Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni odavno nije jasno sta se tacno desava . Ako je ova potpisala da Srbija priznaje licne karte , cemu frka oko tablica ? Podrzavam dole bunt ali je po meni malo zakasnio . Trebali su da skacu kada je Kosovo pravilo vojsku i kada su pravili baze na severu KiM .

Dizanje tenzija oko tablica pa priznaju dokumenta...stara priča
A ministri i koje kakvi pomicnici"srpske liste" se vec odavno voze sa kosovskim tablicama...šljam
Sve ukazuje da je tako ali ipak aj da ne idu teske reci . Ne znamo kako je ziveti na KiM . Ali mene nervira sto vec godinama niko ne pominje srbe sa juga KiM . Kao da ne postoje .

Nesto razmisljam...
Da li postoji na svetu bednija drzava od nase?
Rasturaju nas kao propalo preduzece i niko nista, svejedno svima.
Na tv politicari sa raznim supljim i praznim zvakama a konkretno se nista ne radi.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Kako mislis da ga nedas?
Курцем! Манеш се кафане и мобилног и прихватиш се жене. Тако сваке друге године док год жена може да рађа. Ако Бог да буде близанаца и тројки. Е онда у трећој генерацији већ можеш поред курца да дижеш и главу.

Курцем! Манеш се кафане и мобилног и прихватиш се жене. Тако сваке друге године док год жена може да рађа. Ако Бог да буде близанаца и тројки. Е онда у трећој генерацији већ можеш поред курца да дижеш и главу.
Dobra zamisao, jos kad bi zene htele da radjaju kao sto vole da se **bu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh