a cekaj ovo mislis da je lose po koga? 140 ili 90 rubalja sto si napisaoНеко нешто намешта баш кад треба плаћати гас у рубљама. Није исто ако треба 140 рубаља или 90.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a cekaj ovo mislis da je lose po koga? 140 ili 90 rubalja sto si napisaoНеко нешто намешта баш кад треба плаћати гас у рубљама. Није исто ако треба 140 рубаља или 90.
Како мислиш да ће требати мање рубаља за гас? Мислиш да је то лоше за Русију?Па требаће мање рубаља за гас ако неко буде мењао доларе на међународном тржишту. Зато сад хоће да отворе рачуне у банкама у русији и плаћају по не знам којем курсу. Обично у ратном стању валута клизне доле због застоја привреде. Поред свих санкција које су скоро уведене рубља се држи.
Значи обе стране( русија и остатак света) знају нешто што ми остали не знамо.
Sto znaci da mogu i stampati kao sto i amer stampa ?!Доловац, неће продавати рубљу, већ траже да се рачуни отворе у руским банкама и купују рубље по курсу који они одреде. А могу врло лако(а и мислим да ће тако бити) да траже валуте које нису долар и евро. Већ нешто друго као јуан или нека друга валута.
Ако мислиш само да је опоравак привреде довољан, вараш се...увек се треба сетити речи Мајера Амшела Ротшилда: дајте ми да контролишем новац и није важно ко влада и какве законе доноси. Ако уздижеш привреду, а имаш стране агенте у држави који спроводе погубну монетарну политику, то се лако обезвреди „монетарном политиком“ (најлакшим видом пљачке). У Русији су се британски чивути инсталирали још од антируске револуције 1917-те и зато Русија деценијама има губитке поред силног богатства. Колико још има "спавача" Путин би требао знати (мада је то врло тешко - и Стаљина је отровао најближи сарадник).Дрсоле, ај да кажемо да у европи има одређени број рубаља. Те рубље ће морати да купе небитно за коју валуту. Али нове неће добити из русије. Барем ми тако знамо. Значи сви путеви пре или касније ће водити у москву.
Све ово изгледа на велику партију шаха и опет кажем не знамо ни пола приче о овој акцији.
Али нешто друго ме озбиљно брине. Већ смо апсолвирали да су ово руси годинама припремали и градили позадину са покретањем своје индустрије и пољопривреде. Е сад исто овакав напад али на исток је могао да изведе нато. То би био светски рат и по мени русија је осетила да се нешто спрема о њеној глави и ово је показивање силе шта би било кад би било.
imas post od juce na prosloj stranici objasnio sam sta je sustina izbora...bitna je izlaznost i da on ne dobije 50% danas za predsednikaKako to....da glasamo za koga hocemo a da ovaj vise ne bude predsednik...
Pa ume služba da odabereJedini covjek od kandidata koji bi bio koliko toliko dostojan presednika Srbije je Bosko Obradovic, svi ostali kandidati su teski jad i cemer
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Znaci da ostane ovajMeni su svi isti i iskreno nema tu za koga da se glasa po meni.
Istina, Bosko sve lepo prica i svidja mi se njegova politika vezano za neke stvari ali tako smo slusali nekad i od ovih.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока