DraleTD
Član
Мајку им је.бем где је сада Хитлер да види шта се направило од његових аријеваца.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eto ideja za Novosadski egzit, mada ponesto vec ima.Posle šabackog vasara malo iz civilizovanog sveta...
https://www.facebook.com/1000050813...TTHM15dqQhUEtVciED4NwUW7f5Gq9whFdypl/?app=fbl
To je zbog zapadnih vakcina . Svi koji su primili te danas su im puna usta demokratije i zapada .Sve im jbm da im jbm.... Ja sam cuo za sve i svasta i kod nas na exitu tako da mislim da nas te "zapadne vrednosti" vec polako gaze.. Treba nam nesto da se malo procisti svet samo ne znam kako da se to obavi a da se ne zove genocid..
Ako je ono sistem vrednosti onda do moga.hahaha banat nisam vakcinisan zajebo si se
to ti je vec reseno,nikad mi necemo ni prici evropskom sistemu vrednosti
Skupa je ta hemija za naš narod.Lule
Mozda ima pijanih da pisaju pod satrom...al da šmrču sa drugarevog pen.a ....taj nivo civilizacije jos nismo dosegli...bar ja nusam cuo ni video...
Zato je ono iz gaca dzabe. Samoposluga.Skupa je ta hemija za naš narod.
Vidi se da imaju tamo viši standard.
Bocnuli su te oni lepotani sa paradehahaha banat nisam vakcinisan zajebo si se
to ti je vec reseno,nikad mi necemo ni prici evropskom sistemu vrednosti
Blago njimaSkupa je ta hemija za naš narod.
Vidi se da imaju tamo viši standard.