Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto svi prstom upirete u USA ? Pa logicnije je da su to odradili Britanci . Koliko znam oni su poznati po dobrim podmornicama . Iskusno je na vreme izasla iz EU . Zabole ih . Jel zna neko od koga oni nabavljaju energente ?
Inace za dva dana krece popis . Sklanjajte tandzare . Ovi popisivaci ce otvoriti oci gore od sove 🤔

Dal' je Amerikanac,
Il' Britanac,
Isti qrac.
Mislite li da mozda ne postoji scenario da je ovo prica za siroke narodne svetske mase a da je mozda i sve ovo dogovoreno? Mi smo samo brojevi na nekoj tabli njima od kojih mogu da uzmu novac,da dobiju jeftin rad i njima lepo i dosta im. Nit luk jeo not luk mirisao. Realno,ne verujem nikome.

а зашто нису то урадили пољаци кад се њима више исплати него енглезима и америма

у овом рату су губитници украјинци руси и немци Немачка је примила 1 милион украјинаца који имају иста права као немци здраствено рецимо посто мушкарци немају право изласка из државе али жена пријављена у немачкој добија 450 евра дете 300 евра плус плаћен им је стан шта мислите како се немци осећају а њима све поскупљује а нарочито произвођачима

U Lule koju arhivu twiter objava imas 👍
Neka je i to tacno jel tebi ok da to radi zapad ? Ili recimo ovo sada oko Irana i zena ? Ceo zapad solidaran a niko ne spominje zene u Saudijskoj Arabiji .

у овом рату су губитници украјинци руси и немци Немачка је примила 1 милион украјинаца који имају иста права као немци здраствено рецимо посто мушкарци немају право изласка из државе али жена пријављена у немачкој добија 450 евра дете 300 евра плус плаћен им је стан шта мислите како се немци осећају а њима све поскупљује а нарочито произвођачима
Sad stavio mokar peskir na radijator da se susi pa uzeo suv da nastavim sa brisanjem suza. Zaista mi je zao svaba

U Lule koju arhivu twiter objava imas 👍
Neka je i to tacno jel tebi ok da to radi zapad ? Ili recimo ovo sada oko Irana i zena ? Ceo zapad solidaran a niko ne spominje zene u Saudijskoj Arabiji .
Ne radi ovo zapad vec ameri preko zapada,oni upravljaju francuskom a posebno nemackom...britanci su izasli iz eu upravo zbog toga a gle cuda pa su i kraljevina kao i danci,norvezani,spanci,svedjani sve zemlje gde vera ne igra ulogu u zivotu a sa ovim ti odgovaram i na pitanje o iranu gde zbog vere zele da upravljaju zivotom obicnog smrtnika,i onda naravno taj cuveni moral o zivotu pa imas tu "moralnu policiju" zbog kojenje sve i pocelo jer je ubila 22 devojku koja nije nosila hidjab pa je krsila kodeks tj nije bilo moralno pokazivati kosu u sred bela dana...Saudijska Ar. jbg ima naftu i niko im se nemesa u drzavu upravo zbog toga

Kapiram ali zato ih i ne mirisemo . Na jedno oko zmure a na drugo prosipaju pamet i pricu o pravima . Prvo oni ne mogu da smisle crnje . To je taj lazni moral koji je ocigledan . Ako bi ti zbog zivotnog standarda zeleo da postanes teletabis , to cu podrzati . Rusi na ovako providan nacin ne rade stvari . Zato ih i vise volimo a ujedno smo iste vere . To nece pocepati .

Ovo sto je miloica napisao je donekle u pravu
Rusi tj Putin sad nema nazad i mora do kraja,ocigledno da su procene bile pogresne i ovo se sada ozbiljno oduzilo
Sigurno se nije ocekivala ovolika pomoc od zapadnih zemalja ka ukrajini koja je zaista ne shvatljiva ali to je kako je
Pre ovog rata rusi su smatrani u prve dve sile sveta po vojsci naoruzanju itd,posle ovoga sto se desava bogami nesto tu gadno skripi
E sad meni opet tu ima nejsanih stvari ali necu sad da smaram o zaverama i dogovorima ove i one strane u cilju svetske politike

Putin je KGB to ne treba nikad zaboraviti
Ovog je sklonio kao i mnoge jos

Nece izgubiti rat,bice neki dogovor na kraju ali mislim da rusima nikako sve ovo bas ne ide u prilog
Ni nato metodom se nije moglo jer su oni krenuli u ogromnu povrsinu tj za nedelju dve su zauzeli povrsinu kao velika britanija,sve kasnije sto se desavalo je islo nekako traljavo i neplanski pa cak i namerno ne napredovanje dalje(licno misljenje)

.
da1103d1b884efa5a36d91d2b96008d7.jpg

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Danas prvi put vidim da se naša devojka vucara sa migrantom a gde je ono što ne vidim.Da li je u pitatanju volenje ili nešto drugo.E to ti je moj Lule sistem vrednosti.

Mislim da je rat gotov ili pri kraju , pripajanjem ovih oblasti Rusiji stvorio se koridor do Krima ,ostaje još da se vidi sta će biti sa Odessom da li će i taj deo da se uzme spoji se sa prednestrovljem i time zatvori Ukrajini izlaz na Crno more .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh