markojx
Član
Ok al nemoguce tako brzo da uklone leseve i jedni i drugi pod paljbom ,to sto pisu englezi i ostali pola baci u vodu a pila zaboravi ,jako malo vesti dolaze od ruskih medija .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Видиш да се и сама руска армија се држе дисциплине и нема селфија и снимања мобилним. Осим оних лудих Чечена, који одма' снимили да су заробили неку украјинску технику и којекакве муниције и средстава. Њима логистика не треба - сами снађу.И на крају руска страна је медијски блокирана.
Ovde ima ugljenisanih.Ne snimaju novinari nego imaju snimci ukrajinske vojske i civila po internetu vozila gore razvaljena a nigde krvi i ranjenih i mrtvih po meni to je nemoguce
Армија не да гура, већ јој је под морање да све што користи, поготово нешто такво каква је ниска технологија попут возила, буде 100% домаће производње. Имају онај нови мали хеликоптер, "Ансат", који се прави у Казању, онај што је купио МУП Републике Српске - он има увозни мотор и док не уграде домаћи, армија га не уводи у наоружање, а да би им такав мали треба - треба.tesko da ce rusi koji svoje marke guraju
Do nas uglavnom dopiru lažni snimci i izveštaji.Situacija kao i u Bosni-Srbi gađali pijace kad ono istina sasvim drugačija.Је л' ко написао неки коментар на Б-92 који није у линији са западним мејнстримом, а да му буде објављен? Ја понекад покушавам, али некако не пролазим цензора: пре неки дан неки ликови у својим коментарима пишу слоган украјинских фашиста из 2. светског кога су усвојили и ови садашњи - "Слава Украјини - Херојима слава". Наизглед, ништа лоше, али нема ништа лоше ни у слогану "За дом спремни!" ако га гледаш као три речи, али и сами схватате шта је ту лоше. И ја напишем да може да се разуме ако неко не зна чији је тај слоган, али да нема оправдања ако неко зна и свеједно га користи (сада, реално, ко је нешто мало пратио тамошња догађања, добро зна шта је то). И сада већ очекивано - не прође цензора 92-ке.
Или се синоћ појави неки текст да ће прашина која се у Украјини дигне од експлозија, подићи у атмосферу, одакле ће је струјање ваздуха донети до нас. Ја поставим питање зашто нам је битан тај податак и каква је то вест и наравно - не буде објављено. Наравно, у коментарима се појави неко ко помене Чернобиљ. А ко зна да ли људи знају да сада територију те електране и неке магацине радиоактивног материјала заједно обезбеђују руски полицијски специјалци и украјински батаљон ообезбеђења електране.
Видиш да се и сама руска армија се држе дисциплине и нема селфија и снимања мобилним. Осим оних лудих Чечена, који одма' снимили да су заробили неку украјинску технику и којекакве муниције и средстава. Њима логистика не треба - сами снађу.
Него јеси ли и ти приметио ту лудницу у прва два дана - пиче колоне технике путевима као да иду на маневре, мешају се и цивилни аутомобили локалаца, има и оних који их оздраве, већина их незаинтересовано констатује, неко и псује, изађе испед њих покушавајући да их заустави.....