Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li ti podržavaš peder bal.Vucic je podneo kandidaturu za europrajd pre 3godine
svih ovih godina od kad je na vlasti se setalo i bio prajd sad odjednom problem sto se seta--pa ovo sam pisao vec milion puta
dok vi to ukapirate prodje voz,bas kad je bila glavna litija neki dan on u emiratima uzeo kod seika milijardu na nas racun
Au bre Lule pratis gej twitere . Uzeto 5 bolesnih ljudi i sve to stavljas u kontekst litijasa . To se ne radi !
Ja bezveze da vidim ko je to postavio a ono neki zgodan baja u beloj treger majici . Mozda je to LuleTek sad vidim da covek prikazuje twittter postove od osoba gejeva koje su danas bili na pederbalu.Gde ode ovaj svet
e bas danas dok sam cistio kod svinja i jedan se zaleti i gurne mi lopatu i isprska me pocnem da psujem te pedere i razmisljam kako bas danas da se setaju u pm,mora da ima neka veza sigurnoDa li ti podržavaš peder bal.
Litije je režim organizovao da se energija potroši.Gde su danas ti koji su se 11-og borili protiv ovoga danas pa i naš patrijarh.
pederi VS LitijasaTek sad vidim da covek prikazuje twittter postove od osoba gejeva koje su danas bili na pederbalu.Gde ode ovaj svet
Gde ti je gurao lopatu i cime te je ( i gde) prskao ?
nemam blage iskrenoDa ali pokazujes harmoniju i ljubav kod pedera a bolesne ljude kod litijasa . To nije pokazivanje nego manipulisanje . Nego posto se u to razumes da te pitam sta je Q u njihovom nazivu ? Do sada je bilo LGBT a od sada pise LGBTQ+ . Ko su ti Q+ ?
mozda omaz kraljici kao Queen pa stavili QAu Zoki vidi se da imas mnogo staza .
L - Lezbejke
G - Gej
B - Cas sam jedno , cas sam drugo
T - Trans - musko sam ali nosim haljine i stikle i mogu da me guze i jedni i drugi
E sada sta je Q ?