Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U kuci se znalo ko je glava porodice, u skoli ko ucitelj, a ko djak, na ulici ko je policajac, a ko gradjanin, u firmi ko radnik, a ko direktor. Ljudi bili prisniji, komunikativniji, opusteniji. U pravu si da je klanica okrenula sve. E sad kad bi pokrenuli pitanje zasto je do nje doslo i zasto se tako zavrsilo.......

Pa i meni je u glavi da je prodata ali me komsija dugo ubedjuje da se zemlja strancima ne sme prodavati .
Inace danas u plodovima voditelj kaze izabrana nova ministarka . Vrhunski je strucnjak u finansijama a paoru trebaju finansije i bice dobro 🤣
Arapi smeju da kupuju zemlju...takosje je i nama isto to omoguceno...dobar posao su sklopili....

U ono vreme poluticari i direktorcine su se zadovoljavali dobrom platom..dobrim stanom..dobrim autom i vikendicom na dobroj lokaciji...
Ovi danas hoce milijarde u stranim bankama...
Pretera ga sa milijardama . Dovoljno im je par miliona E . Jednostavno PKB je morao da se unisti . Previse je bio jak za zapadne pojmove a posto svako ima svoju cenu nasli su se srbende koje ce ga unistiti . Samo ce ostati zapisano da je za vreme ove vlasti PKB prodat . Da je usla jedna milijardica sada bi imali dobar izvoz . Ali zapad ne daje takve kredite jer od takvih kredita zemlja bi postajala nezavisnija i bila bi manje poslusna .
Jedino sta mi sada pada na pamet da drzava i paori profitiraju je masovna sadnja industriske konoplje . Prerada u pelet i benzin . Od 1Ha jedna porodica bi mogla da se greje i da se vozi . Eto predloga novoj ministarki . Enermno povecanje subvencije ko to sadi i tako krece prica . Ali opet taj zapad to nece dozvoliti . Jer postajemo nezavisni od energenata !

Ili milijardu dinara . Ali treba znati to skloniti . Treba ti neki dobar konsultant i dobar postotak njemu . Ili da mu kupis par stanova u Bugarskoj 🤣

3c80a37ef01462a86e220a189e1e7bf1.jpg

Sad umesto da nađu i kazne lažne paore ima da ukinu jeftiniji dizel.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Pretera ga sa milijardama . Dovoljno im je par miliona E . Jednostavno PKB je morao da se unisti . Previse je bio jak za zapadne pojmove a posto svako ima svoju cenu nasli su se srbende koje ce ga unistiti . Samo ce ostati zapisano da je za vreme ove vlasti PKB prodat . Da je usla jedna milijardica sada bi imali dobar izvoz . Ali zapad ne daje takve kredite jer od takvih kredita zemlja bi postajala nezavisnija i bila bi manje poslusna .
Jedino sta mi sada pada na pamet da drzava i paori profitir aju je masovna sadnja industriske konoplje . Prerada u pelet i benzin . Od 1Ha jedna porodica bi mogla da se greje i da se vozi . Eto predloga novoj ministarki . Enermno povecanje subvencije ko to sadi i tako krece prica . Ali opet taj zapad to nece dozvoliti . Jer postajemo nezavisni od energenata !
PKB je od svog nastanka bio olupina. Jedino što je vredelo i vredi je zemlja. Nikad nisu uplaćivali PIO a svi vajni radnici imaju penziju. Pa svaka seoska zadruga je uplaćivala PIO. Spominješ zapad, valjda je to sad moderno rusofilsko rezonovanje. PKB je običan kolhoz bio i tako je i završio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh