Nije, ovaj je iz Darkovog kraja
Da nije ovo naš kolega barbula?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije, ovaj je iz Darkovog kraja
Da nije ovo naš kolega barbula?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Неће бити рецесије у правом смислу. Пад куповне моћи у зависности од богатсва земље, да. А у случају рецесије храна ће имати велику вредност. Рецесија ће бити свима па и теби, значи, производићеш са мањим капацитетом што ће смањити понуду хране а цене ће бити небитне (новац - безвредни папири) па ћеш уместо новчаника користити златарску вагицу за наплату. То би се могло назвати "златно доба" за пољопривреднике ал' мораш бити спреман да одбраниш своје производе да ти не отму.i lako se moze desiti ako pocne recesija da bas nasi proizvodi prvo izgube vrednost
Ako država otima nema ti boze pomozi .........."златно доба" за пољопривреднике ал' мораш бити спреман да одбраниш своје производе да ти не отму.
За ово "сећање" си у праву ал' колико ме служи ово мало што је остало "реструкурирање" ПКБ-а су урадили жути (а овима је добро дошло као алиби). Не знам колико има крава али кад сам обилазио Падинску Скелу сви су објекти пуни иначе би Београд видео млеко само на билбордима. Друга је прича увознички лоби и њихова политика. Ту би неко требало да виси. Иначе Ал Дахра је ове године уложила у ПКБ 25 мил. $ а колико је ту отишло у приватне џепове питање је.Naš narod ima vrlo slabo sećanje. PKB je imao 15000 krava, bio najnaprednija tehnološka celina za proizvodnju mleka, sasvim dovoljna da podmiri skoro celu srbiju i ovi naprednjaci su to prodali/uništili