mirosti
Član
A koliko sijalica imaš? Sijalica od 100W troši 72kWh mesečno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Još kako ima smisla. 1973, kad je bila energetska kriza, Švica imala najstrožu kontrolu, postavljali barikade i hvatali bez pardona one koji su drznuli se kršiti regulaciju. Zbog toga i je Švica, a ne Srbija.Tragikomocno . Zarad GB i USA , Evropa zvrtvuje sopstveno stanovnistvo . To nema nikakve logike sem reci da je agenda cudo i da su 99% politicara zahvaljujuci toj agendi ( ili lobiju ) dosli na vlast i ne smeju da zucnu . Ali ipak treba uzeti ovu vest sa dozom sumlje jer po istim tim tabloidima hleb u Grckoj je i dalje 10 e
Samo ti spremi agregat i ne boj se za isporuku.I još ćeš ušparati.Kod ovih ne možeš sve za pare da kupiš-oni su posebna vrsta.Moram kupiti pametni telefon-biće burno na forumu na zimu-dok čekamo struju.Ja sam sve sijalice zamenio sa led, frižider, zamrzivač i bojler kupio nove a+ klase, i meni račun ne da nije manji nego je veći, tako da za moje pare hoću da imam struju a on nek se hebe kako zna da mi je isporuči