Da,covek iz naroda sole,ne neuspeli pisac,propali biznismen,zadrigli sportista cije je dostignuce da je bio najbolji strelac srpske lige zapad,koji je putovao svaki dan iz kragujevca ili kikinde za bg da studira,koji je radio na njivi ili tokom raspusta na mesalici,iskrena i neprodana dusa,koji nije korumpiran i isfrustriran,kome tata,deda i pradeda videli fotelju samo u ,,simpo" prodavnici,koji ce se boriti za nas i kidati i gristi,a ne neki demagog ili student generacije cije studiranje je trajalo 2.5 meseca,takav nama treba. A znaci po tebi nam je sunovrat krenuo od picoustog a ostale decenije,par koje su proletele, nam je med i mleko?! Pa onda sam ja stvarno glup i corav ako nam je samo ovaj sjebao zivot i unazadio,znaci oni su mi (i nam) bili bolji?!?! Ahaaaa,pa da znam bre,pa hvala ti covece,da mi ti ne skrenu paznju ostadoh slep kod ociju. Ima istine u tim izrekama,zato sto su dosle od obicnog i iz obicnog naroda,vecinu nisu izrekli pametnjakovici e a onda ne moras ni da ih koristis ako ti ne odgovaraju takvi ljudi nego koristi ovih skolovanih ,od njih ima dosta pametnije da se cuje,naci ces vec nekog. Ako je moj glas bio presudan da vucic zasedne onda ok,a za koga si ti glasao,sta je tvoja generacija uradila za moju ili mladje pa se sad svi zale kako im deca begaju za truli zapad ili na propali istok,koliko sam i ja kriv sa mojim glasom toliko su i svi ostali za nereagovanje na vreme. Da,prikupio sam gradju kao sto ti kazes,da su svi iz istog kosa i da rade zajedno,dele Srbiju kao da je pogaca i menjaju se kao kad zena menja gace,danas jedan sutra drugi u cetvrtak treci pa od ponedeljka opet ovaj prvi nas jasi.Mada kad sve sagledam ti si u pravu da ne polemisem vise sa tobom,znas sve vidim i vecinu ljudi ispravljas,nemam ja znanje i nisam tvoj kalibar,bolje je meni sa tim tvojim hipotetickim ovcama gde me ubrajas nego sa tobom suvim intelektualcem koji deli ljudima epitete bez predznanja ikakvih stvari o sagovorniku,svako dobro svima,necu da ve davim vise i da kenjam.
P.S.
Evo ti izreka jednog skolovanog,mozda si ga i citao:
,,Priroda je sirova a ljudi su nemoguci".
P.S.
(Zorge,nije mornar hakovao profil,ja serendam,ne brigaj)