Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
PKB je od svog nastanka bio olupina. Jedino što je vredelo i vredi je zemlja. Nikad nisu uplaćivali PIO a svi vajni radnici imaju penziju. Pa svaka seoska zadruga je uplaćivala PIO. Spominješ zapad, valjda je to sad moderno rusofilsko rezonovanje. PKB je običan kolhoz bio i tako je i završio.
Odgledaj jos jednom video pa ponovo ovo napisi . Ovo se odnosi na PKB do 1980 godine .

Ne znam.Ja tu karticu imam već godinama.
Takodje je imam par godina i sada kada mi je trebalo da kupim dizel, ispalo da je nevazeca jer nije koristena 90dana.
Vec me je par kolega gradjana sa posla starovalo da im pozajmim karticu ali sam izbegao odgovor a sada vidim da ni ja necu moci da sipam jer nemam ni vremena da idem do trezora po potvrdu.
Saldo stanja je da mi nisu trazili obicni sljakeri tj radnicka klasa vec uglavnom **greška koje imaju po par automobila, vise stanova, lokala i kojecega i veca primanja

PKB je od svog nastanka bio olupina. Jedino što je vredelo i vredi je zemlja. Nikad nisu uplaćivali PIO a svi vajni radnici imaju penziju. Pa svaka seoska zadruga je uplaćivala PIO. Spominješ zapad, valjda je to sad moderno rusofilsko rezonovanje. PKB je običan kolhoz bio i tako je i završio.
Ne bi se slozio.

3c80a37ef01462a86e220a189e1e7bf1.jpg

Sad umesto da nađu i kazne lažne paore ima da ukinu jeftiniji dizel.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Mozda im je Marjan Risticevic zavrsio kartice 🤫
Ali opet nema neke logike . Znaci neki batica na Vracaru ode na nisovu pumpu , izvadi kanistere i sipa gorivo . A taj batica ima roditelje na selu i njima je uzeo karticu da se malo sluzi 🤔

Mozda im je Marjan Risticevic zavrsio kartice 🤫
Ali opet nema neke logike . Znaci neki batica na Vracaru ode na nisovu pumpu , izvadi kanistere i sipa gorivo . A taj batica ima roditelje na selu i njima je uzeo karticu da se malo sluzi 🤔
Prevideli smo-NOVOOTVORENE kartice su u pitanju.Ovo drugo stoji.
Takodje je imam par godina i sada kada mi je trebalo da kupim dizel, ispalo da je nevazeca jer nije koristena 90dana.
Vec me je par kolega gradjana sa posla starovalo da im pozajmim karticu ali sam izbegao odgovor a sada vidim da ni ja necu moci da sipam jer nemam ni vremena da idem do trezora po potvrdu.
Saldo stanja je da mi nisu trazili obicni sljakeri tj radnicka klasa vec uglavnom **greška koje imaju po par automobila, vise stanova, lokala i kojecega i veca primanja
Mi nismo imali problema do sada jer smo imali dizelaša.Sad imamo benzinca pa ćemo videti ali definitivno se kartice zloupotrebljavaju.Posle kada nam zavrnu slavinu onda vika i galama.Kakvi smo mi takvu vlast i zaslužujemo.

Недеља је и ништа се не ради, а у препоруке на "Јутјубу" му летео докуентарац неког блогера у коме се преплићу прошла догађања у Украјини и његова посете Донбасу. у филму има много тога што сам знао од раније, али чак и више онога што нисам о томе како је све дошло до овога што имамо данас. Ако некога интересује и има два и три фртаља сата, препоручујем тај документарац за гледање.

ОПЕТ нема струје. Већ два сата и можда још толико неће. Нема ни воде, имам хорску пробу у дворишту из свињаца. Шта им је сад изговор, па тек је два дана захладнело. А није киша падала и дувао јак ветар.

Ма нема ни једна дрвена бандера. Још 80-тих све од каблова укопано у земљу. Звао на посао, кажу неки велики далековод гецркт. А недеља.

Kod nas vidim nema ulicnog svetla vec 5-6 dana, da li je kvar ili pocinju da stede, ko ce ih znati...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

U ovoj drzavi me vise nista ne moze iznenaditi!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh