Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nedavno sam testirao malo auto na auto putu...ide preko 210...drzao sam tako par km pa sam stao na pi...pauzu tako da ako mere....
Mere,postoji neka teorija kako se i ovaj novi sistem vara.

Za stari je bilo prosto recimo Batočina-Vrčin vreme je bilo 00:41:17 da budeš bezbedan.

Ja čim pređem stotinu trese se sve živo, auto me sam upozorava.Sofisticirana žabarska teKnika.
Kad si zadnji pit balansirao pogonske tockove? Meni se to isto jednom desavalo da do 100 sve ok posle neke vibracije i kad sam menjao gume letnje-zimske prestalo

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Geci, jesi skoro pregledao desnu poluosovinu i ono vratilo što izlazi iz menjača? Na sharanu je to najčešći uzrok vibracija.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ne trese, zezam se.Navikao sam da vozim penzionerski jer sam imao problem sa poluosovinama koje su se tresle k'o rahitične.To je sređeno ali mi ostala navika a svejedno i kada pržim 120-130 svi me obilaze a ne žurim nigde pa obično vozim 100-110.

Ne koristim mnogo stare reči i izraze u real life(sem kad se zezamo)zbog dece.Nerviraju me kada počnu da pričaju poput raznih retarda sa Tik Toka i Y.T koje klinci prate.Trudim se da ih koliko toliko usmerim da se lepo i kulturno izražavaju, pravilno pišu pa mi je to možda prešlo i u opsesiju.

Geci, jesi skoro pregledao desnu poluosovinu i ono vratilo što izlazi iz menjača? Na sharanu je to najčešći uzrok vibracija.

Ja imam 7n a ne 7m,mene jebe nesto a nemogu da nadjem sta. Otisla mi je letva volana kao kad skreces volan le o desno osetilo se neko lupanje ali po putu sve normalno radilo,menjao sam letvu kod paje u futogu sad kad okrecem necuje se nista ali pri malo naglijem kocenji ili malo brzem ubrzanju isto se oseti kao neki udarac

Pa to što Mirosti kaže,krst u desnoj poluosovini.Zavisi koliko je oštećen,može da se okrene krst natrpa se nova mast i da traje.Radio sam to na jednom Puntu JTD,nova komplet 150€ :D,krst je oko 60€ ali je muka da ga nadješ.Al on je lupao kao besan.Svi isli sistemom eliminacije trapadzija radio komplet trap i što je najgore taj krst je takvo kuče da kad ga rasteretiš narednih 200km ne lupa ništa.Jedan stručnjak dao dijagnozu da je pukla korpa pa da lupa to parče.

Ali proveri prvo banalnu stvar,pletenicu na auspuhu ona kad izgori ili pukne,krene ceo auspuh da šeta i da lupa pri kočenju i ubrzavanju.

Kod 7M je čuveno desno vratilo na izlazu menjača slaba tačka i uzrok udara. Posle toga tripod(neko zove krst) u zglobu poluosovine. Najčudnije su vibracije kada oboje ode pa se slože.
Kod 7N uzrok udara može biti i loš nosač motora, ili ona donja koska. A u pozadini uvek stoji kao uzrok i famozni plivajući..

Treba mi neka preporuka za dobrog advokata iz novog sada

Svake godine radis sve vise i vise. Niti se nesto bogatis/siris mnogo. Taman kad malo krene da legne stvar na mesto i da se ustalis - reset sistema. Odjednom 100din vredi kao 60din pre dve godine i tako u krug. Sve radi kako radi, imamo struje za izvoz, imamo hrane za izvoz a odjednom nema struje nema hrane. Dzaba meni sada zaradjen novac kada sa tim novcem ne mozes pola stvari da kupis a planirao sam da kupim

Ево да кренем од себе мање од овога не могу да трошим струје и горива. Значи од уштеде са моје стране нема ништа. Једино да не буде ове две ствари.
Кад крене прашење у зимским месецима квочка мора да ради а то је 180 киловат сати месечно више него обично. И то једна сијалица.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh