Samo ti izađi i zaokruži nekoga, ostajanjem kod kuće daješ picoustom legitimitet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
https://www.slobodnaevropa.org/a/crna-gora-plate/31631825.htmlMinimalac u Crnoj Gori 450€???
Ja glasao za Ponoša ne zato što mi je simpatičan već jedini ima izgleda da koliko toliko uskomeša stvar,jer SNS zna da je dosadio narodu,zato služba samo štancuje opoziciju.Da su svi iz opozicije stali iza Ponša danas bi razgovarali o tome dal će odmah ubedljivo da pobedi ili ide drugi krug,ovako služba lepo usmeri dobrih 20% na svoje projekte.
Za pocetak izadji i glasaj... a revolucija u sreduGlasanje i demokratija su prevara
Da se glasanjem nešto može menjati , glasanje ne bi bilo dozvoljeno
Sve je već sve dogovoreno , izašli ili ne
I da opozicija dobije značajni broj politika se ne menja
Max 30 % ljudi upravlja sa ostatkom populacije
Svakako sam prov Vučićija i SNS sekte ali ne vidim opoziciju
Ja sam više za REVOLUCIJU !
Lako brate ,sutra upotrebi pola vijuge u mozgu
Samo da mi je videti da li uopste ima jaci i bezskrupulozniji u ovoj zemlji od prvorodjenog... Pa nek bude i propast i ovako je tu to negde.А шта је вредело опозицији у Црној Гори кад су се ено распали као кула од карата. И опет Мило долази на чело државе. Каква корист од уједињења опозиције када им се страначки програми разилазе ту нема опстанка. А ићи само на то да га скинемо, а после пола године да дође још јачи и бескурпулознији ни то није решење већ пропаст.
Kao da ces padom Vucića i ti ugrabiti dio kolačaimas post od juce na prosloj stranici objasnio sam sta je sustina izbora...bitna je izlaznost i da on ne dobije 50% danas za predsednika
Па на њега сам и мислио, погледај Мила вратиће се на велика врата и ко ће му шта моћи икада више. Чим се врати почеће обрачун са неистомишљеницима који ће бити за многе погубан. Зато кажем није само циљ збацити га из седла него треба то седло и задржати да се више не врати у њега.Samo da mi je videti da li uopste ima jaci i bezskrupulozniji u ovoj zemlji od prvorodjenog... Pa nek bude i propast i ovako je tu to negde.
eTako je mislio i Milosevic da se ne menja, mada mu se desio 5,oktobar, mozda si i u pravu.Glasanje i demokratija su prevara
Da se glasanjem nešto može menjati , glasanje ne bi bilo dozvoljeno
Sve je već sve dogovoreno , izašli ili ne
I da opozicija dobije značajni broj politika se ne menja
Max 30 % ljudi upravlja sa ostatkom populacije
Svakako sam prov Vučićija i SNS sekte ali ne vidim opoziciju
Ja sam više za REVOLUCIJU !