Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@markojx
Pa aj objasni ovima to
Zapalili se na pedere i litijase ko tele u sarena vrata
Juce huligani sjebali bar 10tak policijskih kola i ko ce sad da kupi nove daj naravno opet iz budzeta,ciji je to novac nas naravno

Ovo sto se zaduzio milijardu je da pokrije struju,po prognozama trebace nam oko 2.5milijarde ove zime jer je uvozimo
Do pre 2 godine izvozili dok ovi nisu sjebali

Vidi a ko će ih znati šta radi dal uvozi ili izvozi , elektroprivreda je sagrađena prije 50 godina od tada nije ništa ulagalo ali je bila dovoljna za onolike firme koje su radile tešku industriju a šta sad imaš koju industriju motanje kablova troši samo na sijalice , sva jezera ispraznili i opet nema , palma i ekipa prodali suv i kvalitetan ugalj au TENT loze glinu i mazut , voleo bi da deca od te ekipe zaglave u bolnicu pa ono cap nema struje ne može aparat da radi
Aj u 50 marke da će svi gradovi za novu godinu da sljaste od rasvete , da će u bg okite jelku od 100 h evradi a to je 100 t semena pšenice po ovim ludim cenama od koje može da se dobije 100 vagona brašna a od jelke kita lastinao

Prosli cetvrtak dolazio Vucko u Bijeljinu, komplet sa ovim nasim medjedom. Ispraznili sav centar i ulice okolo od auta dan prije, ko nije sklonio auto, nosio pauk, jake zandarske snage, prije povarili sve sahtove u centru. I za to saznam kada sam poveo cerku kod zubara, bas sam se obradovao kada sam vidio zabrane, morao ostaviti auto skoro na ulazu u grad i pjesaka do na drugi kraj. Usput vidim cuvene sendvicare, tj buseve BG, LO, BC tablice kod gradskog parka msm 7 komada, dalje jos 2, koliko ih je bilo u drugim krajevima grada ne znam, jedan me pitao na ulici (ekavicom, sendvicar) gdje su mu busevi, umorio se covjek, pa da prilegne. Tek kada vidis takve skupove izbliza, gdje je sve podredjeno stranci ili kultu licnosti, vidis koliko je to jadno i zalosno, jer do sada nisam nikad ni prosao blizu takve manifestacije.

Premije i subvencije kasne u PM ,subvencije za mehanizaciju niko ne spominje ,šta bi sa 10 50 40 konkurs niko ne spominje , setva ide cene semena otišle u božiju mater , sa kanticama sipamo gorivo pa i jebene kartice na Nis pupmpama nikako da završe a kamoli da dobijemo plavi dizel , cene mesa i mleka zamrznute a tržišna ekonomija peglaju uvozom hiljade tona mleka i mesa a stocarima k i td i td a mi palamudimo o pederima ugasim tv i nemam pojma da šetaju po bg a nisu ni gejevi ludi oni šetaju po centru beograda a ne po nekim vukojebinama
Pa u tome je poenta da ne mislimo o bitnim stvarima.Mada smo i sa pederima pali na ispitu kao narod.

i dalje ne shvatas?
pa vucic je organizator euro prajda,beograd je podneo kandidaturu pre 3 godine za odrzavanje istog
on je izveo litijase da se navodno bore protiv,zasto nije bilo litija svih ovih godina do sada nego bas evo sad je problem

dok se ti brines i dalje za pedere na proslavi promocije novih oficira Vucic u govoru kaze---"Mi samo hoćemo da budemo svoji na svome i zato nikome nećemo dati ni Kosovo i Metohiju, ni bilo koji drugi deo, čak ni pedalj naše zemlje"
i sve bi to bilo u redu da posle na istom tom mestu nisu promenili stihove jedne od pesama koje su izveli--„Da zauvek svi pamtimo, podvig slavne dizivije, zato složno uskliknimo, Kosovo je duša Srbije“ pretvorili u stihove „Da zauvek svi pamtimo, podvig slavne divizije, da zauvek svi slavimo sve heroje naše Srbije“
tako se diskretno radi izdaja i priznavanje,fora je sto ni sada on nece biti potpisnik vec verovatno Brnaba zbog toga je i rekao da ce ova vlada koja pazi sad jos nije ni sastavljena trajati najvise 2godine

da je Tadic rekao da za Kosovo i dalje bi ti koje nazivas zuti bili na vlasti
peder bal po ustavu srbije mora da se odrzi
prosle godine setali pederi sa sve antigenskim testom,niko ni da pisne o tome sad nam hil protivnik hahaha,ima slika na wikipediji koliko hoces ali litijase i policije nigde
Eps su ovi unistili evo ti nekoliko tekstova
https://www.danas.rs/vesti/ekonomij...a-evra-sta-su-razlozi-finansijske-katastrofe/
https://talas.rs/2021/03/22/od-reforme-eps-a-do-gubitasa-kolika-je-cena-partokratije/
Ostao im je jos Telekom koji su gle pazi ti zuti vratili u 100procentno vlasnistvo srbije kupovinom od grka 2011-12te(prodato naravno kada smo unistavani za vreme slobe jos 97godine 49% akcija grcima i italijanima,opet ti zli zuti 2003 kupuju italijanski deo) da bi ovaj zvalavi sa telekomom mogao da kupi od nasih para za 600milki prenose utakmica
da da isti su

...........uvek svi pamtimo, podvig slavne dizivije, zato složno uskliknimo, Kosovo je duša Srbije“ ......
Interesantno da je taj isti Vučić zagovarao " razgraničenje " sa Albancima a sada na pomenutom skupu govori kako ne damo ni pedalj svete zemlje .
Ovo samo govori koliko je nedosledan a naš narod slabog pamćenja .
Inače , da ne bude zabune , mislim da mu je to bila dobra ideja . Svojevremeno je Dobrica Ćosić ( prvi predsednik Savezne Republike Jugoslavije ) predložio " podelu Kosova "( nama da pripadnu Srpske svetinje i dobar deo teritorije ) ali je tada dočekan na nož od Socijalista i njihovih satelita Radikala . Živo se sećam Šešelja u skupštini kako objašnjava da je Ćosić stariji čovek , da mu bubrezi dobro ne rade i zato se delovi amonijaka kristališu u mozgu pa on siroma ne razmišlja razborito . Naravno , usledile su salve smeha u saveznoj skupštini . I tako , od podele Kosova dodjosmo do razgraničenja a završiće se najnepovoljnije po nas po nekom od već vidjenih poznatih scenarija iz ne tako davne prošlosti .

Poslednja izmena:
Ako se nesto bitno ne desi na svetskoj i nasoj politickoj scwni...tako ce i biti...samo sto on sebe nece obeletiti kao potpisnik toga nego neki boža i sl kome se pisle toga gubi svaki trag u Srbiji... mada i da ostane bilo bi kao i dosad...pojeo vuk magarca

I tako , od podele Kosova dodjosmo do razgraničenja a završiće se najnepovoljnije po nas po nekom od već vidjenih poznatih scenarija iz ne tako davne prošlosti .
Не узбуђуј се, то је већ све решено. Не да губимо Космет него губимо и Србију. Ако питаш како: тако што губимо себе. Биологија је неумољива.
pa vucic je organizator euro prajda,beograd je podneo kandidaturu pre 3 godine za odrzavanje istog
Хипотетички, најбољи сценарио би био да ни једне новине не напишу ни реч, ни једна телевизија ни радио не помену "поносне", на маршути параде не буде никога па ни једног полицајца, радње и угоститељски објеткти на линији кретања затворени, па нек' парадирају и машу сами себи.
Једино ако не мислиш да би морали да изађу сендвичари да им направе свечани шпалир?

@YT1RDI pa to i ja mislim,neka se setaju i zdravo,bukvalno to traje sat dva i kraj...ovako se napravila tema o tome a ustvari nista

@Miloica danas je rekao u prenosu iz njujorka da je vec dobio jedan papir ali da bas nije procitao tacno sta pise na tom papiru ali zna da smo kao drzava u problemu iako ga potpisemo i ako ga ne potpisemo
https://nova.rs/vesti/politika/vuci...-kosovo-odbio-sam-da-ga-primim-boli-me-glava/

i isto tako evo vec idu naslovi po novinama tj njegova izjava takodje iz njujorka da navijaci nikad nisu bili uz njega
inace juce su navijaci zvezde pevali pesme -Jebo te Vucic Brnabaaaa- i -Lajete,rezite ali Hila slusate- i naravno odmah danas krece njegova prica da navijaci nisu njegovi itd

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh