emigrant
Član
U jednom mestu bili zatvorili kafiće da im ne bi došli ovi sendvičari.E to je bila muka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Duplo vise. 70 autobusa.Da,to je taj konvoj iz Opova koji je sniman od strane UNS
Kod nas je bilo 35 autobusa ali druga grupacija.
upravo prvorodjeni----april 2019 Vucic:Nije tacno da mi autobusima dovozimo ljude iz Beograda i drugih gradova. To je prosto notorna laz i nemam nameru da ikome objasnjavam to vise. Ako je neko u svom selu gradu samostalno organizovao prevoz to je drugo ali SNS nije nikoga dovela na svoj racun. To pogotovo neće da plate građani iz budzeta – zakljucio je predsednik.Зар није неки од високо позиционираних страначких кадрова изјавио да ове године нема оваквих гостовања него народ из локала, као да се покаже колико имају гласача и симпатизера?
Još lepše.Bolje da nisi napisao.Pa ovo je već bahaćenje.Kako smo kao nacija glupi.Gde je onaj iz 90-ih sa četkama i metlama,da glasamo za njega.Mislim da ovako nešto ni jedna garnitura nije radila.Duplo vise. 70 autobusa.
Samo me zanima da li su sipali u autobuse po 60 litara subvencionisano gorivo iliJoš lepše.Bolje da nisi napisao.Pa ovo je već bahaćenje.Kako smo kao nacija glupi.Gde je onaj iz 90-ih sa četkama i metlama,da glasamo za njega.Mislim da ovako nešto ni jedna garnitura nije radila.
E pa sad moras izaci na miting...Za neki dan miting i u našem gradu .
U firmi ( javno preduzeće ) delili kačkete a našlo se i po neko pivo .
Zapalo me i jedno i drugo.
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Jesu.U prtljažnik pa se ne vide.Ovi što se voze nemaju prtljaga.To su sve sami penzioneri.Samo me zanima da li su sipali u autobuse po 60 litara subvencionisano gorivo ili
Jebes pivo ako nije naprednoZa neki dan miting i u našem gradu .
U firmi ( javno preduzeće ) delili kačkete a našlo se i po neko pivo .
Zapalo me i jedno i drugo.
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Koja je priča oko ovog mleka u prahu .................
rece da je obezbedio jos mleka u prahu(oko 1000t) ........
Занимљива разматрања Антонића. Ко је за НАТО та (тај) је пацифисткиња (вероватно нашмркана Србљановићка)...па нека онда иде на пацифик ако је пацифиткиња. Пре би рекао да су то пациФИФИ-сти (мислим и крло и надувана...и многи други шљам са списка) на узици суманутих западих мафијаша који лако могу довести до светског рата. Њихова је политика управо таква деценијама...тачније вековима.Интересантан текст Слободана Антонића - "Наши НАТО денунцијанти":
https://pravda.rs/2022/3/18/nasi-nato-denuncijanti/
Лопатам на другом форуму вести из Украјине и налетим на неки пост из "Телеграма" који ме је баш потресао онако људски, на нивоу малог човека, смртника:
Страшне су све жртве али поштовани @zerc није требало ићи чак у Освешћим (Аушвиц) јер је то изгледа „београдски синдром“ да се увек заборавља Јасеновац и Јадовно.Slucajno zalutah na ovaj deo foruma, ne bih ostavio komentar da me nisi podsetio na taj osecaj duboke potresenosti:
Isao sam da vidim jedan muzej posvecen II sv ratu u Osvjecim-u, Poljska. Taj osecaj, u tom prostoru, koliko nistavan ljudski zivot moze da bude...
Trebalo mi je vremena da se oporavim posle toga, ali bi to bila idealna ekskurzija za sve skolarce kada pocnu da shvataju gde zive. Verujem da bi tada imali mnogo mirniji svet.