mirosti
Član
Hitler je bio čudo.. U nemačkoj sam više puta od normalnih nemaca primetio čežnju za prvim nacistom i pravim vrednostima..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ето тако што ти одеш на њихов портал и к л и к н е ш да видиш новости.ја не капирам како све то пролази код нас
pa normalno da zele kad su i sami nacisti i fasistiHitler je bio čudo.. U nemačkoj sam više puta od normalnih nemaca primetio čežnju za prvim nacistom i pravim vrednostima..
Ima i kod nas te hemije kolko oces, i nasi usisavaju ko karcher usisivac.Skupa je ta hemija za naš narod.
Vidi se da imaju tamo viši standard.
Daleko im lepa kuća.Na žalost i kod nas je počeo veliki uticaj zapada.Pa da se poštuju sistemi vrednosti na zapadu,svi sa ovog snimka bi bili u prdekani na duže vreme.hahaha banat nisam vakcinisan zajebo si se
to ti je vec reseno,nikad mi necemo ni prici evropskom sistemu vrednosti
nemam ni istocni ni zapadni iskreno jer to kao sto sam i napisao smatram pod standard zivota a kada je on dobar ne razmislja se o glupostimaAu bre Lule tebi je sistem vrednosti zivotni standard . Te dve stvari nemaju ni gram dodirnih tacaka . Aj razmisli opet pa daj neki dobar zapadni sistem vrednosti .
Sistem vrednosti i standard nisu isti par opanaka.Moral,ponašanje je jedno a šta možeš da priuštiš sebi i porodici od svog rada je standard.sistem vrednosti smatram pod standardom zivota,samim tim boljim standardom se ne razmislja o veri,naciji i ostalim glupostima vec se jednostavno zivi zivot
ono o cemu vi pricate non stop je zivot od 72-73godine pa do neke 88te proslog veka kada je upravo razlog dobrog zivota bio standard i niko nije mislio o veri,crkvi,pederima i ostalim glupostima jer se zivelo
same evropske nacije su izgubile smisao po meni(evropsko prventsvo u kosarci klasican primer koje je vec postalo sprdnja pa i ostala evropska takmicenja uskoro,spancima amerikanac donosi zlato na ovogodisnjem prvenstu,grcima prvi pley amer,poljacima glavni pley pa i igrac amer,pazi sad Rusima 2007godine amerikanac Holden donosi titulu prvaka evrope(rusa koliko zelis a titulu im doneli dva amera,trener Dejvid Blat i pomenuti Holden),tako da taj sistem vrednosti je izgubio smisao odavno vec mislim na standard-sistem vrednosti kod nas ni ne postoji obraz-dzon,ko koga zajebe
glupo je reci ali mi smo istocni standard jos uvek i zivecemo nazalost cini mi se stalno
To opet nije sistem vrednosti.To je državni sistem koji nas uništava a ne sistemi vrednosti.pa ni nece oni nas koji cemo im ovako sistemski odlicni u svakom pogledu
kad ono unistavas ili povecavas brojnost krava u domacinstvu nisam jos razumeo najbolje posto ti ide odlicno u ovom sistemu
Jesi ti bio u Nemackoj dalje od Oktoberfesta pa toliko lupas? Pricas nesto o cemu pojma nemas, ej zivotni standard i sistem vrednosti isto. Ljeb te j***. Kontrolisi se leba ti.pa jesi bio u toj nemackoj pa znas da je kriza???? sta lupate i slusate gluposti,ko ce da bezi sa zapada i to pazi kod nas ce da beze??? sto bi reko Sojic Gle te molim vas u slamenom sesiru
nebi ti razmisljo o ovome da muzes 30 krava i zivis od toga
sistem vrednosti je od coveka do coveka-moral i ponasanje upravo to apsolutno nema veze sa zapadom istokom itd o cemu pisete
imas govana i tamo i vamo
Sistem vrednosti i standard nisu isti par opanaka.Moral,ponašanje je jedno a šta možeš da priuštiš sebi i porodici od svog rada je standard.
Videćeš kad počne bežanija tog zapada kod nas-samo ako bocnu neku od ove 4 oblasti u Ukrajini koje su sada zvanično u okviru Rusije.Onda će videti šta je rat.Neće biti kao do sada.Priča se da će i Korejanci i to popriličan broj-ratovati na strami Rusa.Verovatno počinje 3 svetski rat jer zapad će morati da uđe u rat jer Ukrajina neće više postojati,naročito u ovim granicama.