujork i na kraj sveta,biće što bi rekli klinci lajv na forumu :D
Upali notifikacije da bar i ja pogledam. Ne bih voleo da propustim tako nesto. Kao ste rekoh, tipican balvan 🤦‍♂️

Шумадинац, за то твоје "пријање", мени на памет пада речи песмице совјетског рокера - "Малыш, ты меня волнуешь" ("Малиша, ти ме бринеш"). :oops:

После осам месеци ти смеш да дајеш неке оцене о току догађаја? Ја сам своје процене престао да правим још на почетку лета.

Stigao izgleda u srbiju 😁
xoInf0s.jpg
bq4W2en.jpg

Jel može neko da preporuči inverter klimu koja bi se koristila za grejanje dela kuće? Nemamo nikakvu klimu pa se uopšte ne razumem u tu tehniku, a sad silom prilika (zbog nedostatka sojine slame) moramo neku kupiti. Jedan deo kuće će se grejati na drva (kupili smo pećku na drva), ali u drugom delu kuće ne postoji dimnjak pa mora klima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh