Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da mi uvek moramo biti drugaciji u svakom pogledu,posle nam djavo kriv sto nista ne valja

Da li je drazava kapitulirala pred pederima i lezbejkama??? Cije su reci bile...... Parade nece biti pa makar me zvali Bajden, Putin i Erdogan.

Ko da se on nesto pita. Reko mu je gazda jos pre 4 dana da ce parade biti, nema veze sto su sud i mup zabranili.

Da li je drazava kapitulirala pred pederima i lezbejkama??? Cije su reci bile...... Parade nece biti pa makar me zvali Bajden, Putin i Erdogan.
Pa pozvao onaj čije ime nije spomenuo :D Evo klasičan dokaz ko vodi državu.Dakle predsednik države rekao NE,sudstvo reklo NE,MUP rekao NE,ali što bi rekao Cane "jedan poziv menja sve" i posere ti se jedan komesar na komplet državu.

A ti se narode loži da ubiješ pedera.

Malo pre sam gledao na yt, bilo je malo incedenata, huligani napali pandure...
Mada je malo ljudi izaslo.
Takodje sam gledao nesto gde su novinari ispitivali slucajne prolaznike sta misle o europrajdu, verovali ili ne, 90% ljudi boli tuki da li ce se odrzavti ili ne... ja gledam i ne verujem!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Progutace narod i ovo bez problema . Bice uskoro neke konferencije i price kako da ovoga nije bilo ne bi bilo ni Srbije . Sve je ok ali AV nije smeo da kaze da ovoga nece biti . Batice moj sada podnesi ostavku posto si slagao narod . I nadam se da svi glasaci ove vlasti , su se danas bar malo postideli i rekli sebi necu vise da se stidim . Hocu da budem covek a ne g.vno .

Kad se vec dohvatismo politike...
Izbegavam da ga gledam ali jednostavno nekad iskoci iz vc solje...
U poslednje vreme sve sto je rekao i sto radi nekako je sve kontra i ne mogu da zamislim jednog jedinog coveka u ovoj kvazi drzavi koji ce ga vise podrzati!
Sad imam utisak da bas dolazi kraj sns izmetu.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh