Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мајку им је.бем где је сада Хитлер да види шта се направило од његових аријеваца.

Jedan sa ovogodisnjeg oktober festa,bosanaca koliko hoces,vecinom su oni redari i tako to...nemci dosta slabi sa engleskim ali zato svaki treci covek je "nase gore list" pa se lako resi sve,cene su paprene ali takav je i dogadjaj,ko zeli da pisa mora da krene bar pola sata pre nego sto mu i treba pisati

PS: Montoya na exitu,guci pa i pomenuti sabac isto ovako,nemoras na zapad ici
f2FG8lB.jpg

Lule je čovek koji posećuje parade i ostale festivale. Čoveku to odgovara. Kadgod neko iznese činjenicu ili snimak gde se vidi pravi kvalitet zapada (sodoma & gomora), on se nadje prvi da prokomentariše da je tako (i još gore) kod nas.
Lule, iskreno ti savetujem, odi do lekara. Kreni od onog lekara opšte prakse, pa dokle doguraš…
Mislim, možda je tebi uspešan dan kad uspeš više ljudi da iznerviraš u toku dana, pa te više njih pomene u svojim postovima, ali, veruj mi, nije to dobro.

Sve im jbm da im jbm.... Ja sam cuo za sve i svasta i kod nas na exitu tako da mislim da nas te "zapadne vrednosti" vec polako gaze.. Treba nam nesto da se malo procisti svet samo ne znam kako da se to obavi a da se ne zove genocid..

Kad samo pomislim da ja (i svi mi ovde koji posteno i sa svojih 10 prsta zaradjujemo na svojoj muci) hranim svu tu bagru padne mi mrak na oci !!! Ovo je za pod mac bato...

@Chobanin znas zasto nije bas isto kao na zapadu kod nas? zato smo sirotani u tri p m al do balceka,nema ker za sta da nas ujede
to pravo stanje siromastva vidis tek kad napustis svoje selo i odes malo i vidis sveta,dosta je do slovenije da skoknes

doduse da se ispravim vec kod madjara da odes iako orban glumi ludilo ali lovu od EU uzima bez greske

Poslednja izmena:
Sve im jbm da im jbm.... Ja sam cuo za sve i svasta i kod nas na exitu tako da mislim da nas te "zapadne vrednosti" vec polako gaze.. Treba nam nesto da se malo procisti svet samo ne znam kako da se to obavi a da se ne zove genocid..
To je zbog zapadnih vakcina . Svi koji su primili te danas su im puna usta demokratije i zapada .
@lule - radis dobru stvar . Svaki tvoj post u nama istocnjacima budi jos vecu zelju za istocnim sistemom vrednosti 👍

hahaha banat nisam vakcinisan zajebo si se :ROFLMAO:
to ti je vec reseno,nikad mi necemo ni prici evropskom sistemu vrednosti

pa kod nas otvoreno ministar znas da smrce(pulin vulin)
premijerka kad gostuje u nekoj njima "vaznoj emisiji" tipa hit shit a glupa ko **greška pa se nasmrce zenice joj budu ko fenjeri a vilica joj se krivi u vinklu non stop
palma pedofil organizuje bunga bunga zurke non stop,koksa koliko zelis

vulin se vratio iz moskve osusen kao sundjer,bio na detoksu vise od 2 nedelje

A ne razmisljate da mozda ono devojce sto smrce ima problem sa sinusima,ili onaj sto piša ima covek problem sa besikom,mozda ono devojce sto je dobilo cesanje ima problem sa osipom ili slicnim,mozda onaj sto pada sa zavese trenira za padobransku diviziju?!?!?!? Sto odma' mracite,piiii kaki smo narod.....😂😂😂.... na zapadu nista novo,i ovima treba šumadijska kobra lebac im poljubim bolesni......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh