Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hitler je bio čudo.. U nemačkoj sam više puta od normalnih nemaca primetio čežnju za prvim nacistom i pravim vrednostima..

ја не капирам како све то пролази код нас
Ето тако што ти одеш на њихов портал и к л и к н е ш да видиш новости.
Ја тамо не одлазим и не дајем им совј клик па код мене и не могу да прођу.
Просто да простије не може бити.

sistem vrednosti smatram pod standardom zivota,samim tim boljim standardom se ne razmislja o veri,naciji i ostalim glupostima vec se jednostavno zivi zivot
ono o cemu vi pricate non stop je zivot od 72-73godine pa do neke 88te proslog veka kada je upravo razlog dobrog zivota bio standard i niko nije mislio o veri,crkvi,pederima i ostalim glupostima jer se zivelo
same evropske nacije su izgubile smisao po meni(evropsko prventsvo u kosarci klasican primer koje je vec postalo sprdnja pa i ostala evropska takmicenja uskoro,spancima amerikanac donosi zlato na ovogodisnjem prvenstu,grcima prvi pley amer,poljacima glavni pley pa i igrac amer,pazi sad Rusima 2007godine amerikanac Holden donosi titulu prvaka evrope(rusa koliko zelis a titulu im doneli dva amera,trener Dejvid Blat i pomenuti Holden),tako da taj sistem vrednosti je izgubio smisao odavno vec mislim na standard-sistem vrednosti kod nas ni ne postoji obraz-dzon,ko koga zajebe
glupo je reci ali mi smo istocni standard jos uvek i zivecemo nazalost cini mi se stalno

Hitler je bio čudo.. U nemačkoj sam više puta od normalnih nemaca primetio čežnju za prvim nacistom i pravim vrednostima..
pa normalno da zele kad su i sami nacisti i fasisti
ovo cudo smatram da si napisao kao nesto pozitivno sto je vise nego zabrinjavajuce ali ok

evo u Italiji kako stoje stvari ce premijerka biti Djordji Meloni(partija Braca Italie-Fratelli d'Italia joj potice iz musolinijevog pokreta MSI)
inace kada su Hrvati 2013 ulazili u Evropsku uniju ona tj stranka su bili izricito protiv jer smatraju da Italija ima istorijsko pravo na Istru i Dalmaciju te da Hrvatska u tim granicama nemoze uci u EU
isti oblik fasista,nemenjaju se ni za 100godina

Па колика је плата овој водитељки, има ли она школе и да не кажем уличног васпитања??? Шта је она слушала на журкама. Ееее што ја плаћам претплату, боље речено отимају је од мене.

hahaha banat nisam vakcinisan zajebo si se :ROFLMAO:
to ti je vec reseno,nikad mi necemo ni prici evropskom sistemu vrednosti
Daleko im lepa kuća.Na žalost i kod nas je počeo veliki uticaj zapada.Pa da se poštuju sistemi vrednosti na zapadu,svi sa ovog snimka bi bili u prdekani na duže vreme.

pa ni nece oni nas koji cemo im ovako sistemski odlicni u svakom pogledu
kad ono unistavas ili povecavas brojnost krava u domacinstvu nisam jos razumeo najbolje posto ti ide odlicno u ovom sistemu

Au bre Lule tebi je sistem vrednosti zivotni standard 😱 . Te dve stvari nemaju ni gram dodirnih tacaka . Aj razmisli opet pa daj neki dobar zapadni sistem vrednosti .
nemam ni istocni ni zapadni iskreno jer to kao sto sam i napisao smatram pod standard zivota a kada je on dobar ne razmislja se o glupostima
navedi mi ti istocni ili zapadni posto se razumes

