Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Грабик немој да се секираш за русе ево нешто ближе орбан каже република српска почассни сусед мађарске незнам шта му то дође али знам да су Петровци између

Da može vreme da se vrati siguran sam da Putin ne bi ponovo započeo ovu ratnu avanturu . Sad je tu gde je , nazad ne može a situacija se sve više komplikuje bez da on to i hoće .
Silno greše svi oni koji misle da će se ovo završiti samo u okviru Ukrajinskih granica
Trpeće zapad to je sigurno ali zestoko će platiiti i Rusi na ovaj ili onaj način . Kad bude stani pani zemlje Evropske unije pomagače jedna drugu a ove ( male ) što glume neku samostalnost neka vide šta će .

Podrzava decu u svemu sto odluce
Шта рече ономад онај Американац о том одлучивању деце да ли су бата, сека или жалфија?

"Ако моје дете одлучи да је пират са Кариба, зар треба да му изађем у сусрет и ампутирам му ногу до колена и ископам око?"

Da može vreme da se vrati siguran sam da Putin ne bi ponovo započeo ovu ratnu avanturu . Sad je tu gde je , nazad ne može a situacija se sve više komplikuje bez da on to i hoće .
Silno greše svi oni koji misle da će se ovo završiti samo u okviru Ukrajinskih granica
Trpeće zapad to je sigurno ali zestoko će platiiti i Rusi na ovaj ili onaj način . Kad bude stani pani zemlje Evropske unije pomagače jedna drugu a ove ( male ) što glume neku samostalnost neka vide šta će .
Jel opet pricas sam sa sobom ili?? Da znamo cisto definiciju misljenja?

Koje pomaganje unutar EU,pa njima Amerikanci izvrše diverziju na Severnom toku i pokušavaju da ih ubede da su to Rusi sami sebi uradili :D Ova koska je bačena EU i tako slatko su zagrizli da Putin ni u najludjim snovima nije zamislio.

pa jesi bio u toj nemackoj pa znas da je kriza???? sta lupate i slusate gluposti,ko ce da bezi sa zapada i to pazi kod nas ce da beze??? sto bi reko Sojic Gle te molim vas u slamenom sesiru

nebi ti razmisljo o ovome da muzes 30 krava i zivis od toga
sistem vrednosti je od coveka do coveka-moral i ponasanje upravo to apsolutno nema veze sa zapadom istokom itd o cemu pisete
imas govana i tamo i vamo
Hoće,hoće kad im Putko potpali pod pete,kad ostanu bez energenata.Nisu oni navikli na nemaštinu kao mi.

ameri roknuli severni tok a balticki tok isti dan otvoren

evo ti jedan podatak sto se tice te zime navodne i kupanja hladnom vodom i ostale gluposti(mada vrlo moguce da cemo se mi tako kupati a svinjokolj raditi kao nekad sa slamom a ne butanom al to cemo jos da vidimo)

Trenutno je u EU skladisteno oko 92mlrd m3 gasa. Uvozi se oko 27mlrd m3 mesecno (bez Rusije)
Potrosnja u zimskim mesecima je oko 50mlrd m3 u proseku za zemlje EU...problem ce biti punjenje skladista jer sa rusima se veroatno nece vise trgovati(u skorije vreme)

Грабик немој да се секираш за русе ево нешто ближе орбан каже република српска почассни сусед мађарске незнам шта му то дође али знам да су Петровци између
Ajde podsjeti me , koji su ono zadnji rat dobili Orbanovi i kad, zasto ono bese Jelacic dobio spomenik;)

Poceli da probiraju od onih milion ruskih dobrovoljaca ali samo oni sa sebastijanom-banankom velicine XL ili 2XL , kazu kad stignu one iz kraken brigade , nista od lubrikanata, lubrikante koriste samo na dekadentnom zapadu , na suho ce da deru krakenovce , one zadnje mobilisane mozda ali samo margarin ili svinjska mast:)

Ovo miniranje gasovoda je prvo poruka njemcima a drugo putinu(rusko vlasnistvo) , nece vise morati da zatvara otvara , te turbina te kratki spoj , ameri ga popravili:)

Ili im se slucajno otkacila neka bomba, na manevrima na baltiku , pa bilo slucajno ili sidro otpalo sa razaraca:)

Орбанови мислим да су победили на петровој гори на банији стварно је било давно Јелачић позитивна личност да ли је то озбиљно није ваљо као човек и коју је битку добио

Jelacic je rodjen u Petrovaradinu od oca Franje zapovednika krajiske vojske,Srbin katolicke vere,nije dao da se raspusti vojna granica '48,to je uradjeno '81., Srbi cine gro njegove vojske u revoluciji jer su madjari hteli zaokruzivanje svojih poseda pre ujednjinjenja sa austrijom,(tj danasnji pokret ,,64 zupanije" )i uvodjenje feudalnog stanja i oduzimanje statusa i povlastica odredjenim manjinama, hteo je germanizaciju hrvatske i slavonije,pesmu mu je spevao Srbin,biskup zagrebacki Haulik ili Hupnik zaboravio sam nije hteo da ga ustolici nego je to ucinio patrijarh srpski Josif Rajacic u pravoslavnoj crkvi u Zagrebu,on postaje tek pocetkom 20.-og veka neka velicina kod Hrvata,hrvati komunisti mu ruse spomenik posle drugog sv.rata i tek sa tudjmanom dobija na velicini

Орбанови мислим да су победили на петровој гори на банији стварно је било давно Јелачић позитивна личност да ли је то озбиљно није ваљо као човек и коју је битку добио
Slabo je ta tvoja uciteljica tebi predavala istoriju , Jelacic je ugusio bunu 1848 i nije pozitivna licnost kod orbanovih :)

Nije bilo Madjarske pobede na Petrovoj gori nego je to inače bilateralni sporazum i demokratski izbor Hrvatskog naroda,personalna unija kako se naziva u odredjenim krugovima,Hrvatska nikad nije izgubila svoju ,,neovisnost" no je usla kao jedna od prvih u Evropsku zajednicu naroda.... 😉

Jelacic je rodjen u Petrovaradinu od oca Franje zapovednika krajiske vojske,Srbin katolicke vere,nije dao da se raspusti vojna granica '48,to je uradjeno '81., Srbi cine gro njegove vojske u revoluciji jer su madjari hteli zaokruzivanje svojih poseda pre ujednjinjenja sa austrijom,(tj danasnji pokret ,,64 zupanije" )i uvodjenje feudalnog stanja i oduzimanje statusa i povlastica odredjenim manjinama, hteo je germanizaciju hrvatske i slavonije,pesmu mu je spevao Srbin,biskup zagrebacki Haulik ili Hupnik zaboravio sam nije hteo da ga ustolici nego je to ucinio patrijarh srpski Josif Rajacic u pravoslavnoj crkvi u Zagrebu,on postaje tek pocetkom 20.-og veka neka velicina kod Hrvata,hrvati komunisti mu ruse spomenik posle drugog sv.rata i tek sa tudjmanom dobija na velicini
Da su imali boljeg ne bi njega turili na trg , ali vecina kaze da je pogresno orjentisan sa konjem , gleda na krivu stranu:)

ај мало озбиљности не предају учитељице историју

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh