Пит брате мили, не капирам где си ти из мог претходног поста видео некакав мој став о томе ко пропада, а ко не - нисам о томе износио неки свој суд, ал' баш уопште.
Ако ме питаш шта мислим, какав ће бити сценарио са Украјином, нагињем ка томе да се сложим са ониме што се помиње од стране оних који имају на основу чега да нешто такво закључе, а то је да ће да склоне од Зеленског, преко Авакова, Тјагнибока, Јацењука, Турчинова, до којекаквих локалних баштиника украјинског шовинизма и русофоба, па да федерализују земљу са три-четири јединице, са јачим ингеренцијама регионалних власти, да од Украјине направе бесповратно војно неутралну државу и без притисака екипе са запада Украјине на Русе и русофоне на истоку. Немам представу шта ће бити са западом Украјине и да ли ће уопште предузимати некаква војна дејства тамо јер су они за Русе "изгубљен случај".
Да се тамо дуже војно задрже - то ми се ми се не чини као опција. Склониће ону екипу коју сам поменуо, отвориће тржиште украјинској привреди, пумпаће им гас и нафту повољно и то је довољно да Украјина сама настави да гура даље.