Chat 13.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nigde ne pominjem koloniste koji su valjda iz zapadne bosne i krajine.
Pomenuo sam inteligentne hercegovce. Nisu vuk i seselj bili kolonisti sigurno..
E sada ako njih braniš pa spinujes kao naš predsednik i odjednom pomeneš sirote koloniste..:osmeh:

Ау, шта би сад рекли из околине сомбора са границе мађарске, са границе румуније, око бачке тополе и осталих места одакле су. Можда јесу а можда и нису.

Za mene su kolonisti svi koji su došli iz Bosne,dobili švapske kuće,pozicije u vlasti (isto tako i Crnogorci), itd.A da su jedinstveni,jesu dok kod nas starosedeoca,važi da komšiji crkne krava.

Sapatnice, da nisi iz micunova?

Послато са 2201117TY помоћу Тапатока

Нисам, али са мајчине стране родбина развучена од карађорђева до растине. Што би се рекло познајем материју.

Da li znate ko je ovo??? Nadgleda projekat,ide sve ko po loju 😁
PQIDLbP.jpg

To je njegova vizija ( Soros junior ) . Ali izgleda da je junior bolji od matorog . Vise se ne prica da opozicija dobija pare od Sorosa . Mali im zapusio usta . Pakao sta rade 😡

inace matori soros je vlasnik Imleka(suboticke mlekare i sve mlekare koje su u okolnim drzavama pod Imlekom),Bambija,Knjaz milosa od 2015 godine

Почео да гледам САТ, тема очитавање просечне брзине на аутопуту. Каже начелник систем очитавања је добар али није дао резултате. Нека тешка муљажа.

Ma to najlakse radar na nadvoznjak i nek slika a posle 500m suzenje puta i svi u stranu koji prelaze 130 pa da vidis za par dana 10% puniji budzet

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Pozdrav svima, konačno smo "podvukli crtu" i izračunali troškove proizvodnje i profite za ovu godinu, pa rekoh da podelim i sa vama. Sejali smo suncokret i ječam, a na kraju su čak i relativno dobri rezultati sa obzirom kakva je godina bila. Hteo bih samo da naglasim da mojoj porodici poljoprivreda nije primarna delatnost, tako da nemamo nekih specifičnih troškova kao što je npr. PIO osiguranje. U svakom slučaju, nadam se da ćete uživati :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh