MOMOSARIC
Član
Da petre , a potrefilo se da je paralelno sa odstampanim novcem doslo do kasnjenja u isporuci robe , zbog zastoja od 2,3 mjeseca u proljece 2021 pa se desilo da mnogo novca juri malo robe a to je inflacija po definiciji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Другари, 'ебала вас "ошишана" латиница - како сте кренули са дискусијом, помислио сам да сте постали европски људи о-хо-хо широких схватања.Smiljane da te utjesim , evo cijena muskog sisanja po svijetu
Da ali, NASA ministarstva u NASOJ drzavi, u ciji budzet smo MI uplatili PARE..Sta oces . Vama ce subvencije davati dva,tri ministarstva ne jedno i plus jos vucic direkt kes na ruke
Evo sprema i ministarstvo gradjevine i saobracaja subvencije
Ako je ovo tačno , koliko je tek dinara štampano za to isto vreme ?Uostalom pogledajte grafik, kolicina USD u opticaju povecana za 30% za manje od 2 godine.
https://fred.stlouisfed.org/series/M2SL
Slicna situacija je i sa evropskom centralnom bankom
Kad to pomenu , od kako sam nabavio nov te. on sam menja slova , i eto recimo i dalje pišem ošišanom latinicom ali on to ispravi kako treba . Šta znam valjda ima neki program koji pamti ?!?Другари, 'ебала вас "ошишана" латиница -
A ako oces da napises sisanje a ne sisanje ?Kad to pomenu , od kako sam nabavio nov te. on sam menja slova , i eto recimo i dalje pišem ošišanom latinicom ali on to ispravi kako treba . Šta znam valjda ima neki program koji pamti ?!?
Napr . kad kucam samo slovo s ono tako i ostane a kad ga koristim u rečenici šišanje automatski se menja ?
Ovo sam se salio zato sto sam procitao da ce u srb ministarstvo saobracaja davati subvencije za nabavke traktorskih kabina i ramova .Da ali, NASA ministarstva u NASOJ drzavi, u ciji budzet smo MI uplatili PARE..
Pa stavis mali smajli sisicu kao prilog.A ako oces da napises sisanje a ne sisanje ?
Јок. За тај контекст иде смајли од "гросе шванц".Pa stavis mali smajli sisicu kao prilog.
Ovo je zvanična statistika Američke centralne banke tako da je tačno.Ako je ovo tačno , koliko je tek dinara štampano za to isto vreme ?
To što Ameri štampaju novčanice pa to upije vascelo svetsko tržište i mogu da shvatim ali šta održava nas dinar sve ovo vreme na istom kursu ?
Neće baš biti da smo toliko podigli proizvodnju ?
U akademskim krugovima u HR se raspravlja o pojednostavljivanju pravopisa i reviziji "Vukovog" pravopisa , izbacivanje Č , ionako pola Hrvata ne zna kad se koristi Č a kad Ć.Другари, 'ебала вас "ошишана" латиница - како сте кренули са дискусијом, помислио сам да сте постали европски људи о-хо-хо широких схватања.