У вези скидања РТ са наше кабловске: прочитао сам да су га скинули негде у Европи, па га нема ни код нас, јер нама одатле иде сигнал. Не путим се у техникалије, али тако сам схватио објашњење.
У вези те мантре "цео свет"... Јужна Америка, Азија, Африка, сви ћуте гледају, против рата су као таквог, али медијске и политичке кампање каква је у Европи и Северној Америци против Русије просто нема.
А јесте ли чули (и видели) ракетни удар у зграду у центру Харкова? У западним медијима идеоно "гађани цивилни циљеви", а они који знају где је шта по Харкову, кажу да је су ту канцеларије регрутног центра у кога су у то време они из "Десног сектора" заказали скуп оних са претходним борбеним искуством, да их ангажују за одбрану од Руса. Ми као посматрачи са стране, симпатисали било коју од страна, можемо да видимо кадрове напада: стоји вишеспратна зграда, долеће ракета, експлозија, лете стакла и шут и то је све - заиста погођен цивилни објекат, али помињање шта се налази у тој згради, то ће да пропусте да нам кажу.