Kremator
Član
Crko reptil , ode "kraljica" .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo požuri,dok nisu počeli oni redovi.Piće kupiš kad odeš tamo,red je.Ne znam jel i kod njih ide flasa rakije, neki keks i sveća? Šta znam... Red je otici
Naročito je nama dobro bilo..Samo se vi sprdajte sa staricom . Dok je ona bila na prestolu nije ni bilo velikog rata . Ne racunam lokalne .
Sve se namesta na svetski BOOM
Mislio sam da ima vec ponudjeno bez skidanja...Pa prvo skines sliku i metnes zastavu,jednostavno
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Pa moramo da se vezbamo za analiticara . Danas to moze svako da bude . Samo izaberes da li ces hvaliti velikog ili kuditiNaročito je nama dobro bilo..
I sad 'oćeš da kažeš da je ona sačuvala globalni 'mir'..
Svakakvih se ovde zaključaka može čuti. Treba opasan analitičar biti pa da živeći u srbiji nađeš pozitivne stvari kod poganih engleza(serova )
Nije li zadnji kralj pobrgao u London pa i umro tamo. Politicka emigracija poslije 2 sv rata je pobegla u Englesku. Imas vise cetnickih klubova nego u Srbiji , crkvi jako puno. Znaci postoji neka tajna veza srbske elite i engleza.Naročito je nama dobro bilo..
I sad 'oćeš da kažeš da je ona sačuvala globalni 'mir'..
Svakakvih se ovde zaključaka može čuti. Treba opasan analitičar biti pa da živeći u srbiji nađeš pozitivne stvari kod poganih engleza(serova )
Teško da će biti tako.Sva četnička emigracija je završila u Americi,pa je i kralj umro u istoj i bio sahranjen.Nije li zadnji kralj pobrgao u London pa i umro tamo. Politicka emigracija poslije 2 sv rata je pobegla u Englesku. Imas vise cetnickih klubova nego u Srbiji , crkvi jako puno. Znaci postoji neka tajna veza srbske elite i engleza.
Ali postoji i mrznja istih tih prema anglosaksoncima, jel.To onda znaci da postoji tajna veza nacista sa latino amerikom.
Vuku ih valjda ta modra usta i kamdzija u ocima
Slabo si informisan , vecina je ostala na otoku , a ovi iz cikaga su bili placeni od bivse dzave da stampaju novine, vise kao eho efekt , pa ti se cini da je vecina otplivala preko bareiTeško da će biti tako.Sva četnička emigracija je završila u Americi,pa je i kralj umro u istoj i bio sahranjen.
Jbg tako to ide neko slušao Čerčila,neko Hitlera.