Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je mene hteo lik da prevesla.Još je tražio i retroaktivno da mu platim za,mislim 3 godine.Isto izveo geometra ali nabili kočiće u vratine da ne vidi gde su tačke.I te godine sin uzore još jednu brazdu manje nego što treba.Jadan,nije smeo da uzore do našeg oranja.Posle je kao došao da pita gde su kočići-reko ,izvedi geometra pa ćeš znati.Kasnije je sin otišao da pusti uzglavnice i tu jednu brazdu.Od onda nema problema.Još pusti margin kad seje da vidimo.

Jos veci problem sam imao sa njenim pokojnim ocem.Kad je moj deda rasprodao stoku i razorao deteline,deda na tim njivama zasadi bagrem. Prve godine ga taj pokojni rodjak pokosi do zemlje i pravdao se time da nije znao za nas zasad bagrema. Drugih 3 puta je palio strnjike i vatra predje naravno kod nas. Umesto sad da imam zasad bagrema ja sam zbog stoke i nerviranja morao da posecem sta je ostalo i da platim bager da povadi panjeve.

Кад сте код геодета: да ли су вам можда дали координате преломних тачака?
Пробао сам у катастру да купим координате мојих парцела ал' нису хтали да ми продају. Кажу јавите се геодетама. Кажем: не тражим координате туђих него м о ј и х парцела али неће да ми продају. Пожалим се ресорном министарству али џаба.

Da li neko ima ili poznaje nekog da ima onaj taarup za diretnu silazu u dijelove. Potreban mi je saraf od reduktora sa oduskom. Nadjoh jedan ali nazalost vlasnik je bacio reduktor.

Poslednja izmena:
Кад сте код геодета: да ли су вам можда дали координате преломних тачака?
Пробао сам у катастру да купим координате мојих парцела ал' нису хтали да ми продају. Кажу јавите се геодетама. Кажем: не тражим координате туђих него м о ј и х парцела али неће да ми продају. Пожалим се ресорном министарству али џаба.
Iskreno,niti mi je palo na pamet,a nisam se ni setio toga a i nije velika parcela,u pitanju je 70 ari ali postoje prirodni orjentiri i poznaju se razori i do normalnih komsija i trava sinorica koju mi ne razoravamo tako da to nije problem

Сад колезиница каже, послала јој учитељица поруку у вези мера штедње у школи. Грејна сезона још неће почети и да топло облаче децу. А на тв-у пре неколико дана супротно изјаве.

И код нас исто светла се неће палити скоро до мрака, деца која слабије виде седеће до прозора док и она са добрим видом не оћораве. Исто да се деца слојевито облаче јер грејања неће бити. А што је корона покосила свако друго дете ником ништа. Ми цела породица смо тренутно у карантину опет сви имамо корону и то деца из школе донеле. 😡

И да супруги пре неки дан стигне порука да деца која нису испримала све вакцине одузеће се дечији, родитељски или било који други вид финансијске помоћи од државе. Значи сретна нам ДИКТАТУРА.

