Баш два?Kako zamisljate da idete u rat sa Kosovom da pokorite 2 miliona siptara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Баш два?Kako zamisljate da idete u rat sa Kosovom da pokorite 2 miliona siptara
Možeš da mi popušiš **greška,Al to kad uhvatim vremena i ako si bar malo prijatan za okoПрва служба и први проблеми тамо 1983,Приштина. Па још 4 пута. Лопова,дезертера било и биће а Бога ми оваквих као шумадинац још више. Натјерали га у униформу и човјек сад све зна,зајебао би Кутузова,лик се разуме од водоинсталација до саставних делова бомбе Б2 из 1945. Надреалисти му нису равни.
Ти неки велики Србенда кад тако причаш о свом народу односно против. Због таквих смо и изгубили све што се могло, и где су ти силни Ђуро Ђаковићи комбајни за гајбу пива и јагањце? Хрвати ништа нису украли и отели Србима и продавали после буд зашто? И дан данас им се отима али то ви "самарићански Срби" не видите. Битно је само попљувати што вишесвоју земљу и свој народ. Читам твоје уписе па као да читам Кандићку или Бисерко. А да знаш какав зулум и злочин су Срби на Космету трпели деценијама и колико је у оно ваше сретно титино време то скривао и заташкавано не би тако блејао и лупетао. Мој отац и стриц су обишли добар део ратишта па ено их живи и ментално здрави. Само они који су били пичкице и лабилни су прсли. Знам њих неколицину који су као баш због рата прсли и после дигли руку на себе, а сваки је имао неку психичку скривену фалинку него се то вешто скривало. Мада кад боље сагледам и, погледам твојеместо пребивалишта питање је да ли си у опште и Србин.Nisu hrvati napali Srbiju nego su nase paravojne formacije isle u hrvacku da brane srbe a recimo Djuru djakovica kombajn prodavali za par jaganjaca i gajbu piva, nisu hrvati pljačkali po Srbiji a kako smo branili Srbe u Hrvackoj njih tamo nema. Ti isti Srbi jesu bili u problemu ali nisu prihvatili sahovnicu i kunu da bi posle rata ovi mladi svi uzeli pasos sa sahovnicom i imali slobodan prolaz u EU a recimo moj ujak Srbin sa Manjace je potpisao domovnicu i dan danas je u Rijeci sedi miran i ne Srbuje a sin mu je komisija Stipe Mesicu.
Sto se tice Srebrenice ako smo mi tako pravedni i sveti narod zasto smo se spustili na nivo tih mudzahedina i pobili zarobljenike ljude bez oruzja vezane koja je onda razlika izmedju nas i njih i to dosta aljkavo odradjeno kako nama srbima prilici.
Albanci jesu cinili zlocine ubijali i palili a otkud onda hladnjače pune albanaca plivaju u dunavu mi nismo nista
Jer vi mislite da mi imamo Radomira Putnika na celu vojske i Misica a na celu naroda Petra Karadjordjevica koji je obukao uniformu i prestao albaniji. Nemamo nase Balkanske vodje i Srba i Hrvata i Muslimana ratuju iz pozadine iz topli vila sakrili svoju decu gledaju da jos zarade zato oni nemaju pravo da spominju rat i huskaju narod odnosno odvlace paznju ratom sa gorucih pitanja
Ništa ti ne vredi dok ne skupiš hrabrost bar kafu da popijemo,lepo si ponudjenНемој да си увредљив. Чињенице су чињенице. Нисам заинтересован за мушкарце,ал драго ми је да откриваш своје афинитете