Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pod nazivom demokratije i ljudskih prava proturice svasta i svacega a na drugu stranu na radnim mestima pretvaraju ljude u moderne robove....
Mladim zenama a i muskarcima se usadjuje - prvo karijera pa pirodica a na drugu stranu pederima i lezbejkama omogucuju porodicu i usvajanje dece...
Uopste mi se ne svidja kakvo vreme dolazi i sta nas sve ceka...

Au Zoki vidi se da imas mnogo staza .
L - Lezbejke
G - Gej
B - Cas sam jedno , cas sam drugo
T - Trans - musko sam ali nosim haljine i stikle i mogu da me guze i jedni i drugi
E sada sta je Q ?
Meni je lakše za izgovor PEDERI a oni neka dodaju celu abecedu.Jedna je činjenica da smo kao građani svih vera i nacionalnosti pali na ispitu.I sada će oni terati sve dalje i dalje.Ovo je tek prva vakcina.

Ne razumem samo zasto svi sklanjaju glavu i zanemaruju cinjenicu da se 90% gradjana ove drzave ne slaze sa tim nekim gej lobijem i da ta ucenja o nekoj toleranciji nemaju svrhu jer da se pusti cela lgbt populacija koliko je ima na teritoriji drzave, stala bi u jednu eto Knez Mihajlovu sa sve sank stolovima da imaju gde perike da ostave. Kako nas je*e ta jedna skupina tj peta kolona, tako nas je*e saka siposa sa njihovom drzavicom.

A to sa nepostovanjem ustava i sns - pa ni oni svakodnevno ne postuju ustav kada je njima na korist. Zasto bi pravili razliku?
Ustav je za mene-tebe. Da imas zbog cega da das drzavi pare. Za ostale ustav ne postoji.

Interesuje me sta ce sledeci posle ovih da prodaju posto ovima nista sveto nije, evo i zemlju prodaju...
Svi znamo kakav je domacin koji zemlju prodaje.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Луле28 извини,ал брате одкад је овог форума у топ 5 си болида дефинтивно.Ај што подржаваш педере,то могу да разумем,генетика психа,итд.Ајд што давиш са политиком и што си члан ДС па ајд и то могу да повежем са генетиком,психом,мањком можданих вијуга.Ал човјече да неко сједи по цијели дан за тел или компјутером и гледа твитер и остала срања и то после копира,упоређује..И то још пратиш педере на твитеру и разноразни људски отпад,е то не могу да разумем.То може само екстремно затупљена особа.Ништа лично.

odakle ti to da pratim pedere?
da sam clan DS pa i bilo koje stranke?
ocigledno ni ne neznas kako funkcionise twiter a pises o tome,to mi je tek fascinantno

Ево ја их не пратим па не знам име ниједном,нити желим да знам.А видим ти све могуће некако нађеш или ти сасвим случајно искачу објаве о геј парадама у Валенсији,Америци,Београду. Забрињавајуће....
Ма да,ниси члан ДС,особа која је пре избора овде образложила сваку могућу коалицију и проценте ,сјећа се свега шта су ови лопови урадили од 2012 а до тада је све било дивно,а у принципу сви прешли из странке у странку. Ал ок ал поредити нормалног човека који НЕЋЕ да му набијају на нос и убацују у породицу ПЕДЕРЛУК као нормалну ствар са криминалцима и лоповима а педере подржавати јер ето шта,они само шетају,то може само будала,или педер.
Знам како Твитер функционише ал видим како и ти функционишеш,забрињавајуће.
Ако имаш 30 година и преко и имаш времна да све то радиш,најебао си ко жути у животу,да знаш.

Znam jer me to interesuje,citam i pratim politiku od 90 i neke
Ako imas twiter onda znas kako iskacu objave i ako nekoliko osoba prati u ovom slucaju tog pedera ciju sam ja ovde objavu postavio(ni sam nisam video da je peder dok mi dva clana foruma to nisu rekla) tebi ce iskociti ta objava i u pregledu ces je videti
O pederima kao i o litijama,porodicnim vrednostima kao temi neces vise nista cuti u vestima to ti je bar jasno ako imas bar malo pameti ali posto vidim da to bas nije slucaj,jbg sta da ti kazem
Zivio ti meni i slobodno gledaj sebe kako funkcionises,ocigledno si mnogo nezadovoljan sa zivotom

Premije i subvencije kasne u PM ,subvencije za mehanizaciju niko ne spominje ,šta bi sa 10 50 40 konkurs niko ne spominje , setva ide cene semena otišle u božiju mater , sa kanticama sipamo gorivo pa i jebene kartice na Nis pupmpama nikako da završe a kamoli da dobijemo plavi dizel , cene mesa i mleka zamrznute a tržišna ekonomija peglaju uvozom hiljade tona mleka i mesa a stocarima k i td i td a mi palamudimo o pederima ugasim tv i nemam pojma da šetaju po bg a nisu ni gejevi ludi oni šetaju po centru beograda a ne po nekim vukojebinama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh