Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti si Zoki iskusan lisac . Jel su ovoj poprsja prirodna posto usta nisu 😉
Gde si ti ? Nije te bilo par dana .

Tu sam ja uvek dok mrdam.
Što se tiče "Ruskinje",šta je prirodno,ne znam jer da znam ne bi ja mislio o poljoprivredi. :ppozdrav:Ostavljam mlađima da proveravaju a mi stariji da gledimo.
Mislio sam malo da vam ulepšam dan.

Још један парадокс система, везано за производњу новог трактора у србији. За ово нисам ни знао ни чуо до сад.
Pa ovako su prošla i "privredna vozila" u Kragujevcu.I danas vise nove gole kabine za Rivala na liniji,pomisliš da su radnici otišli na pauzu :D

U malom hangaru koji im je bio poslednji bastion,tj gde su se preselili dok su propadali :D Ako si ulazio nekad onda znaš male hale koje ledjima udaraju u ogradu škole.

Verovatno je prodat koliko i vredi posto su ga unistili do balcaka . Jedino ne znam da li je Abu Dabiju i zemlja prodata . Koliko znam to ne moze . Neka je prica da je imaju na 99 godina . E sada ne znam da li je to tacno .

Мислим да су и писали, земља је продата по буквално смешној цени. Чак је мислим у инсајдеру било, ако је индустријски део у лошем стању земља није и да је требало одвојити.

Pa i meni je u glavi da je prodata ali me komsija dugo ubedjuje da se zemlja strancima ne sme prodavati .
Inace danas u plodovima voditelj kaze izabrana nova ministarka . Vrhunski je strucnjak u finansijama a paoru trebaju finansije i bice dobro 🤣

To je onda dobar biznis
Taman će da razviju tu oblast , modernizuju i izgrade pa nam za 99 god dodje džabe kao Hong Kong Kinezima ?
Da samo sto ce za 92 godine to postati pustinja . Ali ko zna za sta ce to biti dobro . Mozda ce Srbija u sledecem veku biti ekonomski tigar u izvozu kaktusa 😬

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh