Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Истина. Треба му времена више од "растреситих" сорти.Do tada nisam znao sta je sorta bravo
Uzeo sam jedne godine od njega tri glavice da popunim bure . Do tada nisam znao sta je sorta bravo . Cekaj , cekaj i na kraju smo te tri glavice bacili a ispod futoski kiseo strava .
Stize ribanac od futoskog za cas . Desetak dana maks. mu treba a glavice za jedno mesec dana ce stici od stavljanja
Iz Gloganja je vecina srpski melez . Nije los ni taj iako ga nisam kiselio . On je nesto izmedju brava i futoskog .Шта се ја дознајем? Ено ја сам ставио туце главица неког купуса из Глогоња још пре недељу дана и полако почиње да ради. Када се добрано укисели, није проблем да га повадим из расола и турим у 'ладњак, пре него "оде у Хондурас".
Futoski i bravo je razlika samo u sabijenosti glavice u biti isti kupus, kad taj poredis sa varazdinskim onda vidis da izmedju brava i futoskog i nema razlike , varazdinski ima drugu boju(zeleno-plavkasta), drugi oblik (plosnat) , drugi ukus , tvrdocu ,zilavost, da udaris glavicom varazdinskim po glavici bravo raspao bi se bravo , a ovom prvom ni prvo lisce se ne bi ostetiloIz Gloganja je vecina srpski melez . Nije los ni taj iako ga nisam kiselio . On je nesto izmedju brava i futoskog .
Tako i mi radimo . Ovu prvu burad rastandarimo a sredinom aprila idu listovi i seckano ( posle odvajanja listova ) u friz . Bas sam danas hasao seckani kiseli kupus od prosle godine sa suvim mesnatim kostima . Extra jelo
RakinIma li mozda neki član iz Mramorka?