Poslednja izmena:
novi svetski poredak u kratkim crtama
Gledam juce zadriglog Canka koji je obilazio Ukrainu skoro pa obilazi ove Balkanske drzavice i ubedjuje ih da se priklone zapadu i da se pridruze nato savezu Iz aviona je vidjeno da ga finansira zapad kao i mnogo sljama u Naprdnoj sekti a u naprdnoj druzini ima i pro Ruski orijentisanih kao SPS,ovci , odredjeni Radikali ti je i Palma i neminovno je da ce vrlo brzo doci do zavrsetka ove ljubavi koja je nastupila izmedju njih ali posto je ljubav iz koristoljublja nece biti velika steta i ako se rastave a sto se tice budzatog on je pomislio da je Tito pa je pokusao da balansira ali doslo je vreme konacnog obracuna i svodjenja racuna PA CE PSIHO MORATI DA SE ODLUCI :sta: ::lose:: a ko se odluci za zapad postoje realne sanse da ga Rusi kazne po njihovim tradicionalnim metodama a i gubi politicke poene kod ogromnog dela naroda .Za sada je izvrsavao sve sto mu je zapad diktirao i naredjivao i bio poslusnik i sluga stranih sila na ustrb naroda Srbije a za uzvrat su mu obezbedili totalnu podrsku zapada da od svoje drzave napravi Kolumbiju i El Salvador drzavu gde vlada mafija i beznadje i gde su sve ljudske i moralne vrednosti izvrnute ruglu .Ako se odluci za Istok neminovno je da ce dobiti mnogo udaraca bicem po goloj guzi i ledjima a mozda prodje i kao Sadam , Gadafi ili Sloba .Ali do tog scenarija ne verujem da ce doci jer on je osoba bez stavova i karaktera i bez ideala i sve bi zrtvovao zarad vlasti ALI PLAN DA BUDE DOZIVOTNI PREDSEDNIK SE VEC SADA OZBILJNO DOVODI U PITANJE Bulja je navikla da sedi na dve ili vise stolica medjutim to vise nece moci morace da se odluci. Treca solucija da bude nezavistan kao socijalisti ne postoji a ovaj tamni vilajet je zeznut do bola .20 GODINA SMO POD ZAPADNOM CIZMOM I KOLONIJA ZAPADA I STA SMO DOBILI ::pomoc:;🚾 a ako se okrene istoku taj isti zapad cije je on cedo i veran pulen a krenuo je da sisa onu sisu koju su sisali Djindjic Ceda i Dinkic oteo im je mamu i krenuo da srce .Srkanja vise nema mora da se plati JER PO CIJIM NOTAMA IGRAS TAJ TE I PLACA a unutar stranke je veoma napeto zato psihopata u beznadju i trazi izlaz u novoj stranci ili opciji ALI VREMENA ZA PRESVLACENJA NEMA sam je ujedinio sve kriminalce u jednu stranku i napravio filharmoniju na ustrb jadnog naroda a spijuna milion na sve strane a posebno unutar stranke .Tu sada radi dodatno PARANOJA i ta paranoja razdire naseg predsednika I SADA MOZE DA GASI SIJALICE PO KUCI KOLIKO HOCE I DA STEDI STRUJU ALI BEZANIJE NEMA MORACE DA SE SVODI BILANS I NAPRAVI KONACNI RACUN PROLONGIRANJA VISE NEMA 🚾

Не зн
'Еб'ла те корона, па кол'ко пута ћеш да је заглавиш!? Је л' ти се осладило?
Не знам јбм ти и корону и све и то ме увек у послу звекне. Има да се коси, а ја у офсајду. Само молим Бога да ми оца бар заобиђе али изгледа овај пут нема среће, џабе ми у три руске вакцине.
Da li ste primali vakcine ?
Нисам пошто сам имао нешто ненормалан број антитела 6 месеци после прележаног ковида. У новембру ће бити годину дана али ето ни сами доктори немају појма рекли ми да се стрпим са вакцинацијом.

И да супруги пре неки дан стигне порука да деца која нису испримала све вакцине одузеће се дечији, родитељски или било који други вид финансијске помоћи од државе. Значи сретна нам ДИКТАТУРА.
A mi teoretičari zavere,ravna ploča itd......

Не зн

Не знам јбм ти и корону и све и то ме увек у послу звекне. Има да се коси, а ја у офсајду. Само молим Бога да ми оца бар заобиђе али изгледа овај пут нема среће, џабе ми у три руске вакцине.

Нисам пошто сам имао нешто ненормалан број антитела 6 месеци после прележаног ковида. У новембру ће бити годину дана али ето ни сами доктори немају појма рекли ми да се стрпим са вакцинацијом.
Ne idi kod lekara i nema korone.Jedino ako nisi zaposlen pa po sili zakona-MORAŠ.

Бановали га пре неки дан због провокације. Французи и Немци полудели са коментарима на мрежама. Нон стоп укључене 4 рингле на гас + грејање а рачун 1.44€ месечно.

Tu orban se dobro postavio. Referendum pa kako gradjani odluce,skine sa sebe odgovornost

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh