Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvi su ovi Case cx od 90 i 100 konja orači? Generalno za teze radove, vidim da je motor perkins 1004.40 t.

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Koja mu je cena
Neznam cenu, došao mi na remont reduktora i kardana.
Ovo je uređaj za uništavanje panjeva..
a44c788d5a9cdf2f999f7e2aecc14f02.jpg

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Kakvi su ovi Case cx od 90 i 100 konja orači? Generalno za teze radove, vidim da je motor perkins 1004.40 t.

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Imao. U cca 6000 radnih časova otišao je jedino powershift (probilo neku dihtingu unutra, pa nije držao brzinu niz brdo samo za nazad), inaće je menjač radio), Traktor je klasičan ratar (englesko - američka škola), za razliku od kontinentalnih (više prilagođeni za travničke poslove). Jako se dobro nosio sa šumarskim vitlom (jako brdovito područje - 8 tona vitla sa daljinskim upravljačem), te transportom. Mana mu je podosta visoko težište (ako si u brdovitom, te spušten odgon za prvu vuču. Da ima još jednu "fabričku grešku". u menjaču ima malu pumpicu, koja crpi ulje među prekatima, na toj pumpici ima na ulazu nataknuto sito, koje spasti, te ga zdrobe zupčanici, onda to ta mala pumpica povuče te zariba. Tako nema više precrpljavanja ulja među prekatima pa kad ideš uz brdo ostaješ bez volana. Prethodna serija mu je Case IH MX 3210 i 4240, nasledila ga je serija McCormick CX 50 -100 (ista tvornica, ista proizvodna traka, isti sastavni delovi, samo druga boja i ime). Nama nije trebao puno za oranje (par hektara godišnje) ali je 3 brazdni okretač 16 cola vukao kao za šalu, a većinu poslova je odradio sa utovarivačem (2 tone kapacitet dizanja). Traktor ima jako puno opreme serijski (EHR je standardna oprema), tako, da za ratarstvo je sigurno jako dobar po mom mišljenju.

Neznam gdje da pitam,da li postoji nekakva aplikacija ili nešto slično koja bi sa unosom koordinata pokazalo tu točku i kako doći do nje?
Znam otprilike,ali par metara razlike čini meni veliku razliku,jer nebi htio u tuđe...

Ma nije stvar geometra,na pašnjaku od 1500ha,moramo kositi određenu površinu,imam 20ha u tome svemu,18 znam gdje su jer okolo mene kose,a na 2ha nema nikoga oko mene,a ničije pokositi,a ne svoje nema smisla.

Skužio: može sa google maps.

Poslednja izmena:
Navodno su oni tražili opet dozvolu juče ali zakonski moraju da zakažu 96 sati ranije.To znači da bi zakonski policija morala da spreči šetnju.Međutim u razgovoru Brnabićke sa evropskom komisijom,posle dugih i teških razgovora je ipak odobrena šetnja-mimo zakona NAŠE zemlje i ustava.
Naravno na par mesta su poslate grupice navijača koji su kao protiv a znamo da je nameštaljka.Da je samo 10-i deo sa litija od 11 septembra izašao da demonstrira protiv šetnje-sigurno bi došlo do velikih incidenata.Mislim da građani Srbije a naročito Beograđani treba da se preispitaju šta mi dozvoljavamo da se radi u sred naše zemlje.Preci nam se sigurno u grobovima prevrću.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh