milan11
Član
E takvi su najgori.. Resi da se posvadja pa to ti je, mozes ti da budes korektan koliko hoces ali dzabe, krivo im je sto imas nesto vise ili sto radis nesto vise i takvi su nepopravljivi. Vidi se samo da je kupljena nova masina a to sto se ne gasim 24/7 i sto nekad ne znam gde bijem od posla to se ne vidi naravno nego meni sve pada sa neba a njima ne pada nista..Pre neki dan dodje sestra na kapiju i kaze da sam naorao previse u njeno. Izvedem geometra ja o mom trosku,obavestim nju i jos dvojicu komsija. Danas izadjemo,na jednu stranu jos trebam da naidjem 17cm u duzini od nekih 200m a na drugu sam usao u njeno 5cm u duzini od 50m.dao sam joj obe brazde u toj duzini od 50m i nisam usao onih 17cm,poboli smo kolje i pustio sam opet ali sad do kolaca na njihove oci jednu duz i ispravio. Kad su gladne oci pa bi pojele dokle god vide. A inace ona je kod mene naisla nekih 10ari i svake godine ispravljam ali ne zelim da me prave ludim. Inace,otisla je bez pozdrava. Izgleda da vise i ne razgovaramo