sistem vrednosti smatram pod standardom zivota,samim tim boljim standardom se ne razmislja o veri,naciji i ostalim glupostima vec se jednostavno zivi zivot
ono o cemu vi pricate non stop je zivot od 72-73godine pa do neke 88te proslog veka kada je upravo razlog dobrog zivota bio standard i niko nije mislio o veri,crkvi,pederima i ostalim glupostima jer se zivelo
same evropske nacije su izgubile smisao po meni(evropsko prventsvo u kosarci klasican primer koje je vec postalo sprdnja pa i ostala evropska takmicenja uskoro,spancima amerikanac donosi zlato na ovogodisnjem prvenstu,grcima prvi pley amer,poljacima glavni pley pa i igrac amer,pazi sad Rusima 2007godine amerikanac Holden donosi titulu prvaka evrope(rusa koliko zelis a titulu im doneli dva amera,trener Dejvid Blat i pomenuti Holden),tako da taj sistem vrednosti je izgubio smisao odavno vec mislim na standard-sistem vrednosti kod nas ni ne postoji obraz-dzon,ko koga zajebe
glupo je reci ali mi smo istocni standard jos uvek i zivecemo nazalost cini mi se stalno
Sistem vrednosti i standard nisu isti par opanaka.Moral,ponašanje je jedno a šta možeš da priuštiš sebi i porodici od svog rada je standard.
Videćeš kad počne bežanija tog zapada kod nas-samo ako bocnu neku od ove 4 oblasti u Ukrajini koje su sada zvanično u okviru Rusije.Onda će videti šta je rat.Neće biti kao do sada.Priča se da će i Korejanci i to popriličan broj-ratovati na strami Rusa.Verovatno počinje 3 svetski rat jer zapad će morati da uđe u rat jer Ukrajina neće više postojati,naročito u ovim granicama.

pa jesi bio u toj nemackoj pa znas da je kriza???? sta lupate i slusate gluposti,ko ce da bezi sa zapada i to pazi kod nas ce da beze??? sto bi reko Sojic Gle te molim vas u slamenom sesiru

nebi ti razmisljo o ovome da muzes 30 krava i zivis od toga
sistem vrednosti je od coveka do coveka-moral i ponasanje upravo to apsolutno nema veze sa zapadom istokom itd o cemu pisete
imas govana i tamo i vamo

Sistem vrednosti sa zapada necu da komentarisem, gadi mi se..

Ali zivotni standard mogu, imao sam prilike da boravim u nekoliko tih zapadnih drzava i da vidim kakvo je stanje i da vam pravo kazem "Ne bi dao svoju njivu ni bunarsku hladnu vodu" ni za 3 ta njihova j'b'na standarda.. J'b'le ih pare da ih j'b'le, zbog njih i jesmo tu gde jesmo...

Lule - ima jedan dobar zapadni sistem vrednosti . Recimo USA sportisti ne moraju jedini da idu na doping kontrole . To je mnogo jako i lepo 💪
I zapad se lepo stara o porodici . Podrzava decu u svemu sto odluce 🏳️‍🌈

pa jesi bio u toj nemackoj pa znas da je kriza???? sta lupate i slusate gluposti,ko ce da bezi sa zapada i to pazi kod nas ce da beze??? sto bi reko Sojic Gle te molim vas u slamenom sesiru

nebi ti razmisljo o ovome da muzes 30 krava i zivis od toga
sistem vrednosti je od coveka do coveka-moral i ponasanje upravo to apsolutno nema veze sa zapadom istokom itd o cemu pisete
imas govana i tamo i vamo
Jesi ti bio u Nemackoj dalje od Oktoberfesta pa toliko lupas? Pricas nesto o cemu pojma nemas, ej zivotni standard i sistem vrednosti isto. Ljeb te j***. Kontrolisi se leba ti.

Sistem vrednosti i standard nisu isti par opanaka.Moral,ponašanje je jedno a šta možeš da priuštiš sebi i porodici od svog rada je standard.
Videćeš kad počne bežanija tog zapada kod nas-samo ako bocnu neku od ove 4 oblasti u Ukrajini koje su sada zvanično u okviru Rusije.Onda će videti šta je rat.Neće biti kao do sada.Priča se da će i Korejanci i to popriličan broj-ratovati na strami Rusa.Verovatno počinje 3 svetski rat jer zapad će morati da uđe u rat jer Ukrajina neće više postojati,naročito u ovim granicama.

Ako krene 3 svetski nece vise ostati nista ni od Ukrainskih a ni ostalih granica na planeti.

Kod marica u jutarnjem pricaju 1 mil ruskih dobrovoljaca se prijavio , pustaju one mobilizirane da idu kuci:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh